ΜΑΛΤΑ: Ακούσαμε το φαβορί του Malta X-Factor;

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι ακροάσεις των υποψήφιων καλλιτεχνών για τη μαλτέζικη εκδοχή του X-Factor , μέσω του οποίου θα αναδειχθεί φέτος ο εκπρόσωπος για την Eurovision 2019, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο εδώ.

Οι τέσσερις κριτές Ira Losco, Alexandra Alden, Ray Mercieca και Howard Keith Debono, αφού άκουσαν αρκετούς υποψηφίους και αυτή την εβδομάδα, ξεχώρισαν και πέρασαν στην επόμενη φάση αρκετές ιδιαίτερα ωραίες φωνές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται για πολλούς ο νικητής (ή η νικήτρια) του show.

Η σικελικής καταγωγής Kelly Moncado (δείτε εδώ την εμφάνισή της), με την απίστευτη ιστορία της και τη μαγευτική φωνή, η Miriana Conte (δείτε εδώ την εμφάνισή της), γνωστή στους eurofans από την συμμετοχή της στους εθνικούς τελικούς του 2017 και 2018, ο ράπερ Owen Leuellen (δείτε εδώ την εμφάνισή του), ο οποίος φέρνει κάτι φρέσκο στο talent show, ο νεαρός καλλιτέχνης Icaac Mercieca (δείτε εδώ την εμφάνισή του) έχοντας σαν εφόδιο τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Junior Eurovision 2015 και την αισθαντική του φωνή, ο Glenn Buhagiar  (δείτε εδώ την εμφάνισή του) με την συγκινητική ιστορία του και τέλος, ο Josef Tabone (δείτε εδώ την εμφάνισή του) και η Petra Zammit (δείτε εδώ την εμφάνισή της), γνώριμοι και οι δυο από προηγούμενες προσπάθειες τους στο MESC είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και πέρασαν επάξια στην επόμενη φάση.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την  εξαιρετική Milena Bianco, της οποίας οι φωνητικές δυνατότητες παρομοιάστηκαν με της Mariah Carey, τη Mireille Rose Borg (η Ira Losco την παρομοίασε με τη Norah Jones), τον γνώριμο στους eurofans από τη συμμετοχή του στο μαλτέζικο τελικό της Junior Eurovision 2010 Nicole Azzopardi και τους Stefan Galea και Ryan Axisa

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους.

Ανακαλύψατε εσείς κάποιο φαβορί ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους; Αφήστε μας σε σχόλιο την άποψη σας.

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2019!

[Πηγή/ Φωτογραφία: TVM]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ