Ελένη Φουρέιρα: «Δεν μπορείτε να με λέτε εθνικίστρια, σηκώνω τρεις χώρες» (VIDEO)!

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τη δική της απάντηση όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε όταν εκείνη κι ο εκπρόσωπος της Αλβανίας, Eugent Bushpepa, σχημάτισαν τον αλβανικό αετό, λίγες ημέρες πριν από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

She’ll literally light up the ESC stage!!! @foureira you rock girl!!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugent Bushpepa (@eugentbushpepa) στις

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Λισαβόνα, ανέφερε στην Κατερίνα Καραβάτου και στη σημερινή (11/09) εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου»: «Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω: ‘Είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ!’ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα, και την Ελλάδα, και την Αλβανία, κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια, δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια! Εγώ, στην Ελλάδα, στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει».

Εν συνεχεία του πρώτου μέρους της συνέντευξής της που προβλήθηκε χθες (10/09), η Ελένη Φουρέιρα τόνισε: «Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου, να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια. Έλεγα: ‘Δεν το πιστεύω, Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσω!’. Από την άλλη, συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος. Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν. Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν».

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή της Eurovision, απέκλεισε το ενδεχόμενο: «Δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω στη Eurovision. Όταν φτάνεις σχεδόν στη νίκη, πολύ δύσκολα πας ξανά».

https://www.youtube.com/watch?v=8CYpvQHyfwg

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελένη μη δίνεις σημασία…. Είτε κάνεις είτε δεν κάνεις κάτι, ο κόσμος θα χει να λέει… Όταν κάνεις κάτι και σε ζηλεύουν σημαίνει ότι το κάνεις πολύ καλά!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ