ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η Natalia Gordienco και το τραγούδι “Hrim” η πρώτη υποψηφιότητα!

Η Ουκρανία όπως έγινε γνωστό θα επιλέξει και φέτος τον εκπρόσωπο της μέσα από το Vidbir 2019! Μόλις πριν από λίγες μέρες ξεκαθάρισε το θολό τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή της στο Ισραήλ και δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ημερομηνίες της εθνικής επιλογής. Ωστόσο τώρα έχουμε ήδη και την πρώτη υποψηφιότητα. Η ουκρανική αποστολή αποκάλυψε τον πρώτο υποψήφιο που θα συμμετάσχει στην εθνική τους επιλογή Vidbir 2019!

Ο λόγος για την Natalia Gordienco και το τραγούδι “Hrim” (Thunder).

Το τραγούδι αποκαλύφθηκε στο κανάλι 1 + 1. Αυτό το κανάλι αποτελεί μέρος των εκπομπών του STB. Πρόκειται για έναν ουκρανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα που συνεργάζεται με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα UA: PBC. Η σύμπραξη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το 2021. Ωστόσο, το UA: PBC θα συνεχίσει να είναι ο κύριος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουκρανίας που θα είναι υπεύθυνος για την ουκρανική αποστολή. Θα είναι υπεύθυνοι δηλαδή για την σκηνική παρουσίαση στη Eurovision όποιου καλλιτέχνη επιλεγεί.

Λίγα λόγια για την Natalia

H Natalia Gordienco είναι τραγουδίστρια και στο παρελθόν ήταν η κύρια τραγουδίστρια του ουκρανικού συγκροτήματος SuperDivka. Έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του ουκρανικού The Voice, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα τραγούδια: “Kyiv-Goa”, “Love Is Not Tequila”, “Something Wrong”, “Away”.

Το υποψήφιο τραγούδι της ονομάζεται “Hrim” (“Thunder”) και είναι ένα ποπ-ροκ τραγούδι που έχει βαριά στοιχεία πιάνο και βιολί που τρέχουν μέσα από το τραγούδι.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την ανακοίνωση του κρατικού καναλιού στο Twitter καθώς και το live απόσπασμα από την εκπομπή.

https://twitter.com/uapbc/status/1058328908305719297

Επιπλέον, το κρατικό κανάλι UA:PBC αποκάλυψε ότι ο πλήρης κατάλογος των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στο Vidbir 2019 θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο. Οι υποψήφιοι αυτοί θα αποφασιστούν από τον Ruslan Kvinta. Ο Ruslan είναι επικεφαλής της ουκρανικής αποστολής και επιβλέπει όχι μόνο τον Εθνικό Τελικό, αλλά και το αποτέλεσμα που βλέπουμε στη σκηνή της Eurovision.

https://twitter.com/uapbc/status/1058348634910146560

Οι ημερομηνίες του Vidbir 2019 είναι: 

. Πρώτος Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 

. Δεύτερος Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019

. Μεγάλος Τελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019

Πώς σας φαίνεται η Natalia και το τραγούδι της; Τη θεωρείτε δυνατή υποψηφιότητα για το Τελ Αβίβ;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Ουκρανίας.

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Σήμερα λοιπόν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τους δύο Ημιτελικούς που θα λάβουν χώρα στις 9 και 16 Φεβρουαρίου, αλλά και για τον Μεγάλο Τελικό στις 23 Φεβρουαρίου. Για  τέταρτη φορά, ο κρατικός φορέας UA:PBC  θα συνεργαστεί με τον σταθμό STB και έχουν για φέτος μεγαλεπήβολα σχέδια καθώς υπόσχονται ένα διαγωνισμό για τον οποίο θα μιλάει όλη η χώρα! Η αναζήτηση καλλιτεχνών έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα η πρώτη υποψήφια που ανακοινώθηκε είναι η Nataia Hordienko με το τραγούδι της «Hrim» (δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και απόσπασμα από live του τραγουδιού σε προηγούμενο άρθρο μας). […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ