EUROVISION 2018: Οι νικητές των διαγωνισμών του OGAE Greece!

Περίπου ένα μήνα πριν, το σωματείο μας OGAE Greece αποφάσισε να τρέξει τρεις διαγωνισμούς τόσο για τα μέλη όσο και για τους φίλους του κλαμπ αλλά και γενικά της Eurovision. Ο ένας διαγωνισμός αφορούσε τη θέση που θα κέρδισε η συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision με δικαίωμα συμμετοχής να είχαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο αποχαιρετιστήριο party που διοργανώθηκε από το σωματείο μας στην Ελληνική αποστολή, στις 20 Απριλίου 2018 αλλά και όσοι είναι μέλη του Ogae Greece Eurovision Group και ήθελαν να συμμετάσχουν. Οι άλλοι δύο διαγωνισμοί αφορούσαν τους δύο φετινούς Ημιτελικούς και σ’ αυτόν κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του site μας προβλέποντας την δεκάδα των χωρών που θα καταφέρουν να προκριθούν στον γύρο του Τελικού.

Πλέον, οι διαγωνισμοί έχουν λάβει επισήμως τέλος και ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές!

Πρώτος διαγωνισμός – Εκδήλωση με τη Γιάννα Τερζή.

Τη βραδιά που συναντήσαμε τη Γιάννα Τερζή στο OMIKRON2 (δείτε περισσότερα εδώ) οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό happening. Το ερώτημα ήταν το εξής: Ποια θα είναι η τελική θέση της Ελλάδας στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION 2018, στη Λισαβόνα;

Δυστυχώς, η χώρα μας δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός τελικού, τερματίζοντας στην 14η θέση του Α’ Ημιτελικού. Επειδή, οι περισσότεροι είχαν προβλέψει την πρόκριση και στη συνέχεια μια θέση στον Τελικό, αποφασίστηκε από τους διοργανωτές όλοι οι συμμετέχοντες να μπουν στην κληρωτίδα και να προκύψει μ’ αυτόν τον τρόπο ο ένας τυχερός που θα κερδίσει αναμνηστικά δώρα από την φετινή διοργάνωση!

 

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλη νικήτρια στέφεται η Ειρήνη Πουλάκη, η οποία ήταν παρούσα και τη βραδιά της εκδήλωσης. Το πακέτο των δώρων που κερδίζει αποτελείται από:

  1. το Επίσημο Πρόγραμμα της φετινής Eurovision
  2. την Αναμνηστική Κούπα με το λογότυπο του φετινού διαγωνισμού
  3. το επίσημο pin (καρφίτσα) με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης

Επιπλέον, λόγω των 30 χρόνων ζωής που γιορτάζει φέτος το σωματείο μας, θα δοθούν στην νικήτρια Ειρήνη ένα αναμνηστικό στυλό και ένα μαγνητάκι με το λογότυπο μας OGAE30.

Ειρήνη Πουλάκη Συγχαρητήρια για τη νίκη! 

Δεύτερος διαγωνισμός – Eurovision 2018 SF1

Δύο μέρες πριν την έναρξη των προβών, ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να μαντέψουν την δεκάδα που θα προκριθεί από τον πρώτο δύσκολο ημιτελικό (δείτε εδώ). Σαφώς το έργο ήταν αρκετά δύσκολο, ωστόσο 10 τυχεροί έφτασαν πιο κοντά, καθώς μάντεψαν σωστά 8 από τις 10 χώρες! Βέβαια εφόσον οι νικητές του διαγωνισμού θα ήταν τρεις (με τον έναν να είναι ο μεγάλος νικητής), μπήκαν σε εφαρμογή κάποια κριτήρια (πόσο οριακά ήταν οι αποκλεισθέντες χώρες) και διεξήχθησαν φυσικά οι ανάλογες κληρώσεις.

Σε σύνολο 153 συμμετεχόντων οι 3 νικητές είναι οι ακόλουθοι:

1ος νικητής: Thanos

2ος νικητής: Βασίλης Τσιρώνης

3ος νικητής: Στέφανοσ

Τα ονόματα αναγράφονται έτσι όπως γράφτηκαν από τους ίδιους στα σχόλιά τους. Εμείς ωστόσο έχουμε τα e-mail τους και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους για την παραλαβή των δώρων.

Το πακέτο δώρων για αυτόν τον διαγωνισμό αποτελείται από:

  1. την αναμνηστική κούπα με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης!
  2. Mousepad με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης και του OGAE Greece 30!
  3. Στυλό με το λογότυπο του OGAE Greece 30!
  4. Μαγνητάκι με το λογότυπο του OGAE Greece 30!

Τρίτος διαγωνισμός – Eurovision 2018 SF2

Αντίστοιχα, ζητήσαμε από τους αναγνώστες να βρουν την δεκάδα που θα προκριθεί από τον δεύτερο σαφώς πιο βατό ημιτελικό (δείτε εδώ). Εδώ το έργο ήταν πιο εύκολο, ωστόσο οι τυχεροί έφτασαν πιο κοντά ήταν μόλις πέντε, οι οποίοι κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τις 9 από τις 10 χώρες! Βέβαια, εφόσον οι νικητές κι αυτού του διαγωνισμού θα ήταν τρεις (πάλι με τον έναν να είναι ο μεγάλος νικητής) τέθηκαν σε εφαρμογή τα αντίστοιχα κριτήρια με τον δεύτερο διαγωνισμό και φυσικά ακολούθησε και η ανάλογη κλήρωση!

Σε σύνολο 85 συμμετεχόντων οι 3 νικητές είναι οι ακόλουθοι:

1ος νικητής: Γιώργος Δελαβίνιας

2ος νικητής: Sperfect

3ος νικητής: Νίκος Καραμ.

Τα ονόματα αναγράφονται έτσι όπως γράφτηκαν από τους ίδιους στα σχόλιά τους. Εμείς ωστόσο έχουμε τα e-mail τους και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους για την παραλαβή των δώρων.

Το πακέτο δώρων για αυτόν τον διαγωνισμό αποτελείται από:

  1. την αναμνηστική κούπα με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης
  2. Mousepad με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης και του OGAE Greece 30!
  3. Στυλό με το λογότυπο του OGAE Greece 30!
  4. Μαγνητάκι με το λογότυπο του OGAE Greece 30!

Η μεγάλη έκπληξη των μεγάλων νικητών!

Όπως είχε αναφερθεί, τους δύο μεγάλους νικητές των δύο τελευταίων διαγωνισμών τους περίμενε και μία μεγάλη έκπληξη, πέρα από τα καθιερωμένα πακέτα των δώρων! Έτσι, οι δύο μεγάλοι νικητές των διαγωνισμών 2 και 3 αντίστοιχα, ο Thanos και ο Γιώργος Δελαβίνιας θα κερδίσουν επιπλέον δύο ακόμη δώρα:

  1. Το επίσημο πρόγραμμα της φετινής Eurovision
  2. Το promo CD της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας “Όνειρό μου” από την Γιάννα Τερζή!

Ο OGAE Greece θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους νικητές! 


Και επειδή οι διαγωνισμοί δε τελειώνουν εδώ και σύντομα κιόλας έρχονται δύο super διαδραστικά παιχνίδια, μείνετε κοντά μας! Ήδη εδώ και 3,5 μήνες λειτουργεί ένα group ανοιχτό και όσοι δεν είστε ακόμα μέλη ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Όσοι έχετε Facebook επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group με ένα μόνο κλικ εδώ!

30 Χρόνια OGAE Greece

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ειδικά το προμο cd ονειρο μου μετά την μεγάλη επιτυχία κ απηχηση που ειχε ειναι ενα σημαντικο δώρο!χαχαχαχαχ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ