ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο Jan Malmsjö επιστρέφει στο Melodifestivalen 50 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ & VIDEO)!

Οι διεργασίες για το επόμενο Melodifestivalen είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έτσι, μετά τη γνωστοποίηση των τεσσάρων παρουσιαστών, άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων.

Μεταξύ αυτών, συναντούμε κι εκείνο του Jan Malmsjö, ο οποίος επιστρέφει στον σουηδικό εθνικό τελικό 50 χρόνια μετά. Σύμφωνα με πηγή κοντά στους παραγωγούς του Melodifestivalen, που επικαλείται η εφημερίδα «Aftonbladet», η συμμετοχή του θεωρείται βέβαιη.

Ο Jan Malsmsjö είναι 86 ετών κι είχε λάβει μέρος στο Melodifestivalen 1969 με το τραγούδι «Hej clown!». Τότε είχε φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση, χάνοντας στην ισοβαθμία, από τον Tommy Körberg και το κομμάτι «Judy, min vän».

Ο εν λόγω καλλιτέχνης, μάλιστα, θεωρείται κι ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών του σουηδικού σινεμά. Στη φιλμογραφία του περιλαμβάνονται συνεργασίες με σπουδαίες σκηνοθέτες όπως ο Ingmar Bergman κι ο Lars Norén.

Επιστρέφει κι ο Anton Hagman

Εκτός, όμως, από τον Jan Malmsjö φαίνεται πως θα επιστρέψει κι ο Anton Hagman. Ο 20χρονος είχε συμμετάσχει και στο περσινό Melodifestivalen με το τραγούδι «Kiss You Goodbye!», φτάνοντας μέχρι τη 10η θέση.

Ο Bishara Morad θα κλείσει τα 16 δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2019. Έτσι, ο νεαρός μουσικός που ξεπήδησε από το YouTube κι έγινε γρήγορα καλλιτέχνης, μπορεί να συμμετάσχει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mashup: The Monster | Treat You Better | Faded | Dusk Till Dawn ? #teamjesus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bishara Morad (@bisharamorad) στις

Μάλιστα, έγινε πολλούς fans αφού μετρά τουλάχιστον 90.000 followers στο Instagram.

Τέλος, η συμμετοχή του 25χρονου YouTuber, Vlad Reiser, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το τραγούδι, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, θα κινείται σε pop-up ρυθμούς.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Charles Hammarsten, Instagram/VladReiser]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ