Eurovision 2019: Που θα “καθίσει η μπίλια” για τον Kirkorov και την Dream team;

Είναι γνωστό σε όλους τους Eurofans και όχι μόνο ότι ο Philipp Kirkorov και η Ελληνική Dream team (Φωκάς Ευαγγελινός, Ηλίας Κοκοτός και Δημήτρης Κοντόπουλος) αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια… τετράδα ομοούσια και σχεδόν αδιαίρετη!

Ουκρανία 2008, Αζερμπαϊτζάν 2013, Ρωσία 2016, Μολδαβία 2018 και όχι μόνο αποτελούν κάποιες από τις συμμετοχές στις οποίες Philipp και Dream team ένωσαν τις δυνάμεις τους! Το 2008 και 2013 έφτασαν μία ανάσα από την νίκη, ενώ το 2016 με τη Ρωσία και τον Sergey Lazarev κέρδισαν την ψηφοφορία του κοινού, αλλά σε συνδυασμό με την ψηφοφορία των επιτροπών κατέληξαν στην, άδικη για πολλούς, 3η θέση.

Όσον αφορά στο 2019, ήδη από τα μέσα του Σεπτέμβρη, ο ίδιος ο Kirkorov δεν άφησε καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί. Μέσα από ανάρτηση του στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά: Η Dream team ξεκινάει από το υψηλότερο σημείο των ΗΠΑ την περιπέτεια της για τον Μάιο…

https://www.instagram.com/p/BoCqxzjFAsM/?taken-by=fkirkorov

Αρκετοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι φέτος όλη η ομάδα θα δουλέψει για λογαριασμό της χώρας του Philipp, την Ρωσία. Φυσικά κάποια τέτοια ανακοίνωση δεν έχει γίνει επίσημα και όσο βλέπουμε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τόσο θα δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω του ESCKAZ.com στις οποίες ο Δημήτρης Κοντόπουλος μαζί με τον Ηλία Κοκοτό βρέθηκαν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου και συναντήθηκαν με την περσινή εκπρόσωπο της χώρας Aisel, αλλά και την Husniye Maharramova, πρώην αρχηγό της αποστολής της χώρας.

Πέρα από την επιβεβαίωση του ίδιου του Kirkorov, όλα τα υπόλοιπα είναι απλές εικασίες. Σίγουρα η εκπροσώπηση της Ρωσίας από την ομάδα του είναι το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή για φέτος. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σειρά στη Ρωσία να μεταδώσει αλλά και να αναλάβει όλη την φετινή συμμετοχή έχει το κανάλι Russia-1, τότε η ανάμειξη του Kirkorov πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Φυσικά ακόμη αναμένουμε την  επίσημη επιβεβαίωση της Ρωσίας για το Τελ Αβίβ…

Από την άλλη η επίσκεψη  των Κοντόπουλου\ Κοκοτού στο Αζερμπαϊτζάν δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει σχέση με την φετινή συμμετοχή της χώρας. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και αναμένουμε σίγουρα εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Δεν θα μας δημιουργήσει καμιά έκπληξη το γεγονός να δούμε την ομάδα να συμμετέχει και ενιαία, αλλά και χώρια, όπως έγινε φέτος στη Λισαβόνα (Kirkorov και Dream team με Μολδαβία αλλά και μόνη της η Dream team με το Αζερμπαϊτζάν).

[Πηγή – φωτογραφίες: ESCKAZ.com]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ετσι μπραβο το περιμενα καιρο αυτο ! επιστρεφουμε και παμε για τη πρωτια φετος με sergey lazarev φυσικα !

  2. “Αν αναλογιστεί κανείς ότι σειρά στη Ρωσία να μεταδώσει αλλά και να αναλάβει όλη την φετινή συμμετοχή έχει το κανάλι Russia-1”

    Παίζει ρόλο αυτό; Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

    • Ναι, παιζει ρολο γιατί ο συγκεκριμένος μόνο με το εν λόγω κανάλι συνεργάζεται. Στη Ρωσία μέχρι τωρα τις μόνες χρονιές αναλαμβάνει το ένα κανάλι και τις ζυγες το άλλο.Με εξαίρεση το 2018 όπου ανέλαβε το κανάλι που αναλαμβάνει τις μονές χρονιές, λόγω”ανανέωσης” της συμμετοχής της Julia Samoylova. Εξού και οι συμμετοχές Kirkorov για Ρωσία είναι ζυγες χρονιές (2008,2014,2016). Αντίθετα τις μόνες χρονιές, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια peace-motivational ballad προσέγγιση (What if we’13, Million Voices’15, Flame is burning’17 και η εξαίρεση I won’t break’18)

    • Αγαπητέ/η αναγνώστη/αναγνώστρια

      Στη Ρωσία την μετάδοση της Eurovision έχουν αναλάβει 2 δημόσια κανάλια, το Russia-1 (RTR) και το channel1! Την όλη διοργάνωση από την συμμετοχή μέχρι την μετάδοση την αναλαμβάνουν ανά χρόνια εξ ολοκλήρου!
      Ο κύριος Kirkorov έχει σχέσεις συνεργασίας με το Russia-1 και επίσης τις δυο τελευταίες χρονιές 2014 και 2016 που ήταν πίσω από την Pωσική συμμετοχή μαζί με την Dream team ήταν η χρόνια του Russia-1 (ζυγές χρονιές)!
      Αν η Ουκρανία δεν είχε αποκλείσει το 2017 τη Ρωσία τότε πέρσι θα ήταν κανονικά η σειρά του Russia-1! Λόγω όμως του αποκλεισμού του το 2017 το channel1 πήγε πέρσι!

      Όλα αυτά φυσικά όπως αναφέρουμε και μέσα στο άρθρο μας είναι εικασίες και φυσικά περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις!

      Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να μας ρωτήσετε! Σας ευχαριστούμε πολύ.

      Χαρπαντίδης Στέφανος
      OGAE Greece

  3. Σας ευχαριστώ θερμά και τους δυο για το χρόνο που διαθέσατε συλλέγοντας όλες αυτές τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ομολογώ πως τα περισσότερα απ’ αυτά που αναφέρατε δεν τα γνώριζα με τόσες λεπτομέρειες. Να είστε καλά παιδιά! Καλό σας βράδυ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ