Eurovision 2019: H Ania Bukstein υποψήφια παρουσιάστρια για το Τελ Αβίβ;

Και αφού ο Ισραηλινός Ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ΚΑΝ, πέρα από την πόλη αλλά και το σλόγκαν βρήκε και τον σχεδιαστή της σκηνής, ήρθε η ώρα για τους οικοδεσπότες των show. Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός τους αλλά και η σύνθεση τους διαφέρει. Το κλασσικό ένας άνδρας παρουσιαστής με μία γυναίκα παρουσιάστρια έχει δώσει τη θέση του στα πιο μοντέρνα σχήματα: 3 άνδρες  (Κίεβο) ή 4 γυναίκες (Λισαβόνα).

Σύμφωνα λοιπόν με το Eurovoix, το ΚΑΝ φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο της Ισραηλινορωσίδας ηθοποιού Ania Bukstein την μία υποψήφια παρουσιάστρια της φετινής Eurovision. Την Ania φαίνεται να την έχει προσεγγίσει ήδη κλιμάκιο του ΚΑΝ, αναφορικά με την παρουσίαση της Eurovision 2019 στο Τελ Αβιβ.

Η ηθοποιός έχει γεννηθεί στην Μόσχα της Ρωσίας αλλά από ηλικία 8 ετών μένει μόνιμα στο Ισραήλ. Η Ania δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο το οποίο έχουν προσεγγίσει οι υπεύθυνοι του ΚΑΝ. Η ίδια μαζί με άλλους συναδέλφους της θα πάρει μέρος σε διάφορες οντισιόν για να διεκδικήσει τον ρόλο της οικοδέσποινας. Η Αnia πέρα από τους διάφορους ρόλους που έχει συμμετάσχει σε σειρές αλλά και ταινίες της πατρίδας της, έχει γίνει γνωστή και στο Παγκόσμιο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην πολυβραβευμένη Αμερικανική σειρά, Game of Thrones.

Πώς θα σας φαινόταν η γλυκύτατη Ania στο ρόλο της οικοδέσποινας μετά από τις μάχες και τις ίντριγκες του GOT;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAEGreece για όλα τα νέα σχετικά με την διοργάνωση της Eurovision 2019.

[Πηγή: eurovoix / earnthenecklace / imdb]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ