Η ΕΡΤ σε κρίση – Έρχονται παραιτήσεις στελεχών με παρέμβαση ΨΗΠΤΕ!

Η συνύπαρξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Βασίλη Κωστόπουλου, και του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου, Γιώργου Θαλασσινού, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί καθώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής & Τηλεπικοινωνιών, Λευτέρης Κρέτσος, ζήτησε επισταμένως τις παραιτήσεις τους.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή (01/11) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η συνεργασία των κ. Κωστόπουλου και Θαλασσινού είναι επιεικώς δυσαρμονική. Οι δύο άνδρες, μάλιστα, αλληλοκατηγορούνται εδώ και πολλούς μήνες για παρεμπόδιση του έργου τους. 

Όπως διαβεβαιώνει η ηγεσία του υπουργείου ΨΗΠΤΕ θα ακολουθηθούν σύντομα οι αρμόδιες διαδικασίες, μέσω της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής, για την αντικατάστασή τους.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision του Τελ Αβίβ, μέχρι την πλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν από τις εν δυνάμει παραιτήσεις των Βασίλη Κωστόπουλου και Γιώργου Θαλασσινού, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έτσι ώστε να εγκριθεί και τυπικά η παρουσία της ΕΡΤ στον επόμενο διαγωνισμό μιας κι ο φορέας έχει δηλώσει συμμετοχή.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου φαινεται οτι τα σημαδια ηδη δειχνουν οτι παμε για 3ο αποκλεισμο, και μολις μπηκαμε Νοεμβριο χαχαχαχα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ