ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Μεγαλεπήβολα σχέδια για το 2019 αν… (VIDEO)!

Ο Άγιος Μαρίνος σκοπεύει να εφαρμόσει εκ νέου το talent show «1 in 360» για την επιλογή του εκπροσώπου του στη Eurovision 2019, αρκεί να ξεπεραστούν συγκεκριμένα προβλήματα ως προς την παραγωγή του.

Όπως ανέφεραν οι παραγωγοί της εκπομπής στο Facebook: «Ξέρουμε ότι σας οφείλουμε ενημερώσεις για το 1in360. Δεν είναι ότι ήμασταν τεμπέληδες ή ότι χάσαμε το ενδιαφέρον μας για το project. Μάλλον το αντίθετο. Τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει εδώ. Το αρχικό μας σχέδιο για μια επανάληψη του περασμένου έτους, χτύπησε σ’ ένα “εμπόδιο” πριν από περίπου έναν μήνα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, αντί να επικεντρωθούμε στην εξεύρεση ενός τηλεοπτικού εταίρου, να δημιουργήσουμε μια πολύ μεγαλύτερη εκπομπή για το 2020 (τα μεγαλύτερα πλάνα πάντοτε χρειάζονται περισσότερο χρόνο για το σχεδιασμό). Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν ξανά και τώρα υπάρχει μια πιθανότητα ότι μια μεγαλύτερη έκδοση θα μπορούσε ήδη να συμβεί το 2019. Οι συνομιλίες είναι σε εξέλιξη και μπορούμε -ίσως και όχι- να έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Τι έκανε στη Λισαβόνα

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση του Αγίου Μαρίνου (SMRTV), το 2017, άρχισε την παγκόσμια διαδικτυακή αναζήτηση του καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπούσε στη Λισαβόνα, τον Μάιο του 2018.

Ύστερα από μια δαιδαλώδη διαδικασία, στον τελικό που μεταδόθηκε ζωντανά από την Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, συμμετείχαν 11 καλλιτέχνες και το εισιτήριο για τη Eurovision πήραν οι Jessika και Jennifer Brening με το τραγούδι «Who We Are». Εντούτοις, δεν έπεισαν το ευρωπαϊκό κοινό αφού έμειναν στη 17η -και προτελευταία- θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: RTP/EBU, Andres Putting]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ