OGAE GREECE: Αναλυτικό πρόγραμμα για το 2ήμερο εκδηλώσεων του OGAE Greece!

O OGAE Greece γιορτάζει και διοργανώνει 2 μέρες εκδηλώσεων με άρωμα Eurovision! Με αφορμή τα 30ά γενέθλια του το επίσημο σωματείο της Eurovision, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του!

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις, με σύνθημα “30 χρόνια OGAE Greece – Back to the future“, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 23/11 στη 13.00, με την  έκθεση του σωματείου, που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο, αρχειακό υλικό, πάντα με την συνοδεία μουσικής και καφέ.

Στις 18.00 της ίδιας μέρας  θα ακολουθήσει κεντρική εκδήλωση με ομιλίες και καλεσμένους μέχρι τις 21.00. Το σωματείο θα μοιράσει και αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκομένους.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την έκθεση και την κεντρική εκδήλωση, είναι το Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο) ,στον πρώτο όροφο.

 

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 24/11, στις 17.00, θα γίνει η διεξαγωγή του ετήσιου  μουσικού φεστιβάλ του OGAE Greece, ΜΠΛΕ 2018.

 

Το Μ.Π.Λ.Ε. (Μουσικό Παιχνίδι για Λάτρεις της Eurovision) στοχεύει στην εξοικείωση των μελών του OGAE Greece, με τις μουσικές κουλτούρες και τα ακούσματα των χωρών της Ευρώπης. Τα μέλη του OGAE Greece έχουν χωριστεί σε 24 ομάδες και έχουν διαλέξει  ένα τραγούδι από την χώρα που τους ανατέθηκε. Μια μικρή Eurovision, με πολύ τραγούδι, βαθμολογίες και βραβεία, θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι (Ελασιδών 6). Φέτος θα γίνει μια ειδική βράβευση σε ένα πρόσωπο “έκπληξη”, την βραδιά του ΜΠΛΕ.  Εσείς καλείστε να εξοπλιστείτε με κέφι και να έρθετε να διασκεδάσετε μαζί μας.

Το 2ήμερο εκδηλώσεων θα κλείσει με πολύ χορό και μουσική, σε ένα after party του ΜΠΛΕ, στο Ο2 (Τριπτολέμου 34, Γκάζι).

 

Κλείνουμε ραντεβού λοιπόν για 23-24/11 μαζί σας, για ένα 2ήμερο γεμάτο Eurovision!!!

30 χρόνια στην Eurovision από κοντά! 30 χρόνια OGAE Greece!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ