ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι Equinox συνεχίζουν μαζί!

Η Βουλγαρία ως γνωστόν εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2018, από τους Equinox, με το τραγούδι «Bones» σε σύνθεση Borislav Milanov.

Οι Equinox είναι ένα φωνητικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε ως μουσικό project για την εκπροσώπηση της Βουλγαρίας στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι Equinox αποτελούνται από τρεις Βούλγαρους και δύο Αμερικανούς τραγουδιστές και συγκεκριμένα τους Zhana BergendorffGeorgi SimeonovVladimir MihailovJohnny Manuel και Trey Campbell.

Αν και για αρκετό καιρό η Βουλγαρία φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις των στοιχηματικών εταιρειών, οι Equinox τελικά κατέλαβαν την 14η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 166 βαθμούς.

Σήμερα με ανάρτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους με μεγάλη χαρά ανακοίνωσαν ότι το συγκρότημα διατηρεί την ύπαρξή του και μετά την Eurovision της Λισαβόνας υπό την δισκογραφική εταιρεία Universal Music. Μάλιστα ευχαριστούν το κοινό τους για τη στήριξη και το προετοιμάζουν για νέα μεγάλα projects που θα ακολουθήσουν.

We are happy to reveal that EQUINOX will continue to exist under the brand of Universal Music. Many new exciting projects underway. Thank you for all your support!

Posted by Equinoх on Wednesday, May 16, 2018

Εντωμεταξύ, μετά την τελική δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της Eurovision 2018, η επικεφαλής της αποστολής της Βουλγαρίας (HoD) Joana Levieva-Sawyer διατύπωσε τις σκέψεις της σχετικά με την τελική έκβαση της Βουλγάρικης συμμετοχής, μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter της BNΤ Eurovision. Όσον αφορά στο τελικό πλασάρισμα δήλωσε:

«Δεν νιώθουμε αδικημένοι με το αποτέλεσμα, διότι υπήρξε πολύ δυνατός ανταγωνισμός φέτος. Φαίνεται ότι το τραγούδι μας ήταν ένα από αυτά που πρέπει να ακουστεί πολλές φορές για να εκτιμηθεί πραγματικά».

Σχετικά με τη νίκη του Ισραήλ στη Eurovision 2018, η Joana Levieva-Sawyer δήλωσε:

«Το Ισραήλ κέρδισε επειδή οι απλοί άνθρωποι μπόρεσαν να ενστερνιστούν το μήνυμά του τραγουδιού. Ήταν ένα μήνυμα ότι ένας συνηθισμένος άνθρωπος θα μπορούσε επίσης να γίνει διάσημος. Αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την [καθιερωμένη] άποψη ότι θα πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κάνουμε καριέρα».

Όσον αφορά στο ερώτημα για τις λιγότερες από τις αναμενόμενες ψήφους που πήρε το Βουλγάρικο συγκρότημα από τις γειτονικές χώρες, όπως πολλοί fans συζητούν, η αρχηγός της αποστολής απάντησε:

«Μπορούμε να συζητήσουμε όσο θέλουμε το γεγονός ότι οι γείτονές μας δεν μας ψήφισαν αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ούτε εμείς ούτε αυτοί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Επιμένουμε ότι οι ψήφοι μας είναι ανεξάρτητες και βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, η  Joana Levieva-Sawyer αποκάλυψε:

«Η BNT θα συνεχίσει να συμμετέχει στη Eurovision και να βοηθά με όλους τους δυνατούς τρόπους τους μουσικούς μας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην ποιότητα του διαγωνισμού όσο μπορούμε».

Επομένως, ενώ η BNT δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επισήμως τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019, η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό φαίνεται να εξετάζεται γενικότερα θετικά.

[Πηγές: Facebook, ESCToday]

Written by 

Related posts

3 Thoughts to “ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι Equinox συνεχίζουν μαζί!”

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

    Δίκαιο αποτέλεσμα γι αυτό το πολύ κουραστικό και βαρετό τραγούδι!!!

    1. Depi

      Βαρετα τραγουδια δεν υπαρχουν!Δεν υπηρχαν και πολλα τραγουδια φετοs! Τα περισσοτερα ηταν αντιγραφεs παλαιων νικητων Ηταν η χρονια τηs μετριοτηταs.Τι τυχη θα ειχε η Βουλγαρια!

  2. […] έχουμε αναφέρει ήδη εδώ, το συγκρότημα διατηρεί την ύπαρξή του και μετά την […]

Comments are closed.