EUROVISION 2019: «Τόλμησε να ονειρευτείς» το σύνθημα της διοργάνωσης!

Η EBU αποκάλυψε, σήμερα (28/10), το σύνθημα της 64ης Eurovision που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Αυτό, λοιπόν, δεν είναι άλλο από το «Τόλμησε να ονειρευτείς!» («Dare to Dream!»).

Η ισραηλινή μεγαλούπολη μας υπόσχεται πάρτι κι όπως δήλωσε ο επιβλέπων τη Eurovision για λογαριασμό της EBU, Γιον Όλα Σαντ: «Το σύνθημα συμβολίζει τη Eurovision, έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα, έχει να κάνει με την ενότητα».

Επίσης, ο κ. Σαντ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού eurovision.tv: «Το να είσαι σε αυτή τη σκηνή, τολμώντας να ονειρευτείς ότι μπορείς να κερδίσεις τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το να είσαι αρκετά γενναίος, το να είσαι αρκετά σίγουρος, το να στέκεσαι εκεί και να παίζεις για ένα παγκόσμιο κοινό είναι κάτι που αξίζει το όνειρο. Αυτό έκανε η Netta, το περασμένο έτος, όταν εμφανίστηκε στη Λισαβόνα. Πήγε σε αυτή τη σκηνή με ένα όνειρο – ένα όνειρο να φέρει πίσω στο Ισραήλ τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Και πέτυχε. Και τον ερχόμενο Μάιο, στο Τελ Αβίβ, θα συναντηθούμε όλοι για να γιορτάσουμε τις καλές αξίες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και θα το κάνουμε εδώ, με τη βοήθεια του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού KAN και της ομάδας του Ισραήλ».

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: EBU]

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους ένα καλό σύνθημα που δεν σχετίζεται με την ένωση των λαών και λοιπές ξενέρωτες ιδέες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ