ΙΣΠΑΝΙΑ: Noelia Franco: “Κανένας από το ΟΤ δεν θέλει να πάει στη Eurovision”!

To «Operación Triunfo» βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως ήδη γνωρίζουμε, μέσα από το format αυτό θα προκύψει ο επόμενος εκπρόσωπος της Ισπανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί του 10ου κύκλου του talent show, η Noelia Franco, αποχώρησε δυστυχώς στο ζωντανό Gala της Τετάρτης που μας πέρασε (https://ogaegreece.com/archives/57199) προκαλώντας ιδιαίτερη έκπληξη σε πολλούς fans που την ήθελαν διακαώς στη σκηνή του Tel Aviv εκπροσωπώντας τη μεγάλη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η 22χρονη τραγουδίστρια από την Málaga έδωσε μια ειλικρινής συνέντευξη στο Ισπανικό Formula Tv, μιλώντας – μεταξύ άλλων – για τις εμπειρίες της μέσα στην μουσική ακαδημία, για το ύφος της μουσικής που επιθυμεί η ίδια να υπηρετήσει δισκογραφικά αλλά και για τον διαγωνισμό της Eurovision!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Noelia είχε από νωρίς εκφράσει την επιθυμία της να λάβει μέρος στη Eurovision παράλληλα όμως, σοκάρει ξεκαθαρίζοντας πως κανένας από τους συμπαίκτες της – πέρα από τον Famous – δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον δημοφιλή Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ειλικρινά απ’ όσο το έχουμε συζητήσει με τα υπόλοιπα παιδιά μέσα στην Ακαδημία, κανένας πέρα από εμένα και τον Famous δεν έχει δηλώσει το παραμικρό ενδιαφέρον για την Eurovision. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Ο κάθε ένας, φαντάζομαι, έχει τον δικό του προσωπικό λόγο. Εγώ σαν Noelia θεωρώ πως η συμμετοχή σε έναν τόσο δημοφιλή διαγωνισμό είναι μια μεγάλη εμπειρία στην οποία κανείς ανερχόμενος δε πρέπει να λέει “όχι” – ιδιαίτερα πριν καν το δοκιμάσουμε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε η ίδια στον διαγωνισμό ανέφερε:

Θα μου άρεσε η ιδέα του να πάμε μαζί με τον Famous στο Tel Aviv! Ταιριάζουμε μουσικά και πιστεύω πως θα ήμασταν ωραίο και δυναμικό ντουέτο. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν θα λειτουργήσει με βάση τις εξελίξεις του παιχνιδιού…  Ωστόσο, ελπίζω κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Πολλοί μου λένε ότι θα ήμουν μια νέα Pastora Soler! Είναι τόσο λάθος όμως αυτό. Η Pastora είναι μια τεράστια καλλιτέχνης – την οποία σέβομαι και θαυμάζω απεριόριστα – και ‘γω μπροστά της τόσο μικρή που καλούμαι τώρα να χτίσω σιγά σιγά τη πορεία μου. Δεν θα μπορούσα καν να συγκριθώ! Εγώ θα προτιμούσα να συμμετάσχω με ένα τραγούδι σε soul/gopsel ύφος αλλά στην Ισπανική γλώσσα. Δεν θέλω να κατακρίνω τον κανονισμό της ελευθερίας της γλώσσας, αλλά εφόσον εκπροσωπώ την Ισπανία γιατί να τραγουδήσω στα Αγγλικά;

Παρακολουθήστε παρακάτω τις εμφανίσεις της Noelia Franco στα Gala του Operación Triunfo! 

  1. Gala 0 – River / Bishop Briggs
  2. Gala 1 – Respect / Aretha Franklin
  3. Gala 2 – Volando voy / Camarón de La Isla
  4. Gala 3 – What a fool believes / The Doobie Brothers
  5. Gala 4 – La Tormenta / Pastora Soler
  6. Gala 5 – Ex’s & Oh’s / Elle King
  7. Gala 6 – Tú y yo volvemos al amor / Ha*Ash
  8. Gala 7 – Stone cold / Demi Lovato

 

 

 

 

Θα θέλατε μια τραγουδίστρια σαν την Noelia για τη Eurovision με τα Ισπανικά χρώματα; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ισπανία στη Eurovision 2019! 

Πηγή: FormulaTV | Φωτογραφίες: RTVE, @joseirun_fotografia 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ