Eurovision 2019: Η Ελένη Φουρέιρα θα δώσει το “παρών” στο Τελ Αβίβ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλιότερα μας άρθρα, οι ετοιμασίες για την διοργάνωση του 64ου διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι διοργανωτές φέτος, στην προσπάθεια τους να μας καταπλήξουν, ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές έχει έντονα του άρωμα της Ελλάδος και της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “TV Έθνος” , η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 μετά από πρόταση των διοργανωτών για μια special guest εμφάνιση η οποία αναμένεται να ξεσηκώσει τα πλήθη, όπως άλλωστε συμβαίνει στις τελευταίες της ζωντανές εμφανίσεις.

Ας θυμηθούμε την εκπληκτική εμφάνισής της από τον τελικό της Eurovision 2018, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο βίντεο που ακολουθεί.

Και ας απολαύσουμε ένα απόσπασμα από την τελευταία της εμφάνιση στα LOS40 Music Awards 2018.

https://www.instagram.com/p/BpsIwy5neea/?utm_source=ig_embed

[Πηγή: TV Έθνος]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο που και ως που;πρωτη φορα θα το δουμε αυτο.εκει στο ισραηλ να μας δειξουν παλιους νικητες και να αφησουν την φουρειρα.αλλο και αυτο.τι μεσον εχει θεε μου.

    • Φουρειρα ρε η κορυφη της ευρωπης τελος υποκλεισου και τουμπεκι ψηλοκομμενο ειναι η ποιο too queen performer που θα αφησει εποχη και ειμαι ευτυχησμενος γιαυτο

  2. Πού και πού θυμάμαι κάτι σχόλια γιουροβιζιονολόγων, εδώ μέσα και αλλού, που έγραφαν ότι δεν θα περάσει από τον ημιτελικό και γελάω 🙂

    • Προσωπικά ποτέ δε το πίστεψα και ήξερα ότι την υποτιμούν πολύ και οτι θα τελειώσει αριστερά στο βαθμολογικό πίνακα. Απλά στις πρόβες αποδείχτηκε το για πόσο ψηλά μιλούσαμε. Για τον πρώτο ημιτελικό πάντα έλεγα ότι είχαμε 4 ποπ τραγούδια απο γυναίκες (Ισραήλ, Κύπρος, Φινλανδία, Αζερμπαϊτζάν) και οτι δε θα περνούσαν και οι 4. Θεωρούσα ότι θα κοπεί η Φινλανδία κ οτι το Αζερμπαϊτζάν περάσει οριακά, τελικά έγινε το ανάποδο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ