ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ξεκίνησαν επίσημα οι διαδικασίες για το Α Dal 2019!

Η Ουγγαρία έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό, όχι μόνο την συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision του 2019, αλλά και τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής τους,  που δεν είναι άλλος από το γνωστό μας πλέον εθνικό διαγωνισμό A Dal.

Χθες, ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος κατάθεσης των τραγουδιών για το A Dal 2019, η προθεσμία της οποίας λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2018. Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του A Dal. Όλες τις σχετικές πληροφορίες μπορείτε να τις διαβάστε σε παλαιότερο μας άρθρο ΕΔΩ.

Στην χθεσινή ανακοίνωση του MTVA, εκτός από τις πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε, είχαμε και κάποιες νέες. Φέτος, εκτός από το βραβείο που θα δοθεί στον πρώτο νικητή και θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Ουγγαρία στην Eurovision του Τελ Αβίβ, θα δοθούν ακόμη δύο βραβεία, αυξάνοντας έτσι το κίνητρο υποβολής συμμετοχών στον εθνικό διαγωνισμό. Τα δύο βραβεία θα αφορούν στο τραγούδι με τους καλύτερους στίχους, αλλά και τον συμμετέχοντα που θα θεωρηθεί η ανακάλυψη του A Dal 2019.

Η ιστορία της Ουγγαρίας στη Γιουροβίζιον:
  • Αριθμός συμμετοχών ως 2018: 16.
  • Παρούσα στον Τελικό: 14 φορές.
  • Πρώτη συμμετοχή: 1994 «Kinek mondjam el vétkejmet» Friderika Bayer (4η θέση, 122 βαθμοί).
  • Νίκες: 
  • Τελευταία θέση: 2008 (στον 2ο ημιτελικό).

https://www.youtube.com/watch?v=oyi9b4KHvE0

ΠΗΓΗ: Eurovoix / Escbubble

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με το αγαπημένο μας πλέον A Dal!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ