ΜΑΛΤΑ: Οι 3 φάσεις του Bootcamp!

Αφού γνωρίσαμε κάποιους από τους 120 τραγουδιστές που θα πάρουν μέρος στο Bootcamp του X-Factor της Μάλτας, σήμερα αποκαλύφθηκαν οι 3 φάσεις, από τις οποίες θα περάσουν για να φτάσουν στην τελική φάση.

Κατ’ αρχάς, κάθε υποψήφιος/-α έχει 3 επιλογές:

  • Να συνεχίσει
  • Να μπει σε ένα γκρουπ
  • Να αποχωρήσει οριστικά

Η 1η φάση

Οι τραγουδιστές τραγουδούν α καπέλα. Μετά από αυτήν τη φάση, 30 συμμετέχοντες αποχώρησαν.

Η 2η φάση

Πρόκειται για το εικονικό «Τείχος των Τραγουδιών». Ερμηνεύουν ένα τραγούδι της επιλογής τους και κατόπιν οι Κριτές λένε στον συμμετέχοντα να παραμείνει ή να πάει στο λεγόμενο «Δωμάτιο Αναμονής» (Holding Room), όπου θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

Η 3η φάση

Όλοι οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων και των νεοσύστατων γκρουπ, ερμηνεύουν ένα τραγούδι της επιλογής τους. Μετά από αυτήν τη φάση, κατά μέσο όρο 12 συμμετέχοντες ανά κατηγορία περνούν στην επόμενη φάση, τη «Δοκιμασία της Πολυθρόνας».

https://www.facebook.com/XFactorMalta/videos/358139601624779/

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τη συνέχεια του X-Factor!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ