ΑΥΣΤΡΙΑ: O Cesár ξεκαθαρίζει το “περιστατικό της απώθησής του”!

Από τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2018, που ανέδειξε ως μεγάλη νικήτρια τη Netta Barzilai με το “Toy” η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ, ξεκίνησε μια έντονη παραφιλολογία στα media και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της προσέλευσης της Netta προς τη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Μεγάλου Τελικού, όταν η Netta κατευθυνόταν από το green room προς τη σκηνή, ο τρίτος της βραδιάς, εκπρόσωπος της Αυστρίας, Cesár Sampson κινήθηκε προς τα εκείνη για να τη συγχαρεί… όμως, πολλοί είπαν ότι φαίνεται σαν να απωθείται από τον συνθέτη του τραγουδιού “Toy” με μια κίνηση στο πρόσωπό του… Με αφορμή αυτό το στιγμιότυπο που μεταδόθηκε live ξεκίνησε μια έντονη διαμάχη σχετικά με το τι έγινε και για ποιο λόγο έγινε αυτό το υποτιθέμενο “περιστατικό με την απώθηση στο πρόσωπο”…

Ο Cesár Sampson με ανάρτησή του στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και αναφέρει τι ακριβώς συνέβη.

Ο Cesár λέει στην ανάρτησή του:

“Αγαπητοί άνθρωποι του Ισραήλ (και όποιος άλλος διαβάζει αυτό)! Έχουν περάσει πάνω από 3 εβδομάδες από τους τελικούς της ESC και το φερόμενο “περιστατικό με την απώθηση στο πρόσωπο”. Αφού ερωτήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης της Αυστρίας και έδωσα μια διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ μου και του Doron Medalie, σκέφτηκα ότι όλο αυτό θα τελείωνε σύντομα. Δεδομένου ότι εξακολουθώ να λαμβάνω μηνύματα σχετικά με αυτό σε καθημερινή βάση, ειδικά από ανθρώπους από το Ισραήλ, θα πω εδώ από την πλευρά μου την ιστορία 🙂

Γνωρίζω τον Doron από την ESC 2016. Ήταν ένας από τους πρώτους που με συνεχάρει στο facebook, όταν άκουσε ότι θα εκπροσωπήσω την Αυστρία, και ήταν και ο πρώτος που με συνεχάρει όταν έφτασα στους τελικούς. Τίποτα άλλο, παρά μόνο υποστήριξη! Άκουσα, ότι από τότε έλεγε κάποια αρκετά προκλητικά πράγματα στα μέσα ενημέρωσης, και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε νομίζω είναι ότι δεν πρόσφερε καλή υπηρεσία στον εαυτό του με αυτό. Αλλά στην περίπτωση με το τι συνέβη στον τελικό, είναι εντελώς αθώος.

Ναι, προσπάθησα να συγχαρώ τη Netta για τη νίκη της και ναι, ήταν δυστυχώς αδύνατο. Αλλά αυτό δεν ήταν (!) λάθος του.

Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να υπάρχει μια καλή δικαιολογία (ίσως κάποιος να μου πει), αλλά αν – σε μια πλήρως προστατευμένη περιοχή που ήταν μόνο εθνικές αποστολές, σε ένα καλά αστυνομικά φυλασσόμενο κτίριο – υπάρχει μια αποστολή που έχει επιπλέον σωματοφύλακες γύρω από τον καλλιτέχνη, αυτό μάλλον μόνο ενοχλητικό είναι για την ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα που προσφέρει η eurovision.

Λοιπόν, ενώ η “Netta” προστατεύθηκε από τους υπόλοιπους μας, ο Doron γύρισε προς τα εμένα και είπε: “Σε αγαπάμε”. Αυτό συνέβη. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο σενάριο: δεν θα είχα μιλήσει για τίποτα από αυτά, γιατί δεν υπήρχε κάτι να πω 🙂 Τώρα ας επιστρέψουμε σε πιο σημαντικά πράγματα 🙂 One Love.❤ C”

https://www.facebook.com/CesarSampsonOfficial/videos/1823152431057094/

[Πηγή: Facebook, YouTube, Eurovision.tv]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αχ αδιανόητο! Απο τα νεύρα μου θα αρχίσω να κουνάω τα χέρια μου καγκελωτά σαν τον Άκη Πετρετζίκη. Γίνομαι έξαλλος όταν διαβάζω ότι τα πρωτοπαλλήκαρα της δίφυλλης ντουλάπας δεν άφησαν τον συμπαθέστατο Cesár Sampson να την συγχαρεί!
    Έκανε ο ελέφαντας κ.λο κι έγραψε τον κόσμο όλο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ