ΚΥΠΡΟΣ: To “Fuego” τώρα και στα… Ισπανικά!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για το πρώτο βραβείο της φετινής Eurovision καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση σχεδόν όλων των γραφείων στοιχημάτων σταθερά, εδώ και μέρες! 

Η εκρηκτική και μοναδική εμφάνισή της τη βραδιά του Πρώτου Ημιτελικού του φετινού διαγωνισμού, προκάλεσε πανικό σε εκατομμύρια ανθρώπους από όλα τα μέρη της γης, που πλέον δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της ενώ η συμμετοχή της “Fuego” δίνει τεράστιες ελπίδες στην Κύπρο μας να πάρει τη γλυκιά γεύση του βραβείου της Eurovision για πρώτη φορά από το 1981 που ξεκίνησε να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Μία μόλις ημέρα πριν από την διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού, σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, η δισκογραφική εταιρία της Ελένης κυκλοφόρησε τόσο στο YouTube όσο και σε όλες τις επίσημης πλατφόρμες αγοράς μουσικής την Ισπανική έκδοση του “Fuego” την οποία υπογράφουν οι δημιουργοί της αυθεντικής έκδοσης Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Anderz Wrethov, Viktor Svensson και Didrick σε συνεργασία με τους Edwin “Lil Eddie” Serrano και Natalis Ruby Rubero.

Το κομμάτι αν και μόλις μερικές ώρες “στον αέρα” μετρά ήδη πάνω από 20.000 χτυπήματα στο YouTube δείχνοντας έτσι το πόσο ο κόσμος έχει αγαπήσει, στηρίζει και ασχολείται με την φετινή Κυπριακή συμμετοχή!

Μπορείτε να αγοράσετε την Ισπανική έκδοση του “Fuego” μέσα από το iTunes αλλά και από το Google Play ενώ μπορείτε να το ακούσετε και μέσα από τις πλατφόρμες Apple Music, Spotify και Deezer!

Επίσης, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι και μέσα από το προφίλ της Panik Records στο YouTube παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος θα εμφανιστεί τη βραδιά του Τελικού της Eurovision 2018 στην ευνοϊκή 25η και προτελευταία θέση έχοντας φυσικά την αμέριστη υποστήριξη όλων μας! 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η panic το πλασάρει καλά το θέμα…έτοιμο το είχαν και σου λένε …τσουυυυυππππ πάρτε το και στα ισπανικά τώρα μια μέρα πριν τον τελικό!! Είμαι περίεργη να δω τι θα κερδίσει αύριο η ερμηνεία ή οι δημόσιες σχέσεις και η σκηνική παρουσία….;;;

    • Οι δημοσιες σχέσεις και η σκηνική παρουσία είναι δύο διαφορετικά πράγματα…
      Η ερμηνεία και το τραγούδι επίσης είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
      Η Φουρέιρα ερμηνεύει πολύ καλά το τραγούδι, έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία και επίσης κάνει καλές δημόσιες σχέσεις. Και αυτό δεν είναι κακό.
      Το τραγούδι για το είδος του είναι μια χαρά αλλά δεν είναι ραδιοφωνικός διαγωνισμός…

  2. Moυ αρέσει που αναρωτιόταν μερικοί γιατί η Panik στήριζε περισσότερο τη Φουρέιρα και όχι τη Γιάννα εξαρχής…
    Φαίνεται ήξεραν τι κάνανε..

  3. Χάλια, σαν να έχουν ηχογραφήσει το μισό τραγούδι στα ισπανικά κι έχουν κολλήσει το αγγλικό μερος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ