Ακούστε τo “Όνειρό μου” σε Remix!

Έχει περάσει κιόλας ένας μήνας από τη Eurovision της Λισαβόνας, και οι περισσότεροι συμμετέχοντες, μετά την αποτίμηση της εμφάνισής τους και του αποτελέσματος που πέτυχαν, συνεχίζουν την καλλιτεχνική τους δράση και προετοιμάζουν τα επόμενα βήματά τους, όπως συναυλίες, νέες δισκογραφικές δουλειές, video-clip κ.ά.

Η Γιάννα Τερζή, μια βδομάδα μετά την εμφάνισή της στη Eurovision με το τραγούδι “Όνειρό μου” (όπου η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με τους Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου) μαζί με την Panik Records ξεκίνησαν έναν online διεθνή διαγωνισμό δημιουργίας remix της Ελληνικής συμμετοχής, που έληξε στις 25 Μαϊου.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στο YouTube τα έξι από τα επτά remixes που κέρδισαν στο διαγωνισμό αυτό.

Ακούστε τα και πείτε μας τη γνώμη σας ποιο σας αρέσει περισσότερο!

1. Oniro Mou (AzeR Remix)

2. Oniro mou (Jasmin’s Club Mix)

3. Oniro mou (PADE Remix)
4. Oniro Mou (DJ Piko & Giannousis Remix)

5. Oniro mou (Pilarinos & Karypidis Remix)

6. Oniro mou (T-Bat Deep Mashup)

7. Oniro mou (V Koutonias – Dj Pitsi Remix)

Μείνετε παρέα με τον OGAE Greece για όλα τα νέα από το διαγωνισμό της Eurovision!

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όλους όσους αγαπάνε το θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram, και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ