EUROVISION 2018: Η dress (jury) rehearsal του μεγάλου Τελικού! Απόψε αποφασίζουν οι επιτροπές για το 50% του αποτελέσματος! [UPDATE]

Ομοίως με τους δύο ημιτελικούς, έτσι και για τον μεγάλο Τελικό, ο OGAE Greece θα παρέχει LIVE σχολιασμό για την dress (jury) rehearsal, σε μία ώρα περίπου από τώρα (22:00) από την Altice Arena, στην Λισαβόνα. Στην πρόβα αυτή το σόου τρέχει σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να διορθωθούν και οι τελευταίες ατέλειες (σκηνοθετικές, ηχητικές κ.λ.π.) και να παρουσιαστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι απόψε θα κριθεί το 50% του αποτελέσματος. Η πρόβα θα μεταδοθεί μέσω κλειστού κυκλώματος στις 5μελείς επιτροπές και των 43 συμμετεχόντων που έχουν δικαίωμα ψήφου. Τέλος το αποψινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως back-up σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του τελικού. Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς με τις εμφανίσεις και των 26 χωρών καθώς και με την περιγραφή της έναρξης και του interval act. Μείνετε συντονισμένοι!

ΕΝΑΡΞΗ ΒΡΑΔΙΑΣ

Η βραδιά ξεκινάει με ένα βίντεο που παρουσιάζει την καθημερινότητα των Πορτογάλων. Πίνουν καφέ, εργάζονται, αξιοθέατα της χώρας, παιδιά που παίζουν κλπ. Μεταφερόμαστε στο εσωτερικό του σταδίου. Ακούμε ήχους από παραδοσιακά όργανα και fado από τις Mariza και Ana Moura. Περιμετρικά της σκηνής βρίσκονται τυμπανιστές. Στη συνέχεια η παρέλαση των χωρών με τις σημαίες ξεκινά. 2 DJ που βρίσκονται πάνω στη σκηνή αναλαμβάνουν το μουσικό κομμάτι. Άνδρες και γυναίκες ντυμένοι ναύτες κρατούν τις σημαίες των 26 χωρών με σειρά εμφάνισης. Στη συνέχεια εμφανίζονται και οι καλλιτέχνες. Η Πορτογαλία ως διοργανώτρια χώρα, παρελαύνει τελευταία. Αμέσως μετά οι 4 παρουσιάστριες ανεβαίνουν στη σκηνή. Μας καλωσορίζουν, και το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκινά!

01. ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μια πολύ δυνατή έναρξη για τον τελικό η συμμετοχή της Ουκρανίας. Αρκετή ενέργεια, χορευτικό τραγούδι και πολύ φωτιά. O Melovin είναι καλός φωνητικά και ζεσταίνει το κοινό για τις υπόλοιπες 25 συμμετοχές.

02. ΙΣΠΑΝΙΑ

Ολόκληρο το στάδιο φωτίζεται από τα φλας των κινητών των θεατών. Οι Ισπανοί ερμηνευτές είναι χαμογελαστοί και φαίνεται να επικοινωνούν άριστα μεταξύ τους. Συχνά κοντινά πλάνα. Φαίνεται πως το τραγούδι συγκινεί και αποσπά πολύ θερμό χειροκρότημα!

03. ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ακόμα μια συμμετοχή με αρκετή ενέργεια. Η Lea είναι άνετη στη σκηνή και το τρικ με το κόψιμο του τραγουδιού, και το κοινό να την βοηθάει, λειτουργεί πολύ θετικά.

04. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Από τις μεγαλύτερες ίσως εκπλήξεις του φετινού διαγωνισμού. Απλή και λιτή όπως και στον πρώτο ημιτελικό αλλά με κρυστάλλινη φωνή, η Ieva δείχνει να συγκινεί σε μεγάλο βαθμό τους θεατές. Πολύ θερμό χειροκρότημα.

05. ΑΥΣΤΡΙΑ

Επίσης πολύ καλή φωνή και από τον Cesar. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού παρακινεί το κοινό να χτυπήσει παλαμάκια στο ρυθμό του τραγουδιού. Πολύ πιο άνετος από την βραδιά του ημιτελικού. Από τις πιο άρτιες πρόβες μέχρι στιγμής.

06. ΕΣΘΟΝΙΑ

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα για την Εσθονία. Ίσως λίγο αγχωμένη χωρίς ωστόσο να δυσκολεύεται αν ερμηνεύσει τέλεια την συμμετοχή της. Μια σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη δεκάδα.

07. ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Παρά το κρύωμα του, ο πρώην νικητής δεν φαίνεται να χάνει το κέφι του, παρότι φαίνεται λίγο κουρασμένος. Από τη στιγμή που πιάνει το βιολί του, φαίνεται σαν άλλος άνθρωπος. Από τις πιο θερμές υποδοχές μέχρι στιγμής.

08. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Όμορφη εμφάνιση από την διοργανώτρια Πορτογαλία. Οι φωνές των δύο ερμηνευτριών δένουν αρμονικά και προφανώς το χειροκρότημα είναι πολύ μεγάλο.

  • Διακοπή για το πρώτο διάλειμμα. Η Filomena βρίσκει στο greenroom τις ερμηνεύτριες από Σλοβενία και Εσθονία, με την δεύτερη να της δείχνει πώς “ζεσταίνει” την φωνή της.

09. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Άνετη εμφάνιση από την SuRie. Το κοινό τραγουδά μαζί της στο μεγαλύτερο μέρος το τραγουδιού. Πολύ θερμή ανταπόκριση και στην αρένα και στο κέντρο Τύπου.

10. ΣΕΡΒΙΑ

Από τις χώρες έκπληξη που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό. Οι φωνές των Balkanika δένουν πολύ καλά μεταξύ τους. Από τις λίγες ethnic συμμετοχές του τελικού.

11. ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γερμανία φαίνεται να δικαιολογεί απόλυτα την απότομη άνοδο στα στοιχήματα. Μέσω της φωνής του και των προβολών στην οθόνη μεταφέρει κάτι πολύ συγκινητικό, ίσως και νοσταλγικό. Ερμηνευτικά είναι πολύ καλός.

12. ΑΛΒΑΝΙΑ

Άψογη ερμηνεία από τον Eugent. Πολύ χαρισματική φωνή που ξεσηκώνει το κοινό του σταδίου.

13. ΓΑΛΛΙΑ

Ένα από τα φαβορί για την νίκη. Ερμηνευτικά και οι δύο είναι πολύ καλοί. Στην γέφυρα του τραγουδιού όλο το κοινό τους ακολουθεί, υψώνοντας το χέρι προς τον ουρανό μέχρι το τέλος του τραγουδιού.

14. ΤΣΕΧΙΑ

Ένα πολύ χορευτικό τρίλεπτο με την Τσεχία. Ο Mikolas είναι πολύ πιο άνετος επί σκηνής και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Μετά το άλμα κάνει μια ακόμα χορευτική φιγούρα πέφτοντας προς τα πίσω και σηκώνοντας τα πόδια σηκώνεται και πάλι όρθιος, κίνηση που κάνει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

15. ΔΑΝΙΑ

Μια συμμετοχή που θυμίζει λίγο Vikings και Game Of Thrones. Φωνητικά είναι πολύ καλός και το εφέ με το χιόνι είναι εντυπωσιακό. Φωνάζει στο κοινό να σηκώσει τα χέρια και να τον ακολουθήσει στον ρυθμό.

16. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Jessica θέλει να ξεσηκώσει το κοινό με κάθε τρόπο. Δεν μένει καθόλου ακίνητη στη σκηνή ενώ φωνητικά είναι λίγο πιο μέτρια σε σχέση με τον ημιτελικό. Το κοινό πάντως φαίνεται να την λατρεύει.

  • Δεύτερο διάλειμμα για διαφημίσεις. Βρισκόμαστε στο green room. Οι Σέρβοι μιλούν για την βαλκανική μουσική ενώ ο Αυστριακός σηκώνει την παρουσιάστρια ψηλά σαν να είναι μπάρα. Φεύγουμε από το green room και η παρουσιάστρια κάνει μια μικρή αναφορά στην Lys Assia.

17. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Δυναμικό τραγούδι και εμφάνιση για την Φινλανδία. Άνετη, επικοινωνεί με το κοινό και φωνητικά ίσως ήταν η καλύτερη της φορά.

18. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Άψογη ερμηνεία και από τους Equinox. Τα τελευταία χρόνια η Βουλγαρία φαίνεται ότι θέλει διακαώς τον διαγωνισμό και δοκιμάζει τα πάντα. Μια συμμετοχή που πιθανότατα θα δούμε στην πρώτη δεκάδα.

19. ΜΟΛΔΑΒΙΑ

H Μολδαβία με τον Φωκά Ευαγγελινό έχει στήσει μια άκρως διασκεδαστική – θεατρική εμφάνιση. Ο κόσμος το διασκεδάζει πολύ ειδικά στα ρεφρέν. Φωνητικά είναι λίγο καλύτεροι από τον ημιτελικό.

  • Πολύ μικρό διάλειμμα για να ετοιμαστεί η σκηνή για την Σουηδία. Μία από τις παρουσιάστριες συνομιλεί με θεατές.

20. ΣΟΥΗΔΙΑ

Ο Benjamin ανεβαίνει στη σκηνή. Καμία αλλαγή σκηνικά από τον τελικό του Melodifestivalen. Φωνητικά ήταν λίγο πιο αδύναμος από τον ημιτελικό χωρίς να αφαιρεί “βαθμούς” από την όλη εμφάνιση.

21. ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Μεγάλη ανταπόκριση έχει στο στάδιο η Ουγγαρία. Ο τραγουδιστής φαίνεται να το ζει, και μεταδίδει την ενέργεια του στο κοινό. Ιδιαίτερο άκουσμα που ξεχωρίζει.

22. ΙΣΡΑΗΛ

Στη 2η θέση των στοιχημάτων το Ισραήλ. Το κοινό παραληρεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Φωνητικά είναι καλή αλλά δεν φαίνεται να την διατρέχει η ενέργεια που απαιτεί το τραγούδι, τουλάχιστον απόψε. Πολύ θερμό χειροκρότημα.

23. ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πολύ καλή ερμηνεία και από τον Waylon ο οποίος είναι απόλυτα εκφραστικός. Επίσης ένα όχι τόσο συνηθισμένο άκουσμα για τα δεδομένα της Eurovision. Θερμό χειροκρότημα.

24. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Για πολλούς η έκπληξη του πρώτου ημιτελικού. Μία πολύ ήρεμη μπαλάντα πριν την Κύπρο. Το κοινό τον υποδέχεται πολύ θερμά. Φωνητικά σταθερός και οι χορευτές μεταφέρουν το κλίμα του τραγουδιού.

25. ΚΥΠΡΟΣ

Στο Press Center επικρατεί απόλυτη ησυχία λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το τραγούδι. Η Ελένη όπως ακριβώς την είδαμε και στον ημιτελικό. Πολύ θερμή, αποδίδει 100%. Ξεσηκώνει ολόκληρο το στάδιο που χορεύει ρυθμικά μαζί της. Μια εμφάνιση που μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να ήταν και νικητήρια!

26. ΙΤΑΛΙΑ

Το διαγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώνεται με την Ιταλία. Ο Fabrizio στην αρχή φαίνεται να μην ακούει καλά στο ακουστικό του αλλά συνεχίζει απτόητος. Μία συμμετοχή με έντονα κοινωνικά μηνύματα. Οι φωνές τους σε κάποια σημεία δεν δένουν απόλυτα αλλά ο κόσμος το υποδέχεται πολύ θερμά. 26 πολύ δυνατές συμμετοχές μόλις παρουσιάστηκαν!

  • Οι παρουσιάστριες μας εξηγούν την διαδικασία της ψηφοφορίας και το 15λεπτο του televoting ξεκινά! Recap με τις συμμετοχές.
  • Στο Interval act θα ακούσουμε ηλεκτρονική μουσική από τους Branko & Sara Tavares, Mayra Andrade & Dino D’Santiago. Ακολουθεί δεύτερο recap.
  • Ένας μικρός διάλογος με το κοινό. Στη συνέχεια θα δούμε ένα βίντεο με την προσπάθεια που έκαναν οι Πορτογάλοι εδώ και 53 χρόνια για να κερδίσουν τον διαγωνισμό.
  • Εμφανίζεται για λίγο η Suzy, ενώ μετά στη σκηνή ανεβαίνει η νικήτρια της Junior Eurovision 2017 Polina Bogusevich από την Ρωσία.
  • Ο περσινός νικητής Salvador Sobral ανεβαίνει στη σκηνή και χειροκροτείται. Ερμηνεύει το νέο του single “Mano o Mano“. Μαζί με τον Caetano Veloso (γνωστός Βραζιλιάνος μουσικός και ακτιβιστής) ερμηνεύουν την περσινή νικητήρια σύνθεση “Amar pelos dois“. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πιάνο που συνοδεύει και τα 2 τραγούδια, παίζεται ζωντανά.
  • Η ψηφοφορία συνεχίζεται για λίγο ακόμα. Βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο recap. Αντίστροφη μέτρηση μαζί με το κοινό και το televoting ολοκληρώνεται.
  • O Jon Ola Sand δίνει το πράσινο φως και η ψηφοφορία των επιτροπών ξεκινά να παρουσιάζεται.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η πρόβα των επιτροπών για τον αυριανό μεγάλο τελικό. Ίσως ήταν κουραστικό να γράφουμε συνεχώς “δυνατή ερμηνεία και ωραία φωνή” όμως κατά γενική ομολογία πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς τελικούς των τελευταίων χρόνων με αρκετές χώρες να διεκδικούν την πρώτη θέση.

Ο OGAE Greece εύχεται σε όλες τις συμμετοχές καλή επιτυχία. Ραντεβού το βράδυ στις 22:00 στην ΕΡΤ 1!

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ισραηλ αγοραζει likes για το βιντεο του και dislikes για το βιντεο της φουρειρα. Εχουν στησει κομπινα στη κυπρο. Ισραηλ 2019 δυστυχως μετα τον λαζαρεφ και I’ll volo θα εχουμε και αλλο δραμα

    • Πως το ξέρουμε ότι ισχύει και δεν είναι ράδιο αρβύλα;; Και αν το κάνει το Ισραήλ, άρα την ίδια δυνατότητα έχουν και υπόλοιπες χώρες.

  2. Έναν λόγο που η Ιρλανδία είναι 3η στα στοιχήματα;
    Όπως βλέπεται ο διαγωνισμός φέτος είναι από τους πιο στημένους!!τα στοιχήματα παίζουν μπάλα και βγάζουν λεφτά…ο διαγωνισμός θα πάει εκεί που θέλει η EBU τόσο καιρό πλασάρουν κάτι ανύπαρκτα χώρες σε 3αδες και 5αδες..για να τσιμπήσει ο κόσμος…άμα δω και βγει νικητής ο Ιρλανδος η Ισραήλ η νορβηγια παρατάω κατευθείαν τον διαγωνισμό!

    • Και να σκεφτεί κανείς ότι την Ιρλανδία δε της είχαν ούτε για τελικό

      • Μα συγνώμη είναι Αυτό τραγούδι για τελικό ;; Απλά επειδή χορευανε 2 γκει ψηφίστε φουλ από όλο το γκει κοινό της eurovision την πλειοψηφία δηλαδή

  3. Εγω δυσκολα θεωρω οτι ειναι ψευτικο αυτο με την Ιρλανδια γιατι παντα συνηθως τα τελευταια χρονια μετα τα αποτελεσματα των ημιτελικων τα στοιχηματα βγαινουν σωστα.

    • Η άνοδος στα στοιχήματα μετά τον ημιτελικό δείχνει ότι η Ιρλανδία μάλλον πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε.
      Νομίζω θα μπει δεκάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κερδίσει αντικειμενικά…

  4. Πάντως το ότι η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ιταλία δεν είναι και τόσο θετικό όσον αφορά την ψηφοφορία των επιτροπών.

  5. Όλοι οι αστρολόγοι έγραψαν στις προβλέψεις τους ότι δεν πρόκειται να κερδίσει η Κύπρος. Η Φουρέιρα έχει θετική όψη Δία- Ουρανού που την βοηθάει να πάει ψηλά αλλά έχει και τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που της κλείνει το δρόμο για την κορυφή. Τον πιο ευνοϊκό χάρτη τον έχει ο Γερμανός, ΠΡΟΣΟΧΗ!

  6. αν αυριο δεν κερδισει η κυπρος τελικα, θα το σηκωσει η γερμανια…ουτε λιθουανιες,ουτε ιρλανδιες….. το performanxe είναι εξαιρετικο και η σειρα κατάταξης η καλυτερη στο πρωτο μισο… από σμρ το βραδυ θα αρχισει να ανεβαινει και στα στοιχήματα θεωρω

    • Τώρα που το λες όλα ειναι πιθανά. Εγώ δεν είχα δώσει ποτέ σημασία σε αυτό το τραγούδι και έτυχε να το στη βραδιά του δεύτερου ημιτελικού, ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί με έκανε να σκεφτώ τον πατέρα μου. Είναι όντως δυνατό τραγούδι

      • Και είναι σύγχρονο άκουσμα που μπορεί να περάσει και στο κοινό και στις επιτροπές. ‘Οτι θυμίζει Ed Sheeran δεν είναι απραίτητα κακό, ίσα ίσα εγώ το βάζω στα συν εφόσον δεν είναι ένα κακό αντίγραφο.

  7. Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση τις τελευταίες ώρες πως φέτος το νικητήριο θα είναι το πιο άσχετο κι αδιάφορο… κάτι σαν το Αζερμπαϊτζάν το 2011.
    Η Ιρλανδία όντως είναι dark horse. Έχει πολύ καλό στήσιμο επί σκηνής. Πολύ! Το τραγούδι γλυκανάλατο αλλά αυτός φωνητικά άψογος. Αν πέσει σύρμα στις επιτροπές, ίσως προωθηθεί.
    Πολύ φοβάμαι κι ελπίζω να διαψευστώ ότι οι επιτροπές δεν θα στηρίξουν την Κύπρο ως dance συμμετοχή, η οποία όμως στο κοινό ενδέχεται να θριαμβεύσει. Και μπορεί να καταλήξει 3η σαν την Καλομοίρα.
    Η Netta θα έχει την τύχη του Gabbani πέρυσι. Απλά ένα ακόμα ιντερνετικό χιτάκι που ξεφούσκωσε επί σκηνής.
    Γαλλία & Γερμανία ότι πάρουν από τις επιτροπές…
    Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν safe εκτιμήσεις φέτος…

  8. Εγώ πάντως Ιρλανδία θα ψηφίσω γιατί πολύ απλα μου αρέσει το τραγουδι. 🙂

  9. Θα ναι και ο περσινός νικητής τελικά; Αυτός θα δώσει το βραβείο στην Φουρέιρα; 🙂

  10. μπορει να μου πει καποιο πω ξερουμε οτι τα αποτελεσματα των ημιτελικων δεν μεταφερονται σε 3ουσ (εταιριεσtoihiματων) και κρατιωνται πραγματι μυστικα; γενικα την διαδικασια που επικρατει..γτ κατα τα αλλα μου φαινεται δυσκολο να αλλαζουν ετσι γρηγορα οι αποδοσεισ..

    • •Η ζωη παντως μας εχει διδαξει οτι οπου παιζει χρημα δεν υπαρχει διαφανεια κι εντιμοτητα.
      😉

  11. Δεν ξέρω τι να ψηφίσω, δεν έχουμε και τόση κάρτα πια στα κινητά μας!
    Λιθουανία επειδή με συγκινεί;
    Βουλγαρία επειδή είναι το μόνο τραγούδι που έχω προσθέσει στην playlist μου;
    Εσθονία επειδή έχει την καλύτερη φωνή;
    Γαλλία επειδή έχει το στυλ ευδιάθετη μελωδία-σοβαροί στίχοι μου μ’ αρέσει;
    ή Κύπρο επειδή είναι η Κύπρος και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΑΑ;
    (όπως και να ‘χει, μακάρι να είναι αυτό το top 5 με όποια σειρά θέλουν)

  12. Ελα ρε Κύπρος σηκωσε το και δεν μπορω να ακουω και να βλεπω αλλο βλακείες για Γερμανίες και Ιρλανδίες!! Ελα ρε Φουρειρα δειξε τι παει να πει performance!!

    • Οχι μονο performance να δειξει κ τις ραδιουργιες των διοργανωτων.γιατι με τετοια προωθηση που ειχε φετος η κυπρος τυφλωθηκαμε.η ιρλανδια γιατι μπηκε προς το τελος μηπως ηθελαν να δειξουν κατι;εκεινη την ωρα βλεπουν περισσοτεροι.αυτος δεν ειναι διαγωνισμος τραγουδιου τελος.

      • Μην ακούω κουφά! Μιλάμε για την Κύπρο, νησί ανευ συμμαχιών, με υπολογισμό θεσεων τα τελευταια χρονια γυρω στην 22η θεση, μια χωρα που οτι και να στείλει πατώνει, μια χωρα απομωνομένη διχως ιδιαιτερες οικονομικές ευχαίρειες, καλύτερες βεβαια απο τα προηγουμενα χρονια. Δεν νομιζω ο οποιος δήποτε να έχει κανενα συμφερον να “σπρωξει” την Κυπρο οπως λές, και να την εσπρωξαν εσείς τα “αδελφια” Έλληνες θα επρεπε να χαίρεστε και λογω αδελφοποιήσης και λόγω του οτι η Κυπρος πάντοτε πάτωνε στο παρελθον τουλαχιστον απο το 2005 και μετά.
        Και ας μην ξεχναμε ποσους τελικους εκανε η Ελλάδα χωρις τη Κυπρο και ποσα 12αρια χαρησε η Κυπρος στην Ελλάδα, ποσα ατομα εκαιαν τα λευτα τους για αυτά τα 12αρια, και η Ελλάδα δεν λέω πως δεν το εκανε αλλα φέτος είναι η χρονια που η Κυπρος χρειάζεται μαζικη στήριξη αν μη τι αλλο απο την Ελλάδα, χωρις να βασιζεται και πανω της διοτι είναι πολλές οι φορες στο παρελθον που η Ελλάδα της γύρισε την πορτα.

  13. Εγώ που ρώτησα τον Μακη τον μηχανικό αυτοκινήτων μου είπε ότι η Φουρειρα θα είναι στην 3αδα αλλά για τη νικήτρια χώρα θα σκασει ΒΟΜΒΑ και θα ξενερωσουμε πολλοί….

    • αχχαχαχαχχαχαχ… Αυτό ακριβώς ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!!!! Καλή επιτυχία στην Κύπρο!!

  14. Η Σουλα( κουτσομπόλα της γειτονιας) μου είπε ότι άκουσε από την νυφη της που εργάζεται στην Πορτογαλία ότι θα κερδίσει χώρα που θα εμφανιστεί από το πουθενά να παίζει με 12άρια απο τις επιτροπες!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ