ΙΣΡΑΗΛ: Μέσα από το «HaKokhav HaBa L’Eirovizion» η επιλογή της συμμετοχής για το 2019!

HaKokhav HaBa L'Eirovizion

Επιβεβαιώθηκε ότι το Ισραήλ θα επιλέξει μέσα από το τάλεντ σόου «HaKokhav HaBa L’Eirovizion» / הכוכב הבא לאירוויזיון (Το Επόμενο Αστέρι για τη Γιουροβίζιον) τον εκπρόσωπο για τη Γιουροβίζιον 2019. Το σόου εγκρίθηκε από επιτροπή του ΚΑΝ, της Ισραηλινής Ραδιοτηλεοπτικής Εταιρείας, ως η διαδικασία, μέσα από την οποία θα αναδειχτεί ο/η διάδοχος της Netta Barzilai.

Δοκιμασμένη συνταγή

Το Ισραήλ έχει ήδη επιλέξει 4 φορές στο παρελθόν τον εκπρόσωπό του από το «HaKokhav HaBa L’Eirovizion», διαδικασία που έφερε 4 συνεχόμενες προκρίσεις στον Μεγάλο Τελικό της Γιουροβίζιον, μεταξύ των οποίων μία πρωτιά:

  1. Το 2015: Nadav Guedj, «Golden Boy» (9η θέση)
  2. To 2016: Hovi Star, «Made of Stars» (14η θέση)
  3. Το 2017: Imri, «I Feel Alive» (23η θέση)
  4. Το 2018: Netta, «Toy» (1η θέση)

Καινοτομία

Φέτος για πρώτη φορά δεν θα επιλεγεί μόνο ο ερμηνευτής ή η ερμηνεύτρια αλλά και το τραγούδι, με το οποίο θα συμμετάσχει το Ισραήλ στον  64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον! Το τραγούδι θα επιλεγεί μέσα από 3 εκπομπές του ΚΑΝ, κάτι που τα τελευταία χρόνια γινόταν με εσωτερική επιλογή. Θα υπάρξει και ένα ειδικό σόου, από το οποίο θα αναδειχτεί ένας τραγουδιστής / μία τραγουδίστρια, που θα περάσει κατευθείαν στον τελικό του «HaKokhav HaBa L’Eirovizion». Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Γνωστοί αστέρες στην κριτική επιτροπή

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με άρθρο μας, η Shiri Maimon (Ισραήλ 2005) και ο Harel Skaat (Ισραήλ 2010) θα επωμιστούν το δύσκολο έργο της επιλογής του εκπροσώπου του Ισραήλ για το 2019!

 

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού της διοργανώτριας χώρας!

[πηγή: escxtra.com, escbubble.com, eurovoix.com]
[φωτογραφία: teddy.co.il]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Related posts

3 Thoughts to “ΙΣΡΑΗΛ: Μέσα από το «HaKokhav HaBa L’Eirovizion» η επιλογή της συμμετοχής για το 2019!”

  1. […] Όσον αφορά την οικοδέσποινα χώρα μόλις προχτές επιβεβαιώθηκε ότι το Ισραήλ θα επιλέξει μέσα από το τάλεντ σόου «HaKokhav HaBa L’Eirovizion» τον επόμενο εκπρόσωπο του. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά καθώς και τις αλλαγές στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο άρθρο μας εδώ. […]

  2. […]  Ισραήλ: Όσον αφορά την οικοδέσποινα χώρα, από πολύ νωρίς επιβεβαιώθηκε ότι θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της μέσα από το talent show «HaKokhav HaBa L’Eirovizion». Ωστόσο έχουν ήδη ανακοινωθεί πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην διαδικασία του show. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. […]

  3. […] να δείτε και προηγούμενο άρθρο μας, όπου κάναμε λόγο για το συγκεκριμένο […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ