ΣΟΥΗΔΙΑ: Η Marika Carlsson θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2019!

Τα πράγματα στη Σουηδία, όσον αφορά το επόμενο Melodifestivalen, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς μιας και βρέθηκε η κεντρική παρουσιάστρια κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Marika Carlsson.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», η κωμικός Marika Carlsson φαίνεται πως θα πάρει τη σκυτάλη από τον David Lindgren ως προς την παρουσίαση του Melodifestivalen. Επίσης, θα τη συνοδεύουν άλλα τρία ή τέσσερα πρόσωπα.

Η 45χρονη Marika Carlsson γεννήθηκε στην Αιθιοπία κι υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Σουηδών στην ηλικία των 2 ετών. Μεγάλωσε στο Λουντ κι έχει σπουδάσει θέατρο. Είναι δημοφιλής κωμικός στη χώρα και, μάλιστα, το 2006, αναδείχθηκε ως η καλύτερη stand up comedian. Αυτή την εποχή, συμμετέχει συμμετέχει στη σατιρική εκπομπή του TV4, «Parlamentet» («Το Κοινοβούλιο»).

Η ομάδα του Melodifestivalen θα έχει ως επικεφαλής τον Christer Björkman γι’ άλλη μια χρονιά και τον Edward af Sillén σε ρόλο συμβούλου ως προς το δημιουργικό κομμάτι.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Diggiloo]

Related posts

One Thought to “ΣΟΥΗΔΙΑ: Η Marika Carlsson θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2019!”

  1. […] (ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η stand up comedian Marika Carlsson αναμένεται να λάβει χρέη κεντρικής παρουσιάστριας, […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ