ΜΑΛΤΑ: Η Ira Losco κριτής στο «The X-Factor»!

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Μάλτας θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision 2019 μέσα από το «The X-Factor», οι οντισιόν του οποίου θα ξεκινήσουν αύριο, 1η Αυγούστου 2018.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η Ira Losco θα είναι μία από τους 4 κριτές, που θα συμμετάσχουν στο τάλεντ σόου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει ήδη 2 φορές στον διαγωνισμό της Eurovision. Η πρώτη φορά ήταν το 2002 στο Ταλίν της Εσθονίας με το τραγούδι «7th Wonder» και κατέκτησε τη 2η θέση με 164 βαθμούς. Η δεύτερη φορά ήταν το 2016 στη Στοκχόλμη, όταν πέρασε στον τελικό με το «Walk on Water» και πήρε τη 12η θέση με 153 βαθμούς.

Τα πάνελ των κριτών συμπληρώνεται από τους:

  • Howard Keith Debono, επαγγελματίας στον χώρο της μουσικής και μάνατζερ της Ira Losco,
  • Ray Mercieca, ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς της χώρας και πρωτοπόρος της τοπικής μουσικής και
  • Alexandra Alden, Μαλτέζα καλλιτέχνιδα που ζει στην Ολλανδία, όπου και πήρε πτυχίο σε σπουδές μουσικής. Δύο τραγούδια της από το πρώτο της κιόλας άλμπουμ έφτασαν στο Νο. 1 των charts και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και 2ο διεθνές άλμπουμ.

Θα καταφέρει άραγε η Μάλτα να πάρει το πολυπόθητο βραβείο με τον νέο τρόπο επιλογής;

Πηγή: eurovoix.com, eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λιγο δυσκολο το βλεπω η Μαλτα να παρει το βραβειο στην Eurovision με τον νεο τροπο επιλογης αλλα ολα μπορει να συμβουν και να βγει νικητρια ποτε μην λες ποτε η Μαλτα ειναι ικανη να κανει την μεγαλη εκπληξη καποια στιγμη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ