ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάνει θραύση το «Eurovision – The Ultimate Show!»

Πολλές χώρες που συμμετέχουν στη Eurovision προσπαθούν με διάφορα events να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των fans για το διαγωνισμό όλο τον χρόνο. Τέτοια events περιλαμβάνουν τα pre-eurovision και after-eurovision parties καθώς και ειδικές συναυλίες με καλλιτέχνες από τη Eurovision, είτε από τη χώρα τους είτε και από άλλες χώρες.

Διοργάνωση eurovision event δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει και η βασίλισσα του διαγωνισμού Ιρλανδία. Έτσι, ένα ειδικό show, το «Eurovision – The Ultimate Show!», που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision και φυσικά Ιρλανδικές συμμετοχές ξεκίνησε να πραγματοποιείται σε όλη την Ιρλανδία με πρώτο σταθμό το Δουβλίνο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ξεκίνησε το show στο National Concert Hall σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, καθώς τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί δύο μήνες πριν! Οι Ιρλανδοί fans του διαγωνισμού -και όχι μόνο- παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το «Eurovision – The Ultimate Show!» αφού είχαν την  ευκαιρία να δουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιρλανδικής γιουροβιζιονικής σκηνής και κυρίως τους πρωταγωνιστές των τριών – ανεπανάληπτων μέχρι σήμερα -συνεχόμενων νικών της χώρας τους!

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Linda Martin (Winner 1992), Niamh Kavanagh (Winner 1993), Paul Harrington and Charlie McGettigan (Winners 1994) να τραγουδούν τα νικητήρια τραγούδια τους, αλλά και άλλες επιτυχίες της Eurovision.

Οι μεγάλοι Ιρλανδοί νικητές πλαισιώνονται στο show και από άλλους καλλιτέχνες, όπως Tommy και Jimmy Swarbrigg, που εκπροσώπησαν την Ιρλανδία δύο φορές (1975 και 1977), Karen Black,  The Eugene McCarty Big Band, και Singers.

Οι καλλιτέχνες, όπως είπαμε, τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες της Eurovision όπως: “Makin your mind up”, “In your Eyes”, “Why Me”,  “Waterloo”, “Save all your Kisses for me”, “Rock ‘N’ Roll Kids”, “What’s Another Year”, “Congratulations”, “It’s Nice to be in love again”, “Puppet on a string”, “That’s what Friends Are For” και πολλά ακόμα…

Παρουσιαστής (αλλά και τραγουδιστής…) του show είναι ο Paddy Cole, γνωστός κωμικός της Ιρλανδικής Showbiz.

Η τεράστια επιτυχία που είχε στο Δουβλίνο το «Eurovision – The Ultimate Show!» ανάγκασε τους διοργανωτές να προσθέσουν και άλλες πόλεις της Ιρλανδίας στην περιοδεία του, πραγματοποιώντας το show σε σημαντικούς χώρους!

Έτσι το «Eurovision – The Ultimate Show!» πραγματοποιήθηκε και στο Limerick ( University Concert Hall) στις 27/9, απόψε βρίσκεται στο Galway (The Town Hall Theatre) και στις 11/10 θα πραγματοποιηθεί στο Cork (Cork Opera House).

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τα Eurovision events!

[Πηγή: tht.ie / eurovisionireland.net]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ