EUROVISION 2018: Η ψηφοφορία για το βραβείο Barbara Dex ξεκινά!

O φετινός διαγωνισμός της Eurovision μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις 2 μέρες πριν, αλλά οι αναλύσεις των αποτελεσμάτων και τα σχόλια για στημένο αποτέλεσμα κλπ καλά κρατούν!

Ο διαγωνισμός όμως εκτός από μουσική είναι και θέαμα. Μια καλή και προσεγμένη εμφάνιση, τόσο χορογραφικά όσο και ενδυματολογικά πάντα ξεχωρίζει. Το ενδυματολογικό κομμάτι λοιπόν έχει αναλάβει η ιστοσελίδα songfestival.be η οποία είναι υπεύθυνη φέτος για την απονομή του βραβείου Barbara Dex, δηλαδή ο καλλιτέχνης που είχε την χειρότερη ενδυματολογική εμφάνιση στον φετινό διαγωνισμό.

Ο περσινός νικητής του βραβείου Slavko Kalezić από το Μαυροβούνιο, ανοίγει την διαδικασία της ψηφοφορίας με το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το βραβείο πήρε το όνομά του από την Βελγίδα εκπρόσωπο του 1993, την Barbara Dex, η οποία κατέλαβε την τελευταία θέση με ένα –κατά πολλούς– κακόγουστο φόρεμα, το οποίο σχεδίασε η ίδια. Η εμφάνιση αυτή λοιπόν αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία του βραβείου από το 1997 και εξής. Μπορείτε να δείτε την λίστα με όλους τους νικητές μέχρι σήμερα, εδώ!

https://www.youtube.com/watch?v=sTJW7YtTmZU

H χώρα μας κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο το 2002 με την εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή στο S.A.G.A.P.O.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή. Μπαίνετε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδακαι κάνετε log in με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Επιλέγετε την συμμετοχή που θέλετε να ψηφίσετε και πατάτε το “thumbs up” της χώρας που θέλετε. Επιλέξτε “vote” και η ψήφος σας είναι κατοχυρωμένη! Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται το απόγευμα της 20ης Μαΐου.

Εσείς ποια θεωρείται την χειρότερη φετινή εμφάνιση;

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολλανδια και Αυστραλια θα κονταροχτυπηθουν, δυνατα αουτσαιντερ το Βελγιο και το Μαυροβουνιο…

  2. Τα σκοπια ειχαν τη χειροτερη ενδυματολογικη εμφανιση με διαφορα

  3. (και) φέτος η κακογουστια δεν ειχε όρια:Αυστραλία Σκοπια Ολλανδία Ισραήλ Σουηδία Δανία Φινλανδία Ισλανδία Μάλτα Μαυροβούνιο Άγιος Μαρίνος ήταν κάποιες από τις πιο καλοντυμένες χώρες…
    Νομίζω Αυστραλία Σκοπια Μαυροβούνιο είναι οι “νικητές” μου σε αυτή τη κατηγορία 😛

  4. Ψήφισα Αυστραλία δαγκωτό αλλά και Αλβανία, Μάλτα παίζουν πολύ ψηλά…

  5. Προσπαθώ να κάνω login αλλα κάτι πάει στραβά . Θέλω να ψηφίσω Σκοπιά ! Πιστεύω οτι το σακάκι της μπορούσε απο μόνο του να πάρει το βραβείο αλλα το έβγαλε και το κορμάκι απο μέσα ήταν κάκιστο επίσης ! Όποτε δυο κακές ενδυμασίες όπως είχε κάνει και * Βουλγαρία δυο χρον8α πριν , δίνουν σοβαρό πλεονέκτημα στην σκοπιανή για Νίκη !

    • Και σε εμένα είχε πρόβλημα, ωστόσο ξαναπροσπάθησε το δεύτερη συνεχόμενη φορά ή βάλε το Google acount. Εγώ με αυτό συνδέθηκα. Πάντως δε νομίζω να έχουμε νικητή με μεγάλη διαφορά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ