OGAE Second Chance Contest 2018: Η ψηφοφορία ξεκίνησε! [poll]

OGAE Second Chance Contest είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα μέλη (σωματεία) του δικτύου OGAE International.

Όπως προδίδει ο τίτλος του, ο διαγωνισμός αυτός δίνει μία… δεύτερη ευκαιρία σε καλλιτέχνες και κατά βάση σε τραγούδια που συμμετέχοντας στους εθνικούς τελικούς των χωρών δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο τους: να βρεθούν στην Eurovision! Όπως είναι φυσικό, οι φίλοι της Eurovision πάντα θα μένουν με την απορία «τι θα γινόταν αν μας εκπροσωπούσε αυτό το τραγούδι;» και για αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και ο διαγωνισμός αυτός.

Έτσι, σε αυτόν το διαγωνισμό, κάθε club επιλέγει ένα τέτοιο τραγούδι από τον τον ανοιχτό τελικό της χώρας του την τρέχουσα χρονιά. Μοναδική προϋπόθεση, να έχει προβληθεί ο τελικός στην τηλεόραση μιας και διαγωνίζεται η εμφάνισή του, εκείνη τη βραδιά. Ο ΟGAE REST OF THE WORLD, έχει το δικαίωμα να επιλέξει την εκπροσώπησή του από ανοιχτούς εθνικούς τελικούς χωρών οι οποίες δεν έχουν αντίστοιχο club OGAE.

Φέτος, ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον OGAE Sweden. Φιλοξενείται στην πόλη Eskilstuna μετά τη νίκη της Mariette και του «A million years» στον OGAE SCC 2017. Θυμηθείτε ξανά το περσινό νικητήριο τραγούδι!

Περισσότερες πληροφορίες για την φετινή διοργάνωση, τους παρουσιαστές, τις ημερομηνίες του διαγωνισμού και τα συμμετέχοντα σωματεία μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενο μας άρθρο εδώ.

Όπως είναι γνωστό Ελλάδα και Κύπρος δε συμμετέχουν φέτος, μιας και ο εκπρόσωπος τους δεν προέκυψε μέσα από εθνικό τελικό. Ωστόσο, μαζί με άλλες 14 χώρες θα βρίσκονται στη λίστα των Guest Juries χωρών!

Συνολικά συμμετέχουν 27 χώρες – σωματεία και παρακάτω σας παραθέτουμε τη playlist με τα 27 τραγούδια (αυτή είναι και η σειρά εμφάνισης). Αναμένουμε την γνώμη σας!

Ποιος πιστεύετε θα καταφέρει να κερδίσει?

Ψηφίστε και εσείς στο poll μας, επιλέγοντας 5 από τα παρακάτω τραγούδια!
175 votes · 4375 answers

 

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ