ΙΣΠΑΝΙΑ: Απόψε επιλέγει τραγούδι για την Pastora Soler!

Η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για την επιλογή της συμμετοχής της στο διαγωνισμό της Eurovision. Από Reality Shows, ανοιχτές επιλογές, έως και διαδυκτιακές ψηφοφορίες, τις περισσότερες φορές με απογοητευτικά αποτελέσματα. Φέτος επέλεξε να αναθέσει απ’ευθείας στην διάσημη στη χώρα της Pastora Soler το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης της χώρας και απόψε ήρθε η ώρα για την επιλογή του τραγουδιού που θα κληθεί να ερμηνεύσει τον ερχόμενο Μάιο στη σκηνή του Μπακού.

Τρία τραγούδια λοιπόν θα ερμηνεύσει στον αποψινό Ισπανικό Τελικό η αγαπητή στο κοινό ερμηνεύτρια. Τα δύο είχαν επιλεγεί από την ίδια και το κανάλι, ενώ το τρίτο επέλεξε το κοινό μέσω διαδυκτιακής ψηφοφορίας μεταξύ δύο επιλογών. Στο αποψινό show το αποτέλεσμα θα προκύψει από την ψήφο τηλεοπτικού κοινού και επιτροπής σε ποσοστό 50%-50%. Σύμφωνα με το Ισπανικό Κανάλι, η επιτροπή αποτελείται από τους: Soledad Giménez, Franco de Vita και Óscar Gómez

Κατα τη διάρκεια του Τελικού η Pastora Soler θα ερμηνεύσει ντουέτα με τους Sergio Dalma (Ισπανία 1991), David Bustamante (Ισπανικός Τελικός 2002) αλλά και τη διάσημη τραγουδίστρια Malú.

Τα τρία τραγούδια που διαγωνίζονται απόψε είναι:

  • Quédate conmigo (Thomas G:son, Antonio Sánchez Ohlsson, Erik Bernholm)

[youtube id=”F69dA2FZjlM” width=”600″ height=”350″]

  • Tu vida es tu vida (Max Minoia, Eleonora Giudizi, Juan María Montes)

[youtube id=”D-hq6eR5reE” width=”600″ height=”350″]

  • Ahora o nunca (José Abraham)

[youtube id=”5771A5z9wAc” width=”600″ height=”350″]

Τον Ισπανικό Τελικό μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ζωντανά στις 23:30 ώρα Ελλάδος μέσω δορυφορου από τα TVE1 και TVE Internacional Europa, ή μέσω webcast εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αν προκριθει το πρωτο για μενα η ισπανια θα ειναι στο τοπ 5 σιγουρα..απ την πρωτη στιγμη μου αρεσε αυτο το τραγουδι..και πιστευω θα παει καλα και στις επιτροπες αλλα και στους φαν..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ