ΚΡΟΑΤΙΑ: 3 βραδιές για το DORA 2019!

 

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, φέτος η Κροατία, θα επιλέξει εκπρόσωπο μέσω του Εθνικού Τελικού της χώρας, Dora, το οποίο επιστρέφει μετά από 8 χρόνια!

To HRT αποφάσισε ότι το DORA 2019, θα διεξαχθεί στην πόλη Οπατία και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές. Κάθε βραδιά θα έχει διαφορετικό στυλ μουσικής.

-1η βραδιά: Τραγούδια από την συμφωνική ορχήστρα της Οπατίας

-2η βραδιά: Αφιέρωμα στις παλαιότερες συμμετοχές του Dora

-3η βραδιά: Επιλογή του τραγουδιού για την εκπροσώπηση της ώρας στην Eurovision 2019

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, παράλληλα με την ψηφοφορία κοινού, θα υπάρχει και κριτική επιτροπή, που θα ψηφίσει για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Τα τελευταία χρόνια η Κροατία αποφάσιζε για τον εκπρόσωπο της με απευθείας ανάθεση, τόσο του καλλιτέχνη όσο και του τραγουδιού. Από το 2011, οι συμμετοχές της χώρας της Αδριατικής, δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από τη Franka στο 63ο διαγωνισμό της Eurovision, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Με το τραγούδι της «Crazy», τερμάτισε στην 17η θέση στον ημιτελικό και έτσι έμεινε εκτός τελικού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Το HRT, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορές της Κροατίας, θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά μe την διοργάνωση του Dora 2019, σε ειδική συνέντευξη τύπου (press conference). Σε αυτή τη την συνέντευξη τύπου θα μάθουμε λεπτομέρειες για τον εθνικό τελικό και την δομή την οποία θα έχει.  Το HRT θα δώσει στην δημοσιότητα τους κανόνες του διαγωνισμού αλλά και τις ημερομηνίες και το χώρο που θα διεξαχθεί. Ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα αποτελείται από 3 βραδιές. […]

  2. […] Στην αρχή οι υπεύθυνοι του κροατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού HRT υπέγραψαν συμφωνία μεταξύ της πόλης Οπάτιας και των ξενοδοχείων Millenium, επιβεβαιώνοντας ότι ο εθνικός τελικός, Dora 2019 θα λάβει χώρα στην Οπάτια στις 16 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα ο τελικός θα διεξαχθεί στην αθλητική αίθουσα Marino Cvetković και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο μας. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ