Ο OGAE Greece συναντά τους υποψήφιους του Ελληνικού Τελικού!

Φήμες, εικασίες, ονόματα… Ο Ελληνικός Τελικός 2012 έχει ανάψει για άλλη μια χρονιά τα αίματα! Όλα αυτά μέχρι τις 5 Μαρτίου, οπότε και επίσημα πλέον η ΕΡΤ θα ανακοινώσει τους καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από τα 4 τραγούδια που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες.

Την ίδια ημέρα ο OGAE Greece έχει εξασφαλίσει τόσο για τα μέλη του Σωματείου, όσο και για οποιονδήποτε φίλο του διαγωνισμού, συνάντηση για γνωριμία με όλους τους καλλιτέχνες. Όπως κάθε χρονιά ο OGAE Greece βρίσκεται στο πλευρό και των 4 καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Στις 5 Μαρτίου λοιπόν, στις 19:00 στο γνωστό μας Αθηναίων Πολιτεία (επίσημο Eurocafe του 2006) οι καλλιτέχνες των Killer Bee, Aphrodisiac, Baby I’m Yours και No Parking δίνουν ραντεβού με όλους όσους θέλουν να τους γνωρίσουν από κοντά, να μιλήσουν, να φωτογραφηθούν, στο γνώριμο χαλαρό ύφος του OGAE Greece.

Να είστε όλοι εκεί!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους έδειξε όλους σήμερα το Star στα γυρίσματα των
    video παρουσίασης που θα βγουν τη Δευτέρα.

  2. Και άλλες χώρες έχουν Πρωτεύουσες, δεν λαμβάνουν χώρα όμως όλα στις πρωτεύουσες: Φεστιβαλ Κανών, Ολυμπιακοί αγώνες Βαρκελώνης, Ατλάντας, Σίδνεϋ, Eurovision Duessdeldorf, Birmingham, Νάπολη, Lugano, Μόναχο, Χάγη, etc.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ