EUROVISION 2019: Μέχρι τις 11 Μαρτίου θα γνωρίζουμε όλες τις συμμετοχές!

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι, 42 θα είναι τελικά οι συμμετέχουσες χώρες της φετινής Eurovision. Ένας αριθμός που δεν αποτελεί ρεκόρ μιας και είχαμε την απόσυρση της Βουλγαρίας. Ωστόσο, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φετινών τραγουδιών είναι η 11η Μαρτίου! 

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε χτες, μετά το meeting της EBU, η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Επομένως, σε περίπου 4 μήνες θα έχουμε πλήρη γνώση όλων των συμμετοχών της Eurovision 2019 που θα γίνει στο Τελ Αβίβ! Πρώτο τραγούδι καλώς εχόντων των πραγμάτων – αν δεν κάνει την έκπληξη κάποια άλλη χώρα – θα είναι αυτό της Αλβανίας! Οι περισσότερες χώρες έχουν ήδη μπει σε ρυθμό αναζήτησης των επόμενων εκπροσώπων τους. Μέρα με τη μέρα, παρακολουθούμε τα σχέδια που ετοιμάζει ο εκάστοτε κρατικός φορέας και πολλοί είναι αυτοί που έχουν απoφασίσει την επιλογή μέσω εθνικού τελικού.

Έχουμε μπροστά μας λοιπόν ένα διάστημα (από το Δεκέμβριο) στο οποίο οι εθνικοί τελικοί θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

Για ποια χώρα ελπίζετε σε μία καλή συμμετοχή;

Let the Eurovision 2019 season begin!

[Φωτογραφία: wiwibloggs]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ