ΣΟΥΗΔΙΑ: Πρώτη η Loreen στα downloads!

Αμέσως μετά τον 4ο ημιτελικό του Melodifestivalen, το περασμένο Σάββατο δόθηκε η άδεια σε όλα τα τραγούδια που μετείχαν φέτος σε αυτό τόσο να αναρτηθούν στο Youtube, όσο και να κυκλοφορήσουν με τη μορφή mp3 ελεύθερα για download. Τα i tunes, που αποτελούν και μία κύρια πηγή ηλεκτρονικής αγοράς τραγουδιών εξέδωσαν την τελευταία λίστα (Chart) με τις επιτυχίες στη Σουηδία. Σε αυτήν συναντάμε πολλά τραγούδια από το Melodifestivalen 2012, με προπορευόμενη τη Loreen με το πολυσυζητημένο τραγούδι της Euphoria, ενώ αμέσως μετά, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Danny και το Amazing,

επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τα προγνωστικά που θέλουν τους 2 τους σαν κύριους μονομάχους στην κούρσα της νίκης του διαγωνισμού. Ακολουθούν οι Lisa Miskovsky, David Lindgren και Molly Sanden, ενώ η λίστα περιλαμβάνει και άλλα πολλά ονόματα από το Melodi. Το Top – 10 των i tunes στη Σουηδία έχει ως εξής:

Sweden

  1. Euphoria (Single Version)
    Loreen
    Euphoria (Single Version)
  2. Amazing
    Danny Saucedo
  3. Why Start a Fire
    Lisa Miskovsky
  4. Shout It Out
    David Lindgren
  5. Why Am I Crying
    Molly Sanden
  6. Mystery
    Dead By April
  7. Sean den förste banan
    Sean Banan
  8. The Girl
    Charlotte Perrelli
  9. Soldiers
    Ulrik Munther
  10. Ai Se Eu Te Pego
    Michel Teló

Δείτε την πλήρη λίστα του TOP 100 εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι ολα αυτα να ειναι ενδειξη πως οι Σουηδοι θα επιλεξουν την Loreen!Μη μας απογοητευσουν στο τελος!

    • ela mwre twra fainetai to pragma Loreen kai mono Loreen !!! o Danny me osa diavazw sti Souidia exei apogoiteusei kapws me to tragoudi kathws perimenan kalutero.vevaia den einai asximo kai kathe fora pou to akouw m aresei perissotero- alla den ftanei tis Loreen!! pantws sta stoiximata, enw tin paraskevi o Danny perase tin Loreen , simera i Loreen einai kai pali prwti.. kai sti Souidia ta teleutaia 6 xronia ta stoiximata opws diamorfwnontai meta ton 4o semi peftoun mesa.. gia na doume..

  2. Αυτό είναι όντως ένδειξη οτι μπορεί να νικήσει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.Θα παιχτεί μεταξύ Loreen και Danny!To “Why start a fire” μου αρέσει πολύ!

  3. Μου αρεσει η Loreen αλλα σιγουρα θα δοθει μαχη.
    Ο Νταννυ εχει ενα τραγουδι σχεδον ιδιο με τον Ερικ περσυ αλλα απογοητευσε φωνητικα και πιστευω οτι δεν εχει την ιδια λαμψη με τον μικρο.Τα ρουχα αθλια και το χορευτικο μετριο εμενα δεν με εντυπωσιασε ενω περσυ ο μικρος ηταν ποιο ευκινητος να πω…ποιο εξυπνη χορογραφια.Ιδωμεν….!

  4. Παιδια δεν προκειται να δωθει καμια μαχη.Η loreen εχει παρει το εισητηριο.Το θεμα ειναι αλλο:η σκηνικη παρουσια.Απο την μετα televoting εποχη δεν εχει υπαρξει νικητης που να εμφανιζεται μονος στην σκηνη.Να σας θυμησω οτι υπηρχαν φαβορι που ο καλλιτεχνης εβγαινε μονος στην σκηνη κ εχανε οπως η βισση κ ο Amaury.Η Loreen δεν ειναι τελειως μονη αλλα πιστευω οτι χρειαζεται ατομα στην σκηνη.Η ομαδα πρπ να τ προσεξει αυτο,αλλα η σουηδια ποτε δεν αλλαζει σημαντικα τη σκηνικη προυσια κ χορογραφια.Θελω επιτελους να κερδισει ενα τραγουδι καποιας ποιοτητας.

    • Το θεμα ειναι να υπαρχει περισσοτερος φωτισμος γατι το προσωπο της δεν φαινεται σχεδον καθολου! 😛

    • Αν αλλάξει η σκηνική παρουσία, θα έχει χαθεί και όλη η άποψη που έχει το concept. Το όλο στήσιμο είναι πολύ μελετημένο και ειδικά αυτή τη φορά δεν πρέπει να αλλάξει.

  5. Θα υπάρξουν σίγουρα κι άλλα άτομα στη σκηνή γιατί χρειάζεται live φωνητικά(στο melodifestivalen ειναι ολα pre-recorded). Κατά τ’άλλα δεν νομίζω να αλλάζει πολύ,θα παίξει όμως πολύ με τον φωτισμό και τις οθόνες LED.

  6. ο danny εχει ενα δυνατο καλοκαιρινο χιτ με μια εντυπωσιακη χορογραφια με το τεχνασμα του led φωτισμου .θα μπορουσε να το ειχε στησει ο φωκας ευαγγελινος.Η Loreen καλλιτεχνικα κερδιζει στα σημεια με ενα πιο ψαγμενο στιχουργικα και μουσικα τραγουδι και μια σκηνικη ερμηνεια καθηλωτικη .Βεβαια μονον οι eurovisionfans ανω των 30 εχουμε καταλαβει αμεσως το μεγαλο της προτυπο που το αντιγραφει πιστα ενδυματολογικα,σκηνογραφικα και κυριως ερμηνευτικα που ειναι η μεγαλη Kate Bush (Running up that hill,Don’t give up,Hounds of love κτλ)

  7. Εύχομαι να πάει και να το πάρει, και να δείξει στο βλαμμένο τον Rybak που να χώσει τους 387 πόντους του ΚΑΙ το πανάκριβο και παμπάλαιο βιολί του μαζί..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ