ΓΕΩΡΓΙΑ: Έτσι θα επιλεγεί η συμμετοχή για τη Eurovision 2019!

Οι παραγωγοί του «Georgian Idol» Giorgi Khaburdzania και Demna Japaridze αποκάλυψαν νέες λεπτομέρειες για το talent show που θα οδηγήσει στην επιλογή του εκπροσώπου της Γεωργίας στη Eurovision 2019.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει εδώ, οι ακροάσεις για την ανάδειξη του επόμενου Georgian Idol ξεκίνησαν στις 27 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της χώρας Τιφλίδα και θα συνεχισθούν και σε άλλες 6 πόλεις της. Από την πρώτη κιόλας οντισιόν ο αριθμός των υποψηφίων, αλλά και ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος.

Σήμερα οι παραγωγοί του «Georgian Idol» ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού καθώς και για τον αριθμό των φιναλίστ.

Έτσι, για πρώτη φορά, εκτός από την ψηφοφορία μέσω των τηλεφωνικών γραμμών, εισάγεται και η ελεύθερη ψηφοφορία μέσω των κοινωνικών δικτύων και του messenger!

Ο τελικός θα περιλαμβάνει 3 ή 4 συμμετέχοντες, για τους οποίους θα δημιουργηθούν νέα, ειδικά τραγούδια. Στον τελικό οι τηλεθεατές με την ψηφοφορία τους θα αποφασίσουν διπλά: πρώτα θα επιλέξουν τον νικητή του talent show, και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για το τραγούδι που θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Γεωργίας στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ.

Το πρώτο show του «Georgian Idol» θα μεταδοθεί στις 5 Ιανουαρίου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή της συμμετοχής της Γεωργίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: ESCKAZ.com]

 

 

Written by 

Related posts

2 Thoughts to “ΓΕΩΡΓΙΑ: Έτσι θα επιλεγεί η συμμετοχή για τη Eurovision 2019!”

  1. […] 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο,  θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου σύμφωνα με τα όσα […]

  2. […] Διαγωνισμό της Eurovision, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα ξεκινήσουν οι […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ