ΔΑΝΙΑ: Και ο OGAE Denmark στην επιλογή των τραγουδιών για το DMGP 2019!

 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Δανία ετοιμάζεται ήδη για το Dansk Melodi Grand Prix 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Boxen Arena στο Herning.

Η ανακοίνωση των υποψηφίων τραγουδιών αλλα και των ερμηνευτών τους θα γίνει στις αρχές του νέου έτους. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι στην επιλογή των 10 υποψηφίων τραγουδίων για τον DMGP’19 θα συμμετάσχουν και μέλη από τον OGAE Denmark. Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του OGAE Denmark στην σελίδα του στο Facebook, όποιο από τα μέλη του σωματείου επίθυμεί να συμμετάσχει στη διαδικασία, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή!

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει όποιος ενδιαφέρεται στο site του OGAE Denmark, www.melodigrandprixfans.dk .

Ακόμη ένα, λοιπόν, επίσημο σωματείο του OGAE θα βοηθήσει στην επιλογή της φετινής συμμετοχής της χώρας του, μετά και την ανακοίνωση του BBC για συμμετοχή του OGAE UK στο “You Decide 2019”, όπως και του RTVE για τη συμμετοχή του OGAE Spain στην επιλογή του εκπροσώπου της Ισπανίας.

Πηγή: melodigrandprixfans.dk  / Φωτογραφία: dr.dk – TONY BRØCHNER

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Δανίας στη Eurovision 2019!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ