ΙΣΠΑΝΙΑ: Όλα όσα έγιναν στο Gala 3 του «Operación Triunfo 2018»!

Τετάρτη χθες και ως γνωστόν είναι η ημέρα που το Ισπανικό κανάλι RTVE πραγματοποιεί τη ζωντανή εκπομπή του talent show «Operación Triunfo» – το λεγόμενο Gala – με τις live ερμηνείες των διαγωνιζομένων, τις αποχωρήσεις αλλά και τις αποφάσεις της επιτροπής και του κοινού για τη νέα εβδομάδα! 

Όπως κάθε φορά, έτσι και στο χθεσινό Gala 3, παρουσιαστής ήταν ο Roberto Leal. Η Ana Torroja επανήλθε στην θέση της στη κριτική επιτροπή έπειτα από την απουσία της τη προηγούμενη εβδομάδα ενώ στο panel των κριτών προστέθηκε ως guest jury ο Wally López, γνωστός DJ και μουσικός παραγωγός της Ισπανίας!

Οι 15 εναπομείναντες παίκτες άνοιξαν τη βραδιά ερμηνεύοντας όλοι μαζί τη μεγάλη επιτυχία των Coldplay «Viva la vida», ξεσηκώνοντας το κοινό.

Ακολούθησε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς το οποίο άνοιξαν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που πέρασε, África και Dave. Τα δύο ταλαντούχα παιδιά ερμήνευσαν τα τραγούδια «God is a woman» και «Rocanrol bumerang» αντίστοιχα.

 

Οι υπόλοιποι παίκτες ερμήνευσαν και πάλι σε ντουέτα τα τραγούδια που τους παραδόθηκαν από τους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας, με εξαίρεση τη Julia η οποία τραγούδησε solo.

Αναλυτικά τα ντουέτα και τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι παίκτες: 

  1. Carlos Right & María: «Contigo» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  2. Noelia & Famous: «What a Fool Believes» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  3. Joan Garrido & Miki: «Friday I’m in Love» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  4. Marilia & Sabela: «Cómo quieres que te quiera» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  5. Alba Reche & Marta: «Just Give Me a Reason» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  6. Damion & Natalia: «Lo siento» δείτε την εμφάνιση εδώ 
  7. Julia: «Born this way» δείτε την εμφάνιση εδώ 

Καλεσμένος στο Gala 3 του «Operación Triunfo 2018» ήταν ο Blas Cantó ο οποίος ερμήνευσε τη τελευταία του μεγάλη επιτυχία «Él no soy yo», που κυκλοφόρησε φέτος και το single του οποίου έχει ήδη γίνει χρυσό στη χώρα!

Τα αποτελέσματα

Λίγο αργότερα από τις εμφανίσεις των 15 παικτών και των καλεσμένων ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Gala 3. Πριν ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποφάσεων της κριτικής επιτροπής, προηγήθηκε η ανακοίνωση της αποχώρησης! África και Dave ήταν για μία εβδομάδα στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού «παλεύοντας» για το ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα παραμείνει και θα συνεχίσει την πορεία του στη Μουσική Ακαδημία. Με βάση την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, αυτή που αποχώρησε από το Operación Triunfo ήταν η África , με αποτέλεσμα ο Dave να συνεχίσει κανονικά τις σπουδές στη μουσική ακαδημία! Αυτή ήταν η 2η αποχώρηση του «Operación Triunfo 2018»  μετά τη πρώτη του Alfonso, τη προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, κάθε εβδομάδα θα υπάρχει ένας αγαπημένος παίκτης ο οποίος θα προκύπτει από ψηφοφορία του κοινού. Ο παίκτης αυτός, αυτομάτως θα εξαιρείται από την διαδικασία της υποψηφιότητας της αποχώρησης. Οι κριτές οφείλουν να ορίσουν τους τέσσερις παίκτες με τη χαμηλότερη απόδοση του εκάστοτε live show με αποτέλεσμα να σώζουν τους υπόλοιπους. Από τους τέσσερις παίκτες που μένουν, ένας σώζεται από τους καθηγητές και άλλος ένας από τους συμπαίκτες του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν οι δύο παίκτες – αυτοί που θα απομείνουν – που θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι δύο υποψήφιοι, στο Gala της επόμενης εβδομάδας θα εμφανίζονται πρώτοι και solo ερμηνεύοντας τραγούδια της επιθυμίας τους με σκοπό ο ένας να παραμείνει και να συνεχίσει τη πορεία του στην Ακαδημία της μουσικής!

H παίκτρια που αναδείχθηκε ως η πιο αγαπημένη του κοινού και εξαιρέθηκε από την διαδικασία της αποχώρησης ήταν η Julia!

Οι τέσσερις παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες θετικές κριτικές και έμειναν για το τέλος ήταν: o Joan Garrido, o Miki, ο Dave και o Damion. Είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα που ο Joan Garrido βρέθηκε στην τελική 4άδα με τις χαμηλότερες βαθμολογίες και η δεύτερη συνεχόμενη για τον Dave. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές όμως, ο Joan Garrido αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σωθεί από τους συμμαθητές του, οι οποίοι προτίμησαν να δώσουν την ευκαιρία στον Dave. Οι καθηγητές της ακαδημίας έσωσαν τον Miki. Επομένως, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη τρέχουσα εβδομάδα είναι ο Joan Garrido και ο Damion.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το Gala 3 του Operación Triunfo 2018 στο video που έχει επιμεληθεί η ομάδα της εκπομπής!

Πως κρίνετε εσείς τα αποτελέσματα με βάση τις εμφανίσεις των 15 παικτών στο Gala 3; Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που ξεχωρίζετε και θεωρείτε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ταξιδέψει τον Μάη στο Tel Aviv; 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τις εξελίξεις του Operación Triunfo 2018 και μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας για τους παίκτες, τις φωνητικές τους ικανότητες αλλά και τα αποτελέσματα! 

Πηγή: RTVE | Φωτογραφίες: @joseirun_fotografia 

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ