ΑΡΜΕΝΙΑ: Μετά τη Junior Eurovision οι αποφάσεις για το Τελ Αβίβ!

Ο επικεφαλής της Αρμένικης αποστολής (ΗοD), David Tserunyan, προχώρησε χθες σε ανακοινώσεις σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας στο Τελ Αβίβ. Όλοι οι fans της Αρμενίας, λοιπόν, θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, αφού σύμφωνα με τον HoD δεν πρόκειται να έχουμε εξελίξεις πριν την ολοκλήρωση της Junior Eurovision Song Contest 2018 (JESC 2018).  H ανακοίνωση έγινε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter.

Τα τελευταία δύο χρόνια το AMPTV της Αρμενίας επιλέγει τον εκπρόσωπο του για την Eurovsion μέσω του Depi Evratesil. Το 2017, τη χώρα εκπροσώπησε η Artsvik με το “Fly with Me” (18η θέση – 79 βαθμοί), ενώ φέτος ο Sevak Khanagyan με το μελωδικό “Qami” δεν κατάφερε να περάσει το σκόπελο του ημιτελικού (για δεύτερη φορά μετά το 2011 και την Emmy).

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με το πως θα κινηθεί η Αρμενία μετά τη Junior Eurovision (απευθείας ανάθεση ή Εθνική επιλογή). Μέχρι τότε μπορούμε απλά να απολαύσουμε τον Levon Galstyan (L.E.V.O.N), ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Minsk της Λευκορωσίας στη JESC 2018, με το τραγούδι του “L.E.V.O.N”.

Πηγή: Eurovoix / Daily Express

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με την επόμενη συμμετοχή της Αρμενίας στην Eurovision!

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ