ΙΣΡΑΗΛ: Ένα μεγάλο πάρτυ για τη νίκη της Netta!

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στην πόλη του Τελ Αβίβ για τη 4η νίκη του Ισραήλ στη Eurovision αμέσως μετά την άφιξη της Netta Barzilai στη χώρα της.

Η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision έγινε δεκτή σε με μια φαντασμαγορική γιορτή, όπου συμμετείχε ένα τεράστιο πλήθος χθες το βράδυ στην πλατεία Ράμπιν του Τελ Αβίβ. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί, πολλά νεαρά κορίτσια και γυναίκες που είχαν τα μαλλιά τους στο στυλ της Netta, για να στέψουν βασίλισσα της φετινής Eurovision την  Netta Barzilai.

Το Δημαρχείο φωτίστηκε με τη λέξη “TOY” και το όνομα της Netta, ενώ η  φωτογραφία της είχε αναρτηθεί σε όλους τους δρόμους.

https://www.facebook.com/nettabarzi/videos/410168632728402/

Καθώς η νίκη της Netta συμπίπτει με τους εορτασμούς της 70ης επετείου της ανεξαρτησίας του Ισραήλ, το party που στήθηκε συγκέντρωσε ένα τεράστιο πλήθος, που χόρευε στους ρυθμούς του DJ Dalit Rechester.

Μια σειρά από πρώην Ισραηλινούς Eurostars ανέβηκε στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των Izhar Cohen, Gali Atari, Avi Toledano, Orna και Moshe Datz (Duo Datz), Shiri Maimon και της νικήτριας της Eurovision 1998 Dana International.

Ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ Ρον Χουλάι καλώς όρισε τη Netta στη σκηνή η οποία καταχειροκροτήθηκε από το τεράστιο πλήθος.

Η Netta απευθυνόμενη στον κόσμο δήλωσε:

“Σ ‘αγαπώ όλους, αγάπες μου. Υπάρχει μια ενότητα μεταξύ μας που δεν έχω δει εδώ και χρόνια. Όλα γίνονται για σας, σας ευχαριστώ πολύ. Έχουμε έναν λόγο να είμαστε ευτυχείς, μην αφήνετε κανέναν να βγάλει τη φλόγα σας – κανείς δεν θα βγάλει τη φλόγα μας από μέσα μας. Είμαι υπερήφανη για εσάς και είμαι υπερήφανη για την Ισραηλινή αποστολή”.

Η Netta ερμήνευσε το “Toy” δύο φορές, συνοδευόμενη από το ενθουσιώδες πλήθος. Το πάρτι συνεχίστηκε για ώρες στην πλατεία και τους δρόμους του Τελ Αβίβ.

Νωρίτερα χθες το πρωί, η Netta προσγειώθηκε στην πατρίδα της στο αεροδρόμιο Ben-Gurion μαζί με ολόκληρη την ισραηλινή ομάδα και την αποστολή, όπου την υποδέχθηκαν fan της και δημοσιογράφοι από όλο το Ισραήλ.

Η Netta ήταν γεμάτη ενέργεια και χόρευε με το πλήθος των οπαδών της και τους δημοσιογράφους να τη χειροκροτούν στον αεροδιάδρομο και στο μέσα το αεροδρόμιο.

https://www.facebook.com/ynetnews/videos/10156591298700572/

Μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, η Netta παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου δίπλα στο αεροπλάνο με το οποίο έφτασε, εκφράζοντας την χαρά της που έφερε στο Ισραήλ την τέταρτη νίκη του στο διαγωνισμό. Η Netta δήλωσε:

“Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μένα, για την αποστολή και για τη χώρα. Χαίρομαι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν λόγο χαράς σε μια χώρα που δεν έχει πολλούς λόγους να γιορτάσει”.

Η Netta συνέχισε:

“Είμαστε όλοι χάλια, γιορτάζαμε όλη τη νύχτα και δεν κοιμηθήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που με συνόδευσαν κατά τη διάρκεια αυτού του περασμένου εξαμήνου, ποτέ δεν έχασαν την ελπίδα και μου υποσχέθηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια του ότι η νίκη ήταν δική μας. Πολλά συγχαρητήρια σε εμάς και σε όλο το Ισραήλ.”

Και ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, η Netta κατέληξε:

“Σε όλο αυτό το ταξίδι, έχω μάθει ότι η σκέψη δημιουργεί την πραγματικότητα. Θέλω να συγχαρώ το Ισραήλ για την ευκαιρία να φιλοξενήσει την Eurovision του επόμενου έτους… Είναι τρελό, είναι τόσο διασκεδαστικό το γεγονός ότι η Eurovision θα λάβει χώρα στο Ισραήλ”.

Το Ισραήλ γιόρτασε μετά από 20 χρόνια την τέταρτη νίκη του στο διαγωνισμό και δηλώνει έτοιμο να φιλοξενήσει την Eurovision 2019, πιθανότατα όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα δηλώσεις, στην Ιερουσαλήμ.

[Πηγή: ESCToday, Φωτογραφίες-Video: FacebookYnetnews]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ανάλογες κινήσεις και σε Ελλάδα, όπως σε κάποιες χώρες, για μποικοτάρισμα του διαγωνισμού στην Ιερουσαλήμ; Είναι πολύ σημαντικό θέμα

    • Στην Ισλανδία ήδη έχει ανοίξει το θέμα. Ο Πολ Όσκαρ καλεί τη δημόσια τηλεόραση της χώρας να απέχει από τον διαγωνισμό του 2019 και ο εκπρόσωπος της RUV δήλωσε ότι “Όλα εξετάζονται σε αυτό το στάδιο».

    • α καλά δηλαδη η πολιτικη να επηρεασει τον διαγωνισμο??οποτε γραψε μας εσυ ποιες χωρες θα θελεις να νικησουν τον διαγωνισμο για να συμμετεχουμε!μη χειροτερα εδω μεσα!

      • Πολιτική και Eurovision πάνε μαζί. Όχι τώρα, αλλά από την αρχή σχεδόν του διαγωνισμού. Άλλοτε πιο έντονα και πιο εμφανή, άλλοτε πιο “διακριτικά”.
        Του χρόνου το Ισραήλ μάλλον θα επιλέξει το “έντονο” πολιτικό παιχνίδι.

        Δεν θα σε πάω πολύ παλιά για να σου φέρω παραδείγματα. Μόλις πέρσι είδαμε η Ουκρανία αν και κατα πόσο έβαλε την πολιτική στον διαγωνισμό.

        Στο ερωτημα σου αν η πολιτική επηρεάζει τον διαγωνισμό η απάντηση είναι… ναι (δυστυχώς).

      • Άλλη γιουροβιζιον παρακολουθεις εσυ; Δε ξερεις οτι ηδη εχει επηρεαστει απο την πολιτικη? Η ιδια η Νεττα βγηκε και εκανε πολιτικη δηλωση οταν πηρε το βραβειο της…. αρα ασε τα “μη χειροτερα” δε πιανουν

  2. ΑΝΤΙO EUROVISION!!!!!
    Πραγματικά λυπάμαι για το πώς έχει καταντήσει ο διαγωνισμό

    • εγω παλι λυπαμαι για καποιους φαν οι οποιοι ειδαν φως και μπηκαν!αν δεν σας αρεσει οδιαγωνισμος ξερεις ειστε ελευθεροι να μην οτν παρακολουθειτε!απλα τα παραγματα!

  3. Το ερώτημα είναι, αν ο διαγωνισμός γινόταν μία εβδομάδα αργότερα και αφού είχαν επομένως μεσολαβήσει τα γεγονότα στη Γάζα, το Ισραήλ θα είχε νικήσει; Ειλικρινά αμφιβάλλω.

  4. εγω παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημένος που ο διαγωνισμος εμεινε κ παλι στο νοτο!το ισραηλ αδικουνταν αδιαλειπτως επι χρονια κ ηρθε η στιγμη να παρει τη ρεβανς του!αν και ψηφισα ιταλια κ ιρλανδία χαρηκα για την νικη του ισραηλ!οσον αφορα το πολιτικο σκελος αφηστε το στου ςπολιτικους μας και οχι σε ενα τηλεοπτικο show!εκτος κι αν καποιοι θεωρειται οτι ειστε αρμοδιοι να παρετε τετοιου υφους αποφάσεις…ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 2019 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑς ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

    • Δύο λαλλούν και τρεις χορεύουν. Δε πα να πυροβολούνται άνθρωποι στο κεφάλι, στο μυαλό σας έχετε μόνο το πάρτι, τα τραγούδια και τις καλές επιτυχίες. Έρχεται όμως η ώρα η ίδια η πραγματικότητα θέτει αμείλικτα ερωτήματα.

      Υ.Γ. Το ίδιο το Ισραηλ είναι αυτό που πρώτο έκανε και κάνει πολιτική εκμετάλλευση στον διαγωνισμό, με την επιμονή τους για την Ιερουσαλήμ.

      • λοιπον πιστεψε με παρακολουθω πολυ στενα τα πολιτικα γεγονοτα κ δν θεωρω οτι ενα site σαν κι αυτο ειναι ο καταλληλος χωρος για να συζητησουμε την εκρηκτικη πολιτικη κατασταση στην μεση ανατολή!τα θεματα εκει ειναι αρκετα συνθετα κ πολυπλευρα για να αναλωνομαστε εμεις σε συζητησεις…το μενος σου εναντιον των ισραηλινων δν εχει όρια….βγαλε αλλου τα απωθημενα σου και οχι σε σαιτ των φαν του διαγωνισμού!ελεος πια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ