ΡΩΣΙΑ: Μετά την Πρωτοχρονιά οι ετοιμασίες για τη Γιουροβίζιον 2019!

Ήρθαν τα πρώτα νέα από τη Ρωσία σχετικά με τη συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον 2019! Όλα θα ξεκινήσουν με την έλευση του νέου έτους, όπως ανέφερε η χώρα στην ιστοσελίδα esckaz.

Βάσει προγραμματισμού

Η πανρωσική κρατική τηλεοπτική και ραδιοφωνική εταιρεία, VGTRK, θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, αφού τελειώσει ο προγραμματισμός για το Νέο Έτος, θα ξέρουμε και τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή του τραγουδιού για τον Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ!

Εναλλάξ η ευθύνη

Η ευθύνη για τη συμμετοχή της Ρωσίας στον Διαγωνισμό εναλλάσσεται μεταξύ δύο καναλιών, της VGTRK και του Channel One. Στο παρελθόν η VGTRK οργάνωνε τη συμμετοχή τα ζυγά έτη· το Channel One τα μονά έτη. Επειδή πέρυσι όμως το Channel One είχε την ευθύνη για τη συμμετοχή, φέτος αντιστράφηκαν οι όροι και το 2019 περνάει στη VGTRK.

Η Dream Team με τη Ρωσία;

Όπως αναφέραμε σε άρθρο μας, ένα πιθανό σενάριο θέλει τον Philipp Kirkorov με την ομάδα του Δημήτρη Κοντόπουλου, Φωκά Ευαγγελινού και Ηλία Κοκοτού να δουλεύουν για τη Ρωσία το 2019.

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για ό,τι νεότερο υπάρξει σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας στο Τελ Αβίβ!

Η ιστορία της Ρωσίας στη Γιουροβίζιον:

  • Αριθμός συμμετοχών ως 2018: 21.
  • Παρουσίες στον Τελικό: 20.
  • Πρώτη συμμετοχή: 1994
  • Νίκες: 1 (2008)
  • Τελευταία θέση: -.

 

Το 2018 η Ρωσία συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον με τη Julia Samoylova και το τραγούδι «I won’t break». Κατατάχτηκε στη 15η θέση στον 2ο ημιτελικό, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό.

πηγή: eurovoix.com
φωτογραφία: behance.net

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ