Ακούστε το “Eternity”, την Αγγλική εκδοχή του “Όνειρό μου”!

Μόλις κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής εταιρίας PANIK Records, το νέο τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τίτλο “Eternity”. Πρόκειται ουσιαστικά για την Αγγλική εκδοχή του τραγουδιού “Όνειρό μου”, με το οποίο η Ελλάδα συμμετείχε φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! 

Η φετινή μας εκπρόσωπος, είχε ήδη ενημερώσει το κοινό για την κυκλοφορία της εκδοχής αυτής τις τελευταίες μέρες, μέσω των social media της, τρόπος με τον οποίον η ίδια έχει επιλέξει να επικοινωνεί με το κοινό και να ανακοινώνει τα επαγγελματικά βήματά της.

Τη μουσική και τους στίχους του “Eternity” υπογράφουν οι Άρης Καλημέρης, Μιχάλης Παπαθανασίου, Δημήτρης Σταματίου και η ίδια η Γιάννα Τερζή, ομάδα που βρισκόταν φυσικά πίσω από την δημιουργία και του πρωτότυπου τραγουδιού, του “Όνειρό μου”.

Λίγες μέρες πριν η Ελληνική αποστολή αναχωρήσει για την Λισαβόνα, η Γιάννα Τερζή ως καλεσμένη του Eurovision Live Lounge (σε διοργάνωση ESCToday) είχε τραγουδήσει a capella απόσπασμα από το “Eternity” ως δώρο-έκπληξη στους φίλους του διαγωνισμού της Eurovision! Εκείνη τη μέρα, την συνόδευαν φωνητικά οι καλοί της φίλοι Παναγιώτης Πάλλης και Bradley White-Dale, που αποτελούν το μουσικό δίδυμο Stereo Soul(διαβάστε το σχετικό μας άρθρο εδώ)

Παράλληλα, η PANIK Records με την Γιάννα Τερζή έχουν “τρέξει” έναν διαγωνισμό στα social media ψάχνοντας τη πιο ωραία remix έκδοση του κομματιού “Όνειρό μου”.

Οι ενδιαφερόμενοι μουσικοί παραγωγοί – και μη – θα έπρεπε να υποβάλλουν τη πρότασή τους στο oniromouremix@gmail.com μέχρι και τις 25/5/2018Μια ειδικά διαμορφωμένη ομάδα θα αποφασίσει για το καλύτερο remix ανάμεσα στα υποψήφια, αυτό που ίσως καταφέρει να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού!

Η remix έκδοση του “Όνειρό μου”, αναμένεται να κυκλοφορήσει – φυσικά μέσω της Panik Records – μέσα στις επόμενες μέρες!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες ειδήσεις! 


Αν θέλετε να μη χάνετε οτιδήποτε συμβαίνει στον αγαπημένο μας Διαγωνισμό σας έχουμε τη λύση! Ένα group ανοιχτό, για όλους όσους αγαπούν τον θεσμό της Eurovision!!! Ελάτε να γίνουμε μία μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Όσοι έχετε Facebook επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group με ένα μόνο κλικ εδώ!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και στα ελληνικά μου αρέσει πιο πολύ και στα αγγλικά μια χαρά όμορφο είναι. Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι με ένα από τα ωραιότερα τραγούδια στην ιστορία μας και αποκλειστήκαμε. Δε πειράζει η αξία του τραγουδιού δε χάνεται εξαιτίας μιας 14ης θέσης.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ