ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κυκλοφόρησε το “Bones (The Remixes)” των Equinox!

Η Βουλγαρία, ως γνωστόν, εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2018, από τους Equinox, που δημιουργήθηκαν ειδικά για τo διαγωνισμό, με το τραγούδι «Bones» σε σύνθεση Borislav Milanov. 

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη εδώ, το συγκρότημα διατηρεί την ύπαρξή του και μετά την Eurovision της Λισαβόνας υπό την δισκογραφική εταιρεία Universal Music, αποτελούμενο από τρεις Βούλγαρους και δύο Αμερικανούς τραγουδιστές και συγκεκριμένα τους: Zhana BergendorffGeorgi SimeonovVladimir MihailovJohnny Manuel και Trey Campbell.

Κάνοντας πράξη την κοινή πορεία τους, πριν λίγες μέρες οι Equinox κυκλοφόρησαν το επίσημο EP με Remix του τραγουδιού τους “Bones”. To “Bones (The Remixes)”  περιλαμβάνει 6 versions του τραγουδιού και συγκεκριμένα:

  1. Bones (DJ Burlak Remix Radio)
  2. Bones (DJ Burlak Extended Remix)
  3. Bones (DJ Kuoga Remix)
  4. Bones (Dagge Dance Remix)
  5. Bones (Karaoke Version)
  6. Bones (Instrumental Version)
Το “Bones (The Remixes)” μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ακούστε, επίσης,  όσα από αυτά έχουν κυκλοφορήσει στο YouΤube:

https://www.youtube.com/watch?v=cpUy_CLzYVg

Αν και για αρκετό καιρό η Βουλγαρία φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις των στοιχηματικών εταιρειών, οι Equinox τελικά κατέλαβαν την 14η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 166 βαθμούς.

Πως σας φαίνονται τα remixes του “Bones”; Πιστεύετε ότι θα έχουν μεγαλύτερη απήχηση από την αρχική version του;

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα όσα αφορούν τη Eurovision και τους καλλιτέχνες της!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram, και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ