Π.Γ.Δ.Μ.: Απόψε η παρουσίαση του τραγουδιού!

Έφτασε η μέρα που θα ακούσουμε μια ακόμη φετινή συμμετοχή, αυτή της γειτονικής Π.Γ.Δ.Μ.. Σε μια ζωντανή εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, όπως υποσχέθηκε το κανάλι, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι Crno e belo (Black and white – Μαύρο και Λευκό) με το οποίο θα διαγωνισθεί στη σκηνή του Μπακού η διάσημη στη χώρα της Kaliopi.

Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα ξεκινησει το show στο οποίο θα εμφανισθούν τόσο διάσημοι καλλιτέχνες της χώρας, όσο και από άλλες Βαλκανικές χώρες.

Η Kaliopi η οποία επιλέχθηκε από το κανάλι, έγραψε η ίδια τους στίχους του τραγουδιού της, σε μουσική του Romeo Grill, και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 24 Μαΐου.

Την εκπομπή μπορεί κανεις να παρακολουθήσει μέσω δορυφόρου από το MKTV1 αλλά και μέσω του eurovision.tv

Αλέξανδρος Λιάπης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δούμε γιατί πολύ φόλα φάγαμε τρία χρόνια απο τη γείτονα!Όλο κάτι αηδίες έστελνε!!!Μετά το 2008,που άδικα αποκελίστηκε κατά τη γνώμη μου(εδώ πέρασε με άλλα χειρότερα)το χάος!!!

  2. Μπηκα να δω λιγο Σκοπια και ακουω το μουσικο σημα της σκοπιανικης τηλεορασης… ΕΛΕΟΣ… την μουσικη του ΑΝΤ1 εχουν κλεψει!! ΠΟΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΙΑ ειναι…. αυτο ειναι να εισαι ΠΑΡΑΣΙΤΟ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ