ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Στη Eurovision μέσω του «You Decide» με τη βοήθεια του OGAE!

Το Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη Eurovision του Τελ Αβίβ. Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας (BBC) ανάρτησε στο Twitter πως αναζητά το κατάλληλο τραγούδι για τον διαγωνισμό. Αυτό θα επιλεγεί μέσω του «Eurovision: You Decide» για τέταρτη συνεχόμενη φορά, με τη συνδρομή του OGAE UK.

Συγκεκριμένα, η προσοχή των ιθυνόντων θα εστιαστεί στην παραγωγή των τραγουδιών κι όχι στους καλλιτέχνες. Σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή των κομματιών θα έχει ο OGAE UK. Επίσης, καθοριστική συμβολή θα έχει κι ο Greig Watts που είναι ο νέος σύμβουλος μουσικής του BBC.

Ο Greig Watts δήλωσε: «Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα για να πάρω το πιο ισχυρό τραγούδι και το καλύτερο αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως κάνουμε στην παγκόσμια μουσική σκηνή». Όσον αφορά το είδος του κομματιού που αναζητά, υποστήριξε: «Ψάχνω για μελωδικά τραγούδια με αντίκτυπο στην αρένα και στην τηλεόραση. Τραγούδια που σε “χτυπούν” άμεσα και δεν αφήνουν ποτέ το μυαλό σου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο ειδικό σάιτ του BBC. Επίσης, κάθε δημιουργός μπορεί να έχει μόνο ένα τραγούδι στον εθνικό τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί από το BBC Two.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: BBC]

8 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ