ΣΟΥΗΔΙΑ: Θεωρητικά τέσσερις παρουσιαστές στο Melodifastivalen, πρακτικά όχι!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σουηδίας (SVT) ανακοίνωσε τέσσερις παρουσιαστές για τη διοργάνωση του Melodifestivalen 2019, αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι.

Το χρίσμα της παρουσίασης της φετινής σουηδικής επιλογής για τη Eurovision 2019 πήραν η Marika Carlsson, ο Eric Saade, ο Kodjo Akolor κι η Sarah Dawn-Finer. Παρ’ όλα αυτά, ο Christer Björkman, με δηλώσεις του στο σάιτ του Melodifestivalen αλλάζει τα δεδομένα.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του Melodifestivalen ανέφερε: «Αν έχετε έναν παρουσιαστή, τότε γνωρίζετε για το πώς θα φαίνεται μετά την παρακολούθηση του πρώτου σόου. Εδώ θα διασφαλίσουμε ότι θα είστε διαρκώς έκπληκτοι από διαφορετικές συμπράξεις, μορφές ψυχαγωγίας και στοιχεία».

Έτσι, συνάγεται το συμπέρασμα ότι στα έξι διαγωνιστικά σόου του Melodifestivalen 2019, οι οικοδεσπότες θα εναλλάσσονται αλλά κι οι τέσσερις θα εμφανίζονται σε κάθε σόου έστω και με κάποια μαγνητοσκοπημένα βίντεο.

Ο Christer Björkman δεν δίστασε, έτσι, να στηλιτεύσει την επιλογή των Αυστριακών, οι οποίοι στον διαγωνισμό της Βιέννης (2015), επέλεξαν τέσσερα πρόσωπα για την παρουσίαση, τη Mirjam Weichselbraun, την Alice Tumler, την Arabella Kiesbauer και την Conchita Wurst.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: SVT]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ