ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στο AFAS Live και πάλι το Eurovision in Concert 2019!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, το μεγαλύτερο pre-eurovision event της Ολλανδίας, το Εurovision in Concert, θα γίνει φέτος στις 6 Απριλίου! 

Πριν από λίγο οι διοργανωτές με ανάρτησή τους στο facebook ανακοίνωσαν ότι και φέτος το Eurovision in Concert θα γίνει στο AFAS Live στο Άμστερνταμ!

Ταυτόχρονα δημοσιοποίησαν και το λογότυπο του Eurovision in Concert 2019.

https://www.facebook.com/EurovisionInConcert/photos/a.634130109977080/2014959555227455/?type=3&theater

Το Eurovision in Concert πέρσι γιόρτασε τα 10 χρόνια διεξαγωγής του με τον καλύτερο τρόπο! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, όπως είπαμε, στο AFAS LIVE, μια αίθουσα συναυλιών, χωρητικότητας 5.500 θεατών, όπου πραγματοποιήθηκε η Junior Eurovision το 2012 (τότε Heineken Music Hall). Η ακουστική της αίθουσας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, μιας και είναι σχεδιασμένη ειδικά για ποπ μουσική.

Περισσότεροι από 4000 fans του διαγωνισμού από όλη την Ευρώπη παρεβρέθησαν και παρακολούθησαν τις live εμφανίσεις των 32 καλλιτεχνών, που συμμετείχαν στη Eurovision 2018.

Η τεράστια επιτυχία που είχε πέρσι το Eurovision in Concert οδήγησε όπως φαίνεται τους διοργανωτές να επιλέξουν και πάλι το AFAS Live ως χώρο διεξαγωγής του.

Ο OGAE Greece πέρσι ήταν εκεί και κάλυψε ζωντανά το event μέσα από τη σελίδα μας! Οι συντάκτες μας, επίσης, συνάντησαν τους περισσότερους καλλιτέχνες από τους οποίους εξασφάλισαν live αφιερώσεις σε όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου! Μπορείτε να θυμηθείτε μερικές στιγμές του Eurovision in Concert 2018 όπως τις αποτύπωσε ο OGAE Greece εδώ!

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το φετινό Eurovision in Concert και – ίσως – τη γνωστοποίηση των πρώτων καλεσμένων του!

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα από το Eurovision in Concert!

Γιάννης Δανιήλ

[Πηγή – Φωτογραφίες: Eurovision in Concert]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ