Τελ Αβίβ: 2000-3000 εισιτήρια για το Green Room!

Μετά την ανακοίνωση του Τελ Αβίβ ως διοργανώτριας πόλης της Γιουροβίζιον 2019, βλ. το άρθρο μας, μια καινοτομία έρχεται να ταράξει τα νερά της διοργάνωσης. Αυτήν τη φορά η είδηση αφορά τη διάθεση εισιτηρίων, τα οποία δεν θα περιοριστούν μόνο στην αρένα!

Η χωρητικότητα

Η σκηνή του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα στηθεί στο Περίπτερο 2 του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης που έχει χωρητικότητα 9000 θέσεων. Η σκηνή θα καταλάβει τον χώρο 2000 θέσεων, οπότε, από τις υπόλοιπες 7000 θέσεις, 4000 θα διατεθούν στο κοινό και 3000 θα κρατηθούν για λογαριασμό της EBU.

Το Green Room

Σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα, το Green Room, ο χώρος δηλαδή που φιλοξενεί τους καλλιτέχνες, δεν θα βρίσκεται φέτος στην αρένα, αλλά ξεχωριστά στο διπλανό Περίπτερο 1. Μιας και ο χώρος αυτός είναι μεγάλος, υπάρχουν σχέδια να δημιουργηθούν εκεί θέσεις και για το κοινό, όπου θα παρακολουθήσει τον διαγωνισμό από οθόνες μαζί με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες! Εκτιμάται πως ο αριθμός θα είναι 2000 με 3000.

Τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων στο ευρύ κοινό δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα ξεκινήσει. Τα προηγούμενα χρόνια γινόταν συνήθως τον Δεκέμβρη. Είμαστε, λοιπόν, ακόμα σε αναμονή της ανακοίνωσης για τη διάθεση εισιτηρίων.

Το Συνεδριακό Κέντρο του Τελ Αβίβ:

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τον επερχόμενο Διαγωνισμό, καθώς και για τα εισιτήρια, που φέτος προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα περιζήτητα!

πηγή: escxtra.com, ynet.co.il, israelhayom.co.il
φωτογραφία: esctoday.com


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ΚΑΝ του Ισραήλ έχει προκηρύξει προσφορά για την εξεύρεση εταιρίας διανομής εισιτηρίων, που θα αναλάβει όλη τη διαδικασία. Τα εισιτήρια θα διατεθούν σε λίγες εβδομάδες. Ακριβής αριθμός δεν αναφέρεται στην προσφορά, υπενθυμίζουμε όμως ότι, με βάση υπολογισμούς που ήδη έχουν γίνει, περίπου 7000 εισιτήρια θα δοθούν για το Περίπτερο 2 του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου του Τελ Αβίβ, την κυρίως αίθουσα δηλαδή (4000 για κοινό και 3000 για λογαριασμό της EBU). Επίσης οι φαν του Διαγωνισμού θα μπορέσουν για πρώτη φορά να αγοράσουν εισιτήρια και για το Green Room. Ο αριθμός αυτός εκτιμάται περί τα 2000-3000, βλ. και το σχετικό άρθρο μας. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ