ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Δηλώνει παρούσα στο Tel Aviv!

Άλλη μία χώρα ακόμη προστέθηκε στη λίστα αυτών που είπαν το μεγάλο ΝΑΙ στη Eurovision 2019 που θα γίνει στο Τελ Αβίβ και δεν είναι άλλη από την Ουκρανία! Το κρατικό κανάλι της χώρας UA:PBC επιβεβαίωσε πριν από λίγο τη συμμετοχή του στην επόμενη διοργάνωση με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της χώρας θα αποτελέσει την 16η συμμετοχή της Ουκρανίας στο θεσμό η οποία δεν έχει βρεθεί εκτός τελικού ποτέ μέχρι στιγμής! Χαρακτηριστικό αυτής της επιτυχημένης πορείας είναι οι 2 νίκες και τα 9 συνολικά πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα σε 15 διοργανώσεις!

Το Vidbir αποτελεί την εθνική επιλογή της χώρας, ένα format που θα ακολουθηθεί και φέτος. Ο νικητής του show θα είναι και ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision του Ισραήλ.

Eurovision 2018 – Πορτογαλία

Ο Melovin κέρδισε τo Vidbir 2018 και εκπροσώπησε την Ουκρανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018 με το τραγούδι του «Under the ladder». Προκρίθηκε από τον δεύτερο ημιτελικό ως 6ος με 179 βαθμούς, όμως στον τελικό κατετάγη 17ος με 130 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2019!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ