ΓΕΩΡΓΙΑ: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του «Georgian Idol»!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει εδώ, οι ακροάσεις για την ανάδειξη του επόμενου Georgian Idol, που θα είναι και ο εκπρόσωπος της Γεωργίας στη Eurovision 2019, ξεκίνησαν στις 27 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της χώρας Τιφλίδα και θα συνεχισθούν και σε άλλες 6 πόλεις της. Από την πρώτη κιόλας οντισιόν ο αριθμός των υποψηφίων, αλλά και ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος.

Ο Γεωργιανός ραδιοτηλεοπτικός φορέας GPB, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του μεγάλου μουσικού show. Αυτοί θα είναι ο 37χρονος παραγωγός, παρουσιαστής και ηθοποιός Vaniko Tarkhnishvili και η 32χρονη ηθοποιός Ruska Makashvili που θα παρουσιάσουν το «Georgian Idol» στο πρώτο κανάλι. Διάφορα βίντεο με τους παρουσιαστές δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του talent show.

"საქართველოს ვარსკვლავი" გელის შენ!

🌟 შენი მუსიკალური მეგაპროექტი „საქართველოს ვარსკვლავი“ პირველ არხზე იწყება.🌟⏩ მოდი კასინგზე და გადადგი პირველი ნაბიჯი პირველობისკენ!🎼 რჩეულთა შორის საუკეთესო საქართველოს სახელით „ევროვიზიაზე“ გაემგზავრება. 🎤📍 თბილისი – 10 ნოემბერი – პირველი არხი.📍 ბათუმი – 13-14 ნოემბერი – მოსწავლე ახალგაზრდობის სასახლე.📍 ქუთაისი – 15 ნოემბერი – ზაქარია ფალიაშვილის მეორე მუსიკალური სკოლა.🎼 ან მოგვწერე ფეისბუქზე და გაიარე ონლაინ რეგისტრაცია.👇http://bit.ly/2SQzARN

Posted by საქართველოს ვარსკვლავი on Tuesday, November 6, 2018

Οι δύο παρουσιαστές θα έχουν την πρώτη επαφή με το κοινό στο πρώτο show του «Georgian Idol» που θα μεταδοθεί στις 5 Ιανουαρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά, εκτός από την ψηφοφορία μέσω των τηλεφωνικών γραμμών, εισάγεται και η ελεύθερη ψηφοφορία μέσω των κοινωνικών δικτύων και του messenger!

Ο τελικός θα περιλαμβάνει 3 ή 4 συμμετέχοντες, για τους οποίους θα δημιουργηθούν νέα, ειδικά τραγούδια. Στον τελικό οι τηλεθεατές με την ψηφοφορία τους θα αποφασίσουν διπλά: πρώτα θα επιλέξουν τον νικητή του talent show, και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για το τραγούδι που θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Γεωργίας στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνεται όλα τα νέα σχετικά με τον επιλογή εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision 2019!

[Πηγή – φωτογραφία: GPB / Georgian Idol]


Η Ιστορία της Γεωργίας στη Eurovision με μια ματιά…

  • Πρώτη συμμετοχή το 2007  με τη Sopho Khalvashi και το «Visionary Dream» (12η θέση – 97 βαθμούς)
  • Συνολικά 11 συμμετοχές στον διαγωνισμό, με 7 εμφανίσεις σε Μεγάλο Τελικό.
  • Καλύτερη θέση η την οποία έχει λάβει δύο φορές, το 2010 (Sopho Nizharadze / Shine) και το 2011 (Eldrine / One More Day)
  • Χειρότερη θέση η τελευταία σε ημιτελικούς (2014 και 2018).
  • Πέρσι εκπροσωπήθηκε από τους Iriao και το γεωργιανό τραγούδι «Sheni gulistvis»
  • Τους περισσότερους βαθμούς συνολικά τους έχει λάβει από την Λιθουανία, την Αρμενία και την Ουκρανία, ενώ τους περισσότερους τους έχει δώσει στο Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και την Ουκρανία.

Written by 

Related posts

One Thought to “ΓΕΩΡΓΙΑ: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του «Georgian Idol»!”

  1. […] της Γεωργίας κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Οι δύο οικοδεσπότες του  Idol,  είναι οι Vaniko Tarkhnishvili και  Ruska […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ