Η Έλενα Παπαρίζου σκέφτεται να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision!

Με την Ελλάδα να έχει εκφράσει πρόθεση συμμετοχής στη Eurovision 2019, η Έλενα Παπαρίζου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στον διαγωνισμό για τρίτη φορά.

Όπως δήλωσε η ποπ ντίβα στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Η Eurovision δεν έχει τελειώσει για εμένα και μια τρίτη συμμετοχή είναι στο μυαλό μου στο μέλλον». Έτσι, ανοίγει η σχετική συζήτηση για τον επόμενο εκπρόσωπο της ΕΡΤ.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη διαρροή του demo που έκανε για το «Fuego», λέγοντας: «Ήταν άσχημο που διέρρευσε το demo. Ο καθένας κάνει πολλά demo τα οποία τελικά ερμηνεύονται από άλλους καλλιτέχνες. Δεν ήταν ωραίο ούτε για εμένα ούτε για την Ελένη Φουρέιρα. Ήταν καταπληκτική κι έπρεπε να είχε νικήσει στη Eurovision».

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου έχει συμμετάσχει άλλες δύο φορές στον διαγωνισμό: Η πρώτη ήταν το 2001, με την Ελλάδα, και το τραγούδι «(I Would) Die For You», ως μέλος του συγκροτήματος Antique, και κατετάγη στην τρίτη θέση. Τέσσερα χρόνια αργότερα (2005), επέστρεψε στη Eurovision και χάρη στο «My Number One» έδωσε στην ΕΡΤ το πρώτο της βραβείο στον διαγωνισμό.

Παρ’ όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου επιχείρησε να εκπροσωπήσει και τη Σουηδία, το 2014, αλλά το τραγούδι της, «Survivor», έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του Melodifestivalen.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Instagram/Helena Paparizou Official]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορεί να ξαναπάρει μέρος με την Ελλάδα? Ρωτάω γιατί την πρώτη φορά δεν ήταν solo artist αλλά συγκρότημα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ