ΔΑΝΙΑ: Με μεγάλα ονόματα το Eurovision Song Concert 2018!

Μέχρι τώρα ξέραμε τα pre-eurovision events, τα μεγάλα πάρτι που διοργανώνουν διάφορες χώρες και στα οποία συμμετέχουν κυρίως οι καλλιτέχνες που πρόκειται να συμμετάσχουν στην προσεχή Eurovision. Με αυτά δίνεται η ευκαιρία στους fans να πάρουν μια πρόγευση των συμμετοχών στη Eurovision και στους καλλιτέχνες να έρθουν πιο κοντά στο κοινό, προβάλλοντας τη συμμετοχή τους.

Όμως, δεν είναι μόνο τα pre-eurovision events που έχουν ενδιαφέρον για το διαγωνισμό… υπάρχουν και τα after-eurovision events, που έπονται του διαγωνισμού μιας χρονιάς και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για αυτόν, όλο το χρόνο!

Ένα τέτοιο after-eurovision event είναι και το Eurovision Song Concert που διοργανώνεται από τους Δανούς fans του διαγωνισμού και συγκεκριμένα από τον OGAE Denmark.

To Eurovision Song Concert είναι μια ειδική συναυλία που περιλαμβάνει καλλιτέχνες από την Eurovision, όχι μόνο την προηγούμενης διοργάνωσης, αλλά και άλλων ετών, και από καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει σε κάποιο εθνικό τελικό της Δανίας, τον Danish Melodi Grand Prix (DMGP).

Στο Εurovision Song Concert 2018, που θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη (Viften, Rødovre Parkvej) θα εμφανισθούν οι παρακάτω eurostars:

  • SuRie, που εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στη  Eurovision της Λισαβόνας με το τραγούδι «Storm»
  • Fabrizio Faniello, γνωστός eurostar της Μάλτας, που συμμετείχε δυο φορές στη Eurovision: το 2001 με το «Another Summer Night» και το 2006 με το «I do»
  • Anne-Marie David, η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 1973 για λογαριασμό του Λουξεμβούργου με το τραγούδι «Tu te reconnaîtras» και η συμμετέχουσα με τα χρώματα της πατρίδας της Γαλλίας στο διαγωνισμό του 1979 με το τραγούδι «Je suis l’enfant soleil».

  • Rasmussen, ο γνωστός γενειοφόρος φετινός εκπρόσωπος της Δανίας με το τραγούδι «Higher Ground», και
  • Ace Wilder από τη Σουηδία, που έχει προσπαθήσει τρεις φορές να εκπροσωπήσει την χώρα της συμμετέχοντας στο Melodifestivalen (2014, 2016 και 2017).

Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα online εδώ.

Posted by MelodiGrandPrixFans.dk on Sunday, September 2, 2018

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greeece για όλα τα νέα από τα Eurovision events!

Γιάννης Δανιήλ

[Πηγή – Φωτογραφίες: MelodiGrandPrixFans.dk]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ