Η καλύτερη ερμηνεία της Γιάννας Τερζή …μέχρι την επόμενη!

Η Γιάννα Τερζή ήταν εξαιρετική και κατά τη σημερινή (08/05) γενική πρόβα του πρώτου ημιτελικού της 63ης Eurovision. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Όνειρό μου» μπροστά σε κοινό, καθώς αυτή η τελευταία δοκιμή πριν από την αποψινή απευθείας μετάδοση (22:00, ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD) ήταν ανοιχτή μιας κι ονομάζεται «Family Rehearsal».

Με το χέρι βαμμένο μπλε, η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε στη σκηνή και μετά το πρώτο ρεφρέν βγήκε ο καπνός. Το εφέ με το λέιζερ δεν έγινε ούτε σε αυτή την πρόβα. Τα πυροτεχνήματα εμπλούτισαν την παρουσίασή μας στη «γέφυρα» του τραγουδιού με πλάνα από ψηλά. Η Γιάννα Τερζή ελέγχει τον φωτισμό με τα χέρια της, συνοδεία καπνού, και φωνητικά ήταν άψογη ιδίως στο σημείο του αμανέ δίνοντας, έτσι, την καλύτερη ερμηνευτική απόδοση του κομματιού μέχρι στιγμής.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: flickr.com]

169 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με εχουν εκνευρισει παρα πολλοι οι πορτογαλοι, ειναι σαν να το κανουν επιτηδες!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ’!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    • Θεωρω πως δε φταινε οι πορτογαλοι. Απο τοτε που ξεκινησε να ειναι συμπαραγωγος σουιδικη εταιρια δεν εχουμε παει καλα και ποτε δεν πετυχαινουν αυτα που θελουμε. Χωρις να θελω να γινω κακος, ειναι ξεκαθαρο πως δε μας θελουν. Παραμενω αισιοδοξος γιατι η αγαπη που εχει λαβει το τραγουδι ειναι μεγαλη! Παμε Γιαννα! Κρατα γερα!

    • Ελεος ολο χαζομαρες δεν εχει καμια δουλεια η Πορτογαλια και τυπου γιουρο χαζομαρες.Εμας το 2006 οταν Στο Βελγιο επεσε η καμερα κατω στο Βελγιο εφταιγαν οι ελληνες?Συμβαινουν λαθη και υπευθυνη ειναι η EBU η οποια τυχαια προσεχει οποιαδηποτε συμμετοχη ερχεται απο τα βορεια η καποιος δικος τους εχει δουλεψει σε τραγουδι αλλης χωρας.
      Καλη επιτυχια και στην Ελλαδα και στην Κυπρο.
      Στηριξτε χωρες που μας στηριζουν αν σας αρεσουν τα τραγουδια τους.Βουλγαρια,Αρμενια,Αλβανια κ.τ.λ.

    • Δεν φταίνε οι Πορτογάλοι. Οι Σουηδοί έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα.
      (Όπως και πέρσι στην Ουκρανία, οπου η Ντέμυ είχε προβλήματα ήχου, αλλά το team τότε μπόρεσε να πάρει το okay για να ξαναπαρουσιαστεί η συμμετοχή)

  2. Καλη μας επιτυχια. Ελπιζω να περασουμε εστω και οριακα. Ο ημιτελικος ειναι πολυ δυσκολος με πολλα καλα τραγουδια και αλλα με πολυ δυνατη σκηνικη παρουσια. Θα εξαρτηθει σε τι φαση ειναι το κοινο σημερα. Αν θα του αρεσουν περισσοτερο τα χορευτικα ή τα ερμηνευτικα κομματια. Ειλικρινα δεν θα θεωρησω κανεναν αδικα προκρινομενο απο τον σημερινο ημιτελικο ουτε θα ειναι εκπληξη να μεινουν καποια σιγουρακια εξω. Ο,τι κανει κλικ στον κοσμο θα το ψηφισει. Και αυτα που θα μεινουν εξω δεν θα σημαινει οτι εκαναν κατι λαθος σκηνικα ή ειχαν κακο τραγουδι αλλα απλα ο κοσμος προτιμησε αλλα.

  3. Ευχομαι σε Ελλαδα και Κυπρο να περασουν αποψε και να ειναι και στην Δεκαδα.Στα στοιχηματα δεν δινω σημασια γιατι εχουν πεσει εξω παρα πολλες φορες και ειτε εχει βγει ο ξεκαρφωτος νικητης ειτε ο πρωτος στα στοιχηματα εχει πατωσει.Θετικη ενεργεια λοιπον.

    Σημειωση.Τα μεσημεριανα τυπου Τατιανης καλο ειναι να μην καρφωνονται τοσο για τον ανθελληνισμο τους.Το εριξαν παλι το θαψιμο τους στο ελληνικο τραγουδι.Δεν χρειαζεται παντα να πηγαινουμε με αγγλοφωνο στιχο και χορευτικα πανηγυριωτικα.Η Γιαννα Τερζη εχει ωραιοτατο τραγουδι και φωνη,εγιναν πολλα λαθη με ευθυνη του σκηνοθετη και δεν παμε και παντα για πρωτια.Ελεος.Τελος, πειτε και ενα Καλη επιτυχια.Για την χωρα μας τραγουδαει.Λιγη ευγενεια δεν εβλαψε κανεναν……………….
    Το λεω εγω λοιπον.Καλη επιτυχια Γιαννα,κλεισε στοματα αποψε!!!

    • Συμφωνώ!!!! Επιτέλους ένα ελληνικό τραγούδι!!!! Οτι και να γίνει να θυμόμαστε ότι πήγαμε και ακούσαμε ένα όμορφο τραγούδι στη γλώσσα μας!!! Χωρίς πολλά περιττά!!!

      • Χωρίς πολλά περιττά= καπνοί, φώτα, πυροτεχνήματα, ανεμιστήρας κ 1 κουτί μπογια/ εμφάνιση.

    • Τώρα μίλησες για τον δημοσιογραφικο “κ(ω) ολοσσο”… Άμα το’πε η Τατιανη…

      • Αυτοι οι τυποι ομως εχουν βημα και κανουν και προπαγανδα,δυστυχως. Και επηρεαζουν κοσμο.Και ενταξει εδω, δεν ψηφιζουμε το τραγουδι μας αλλα δεν θα ξεχασω τι ελεγε την περιοδο του δημοψηφισματος……..
        Κ(ω)λοσσος ξεκωλε-οσσος, εχουν δυναμη οι ατιμοι.
        Τελος παντων ας μην εκνευριστω με φιλελεδες μερα που ειναι.
        Γιαννα γερα με τσαμπουκα!

  4. Όντως η καλύτερη πρόβα από φωνητικής πλευράς. Μακάρι να ίσχυε και για τους διοργανωτές. Επιμένουν να μην κάνουν αυτά (τα τόσο απλά πράγματα) που τους έχουν ζητηθεί.
    Στο revamp αυτή τη φορά ακούγεται το 2ο ρεφρέν.

    Μπράβο Γιάννα!!!
    Καλή μας επιτυχία!!!

  5. Αυτο με το βαμμένο χέρι πια, αμαν! Μια εινια στις προβες, και μαι οχι! Μου θυμιζει την Ελληνικη ταινια με την Βλαχοπουλου, “Βιβα Ρενα”, που ρωταει…”Θα κατεβει ο Χουλιο, δεν θα κατεβει, θα ερθει ο Χουλιο δεν θα ερθει…”! Ετσι και εδω, “θα βγει το μπλε χερι, δεν θα βγει, θα σκασει το πυροτέχνημα δεν θα σκασει, θα την πνιξει ο καπνος δεν θα την πνιξει…”!!!!

    ΟΥΦ! Αμαν πια…Ολα να πανε κατ ‘ευχην αποψε, εχουμε ενα απο τα καλυτερα τραγουδια του φετινου διαγωνισμου, και ενα απο το ωραιοτερα σε ελληνικο στιχο και μουσικη που στειλαμε ποτε, ας το απολαυσουμε ο,τι και αν γινει…ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

  6. Δε νομίζω με πετύχει και ποτέ το εφέ που έχουμε ζητήσει…. Ελπίζω να με διαψεύσουν οι Πορτογάλοι!
    Σαν πέρυσι που ενώ θα βλέπαμε τη φιγούρα της Ντεμυ να κολυμπάει είδαμε μια κινούμενη μουτζούρα….

  7. Γελαει ο κοσμος . και τον σαν μαρινο εκανε καλη προβα αλλα ειναι τελευταιο lol

    • Που είδες ότι ήταν καλή πρόβα; Καλή πρόβα σημαίνει ότι αυτά που έχεις δουλέψει (όποια κι αν είναι αυτά) να πραγματοποιούνται.
      Επίσης το Σαν Μαρίνο είτε έκανε καλή πρόβα, είτε όχι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει μετριότατο τραγούδι χωρίς αποδοχή. Δεν σου αρέσει το τραγούδι μας. Ο.Κ σεβαστό. Δεν γίνεται όλα να αρέσουν σε όλους. Αλλά μην λες πράγματα που δεν ισχύουν….

  8. Το θέμα είναι η καλυτερη πρόβα να γινοταν χθες και όχι σήμερα, καθώς οι επιτροπές ψήφισαν!
    Ενιγουεη παραλείπω ολες τις αηδιασ Με χέρια εφέ και κουραφέξαλα και ελπίζω Πραγματικά να περάσουμε γιατί δεν θα μπορέσω να ζήσω με την πιθανότητα να μην περάσει αυτό το τραγούδι και να έχει παει τελικό το Aphrodisiac!!!! Ντρέπομαι και μόνο που το ξεστόμισα!

    • Και το Aphrodisiac ήρθε και 4ο ( παραλίγο και 3ο) στον ημιτελικό του! Που τα πας αυτό!!!

  9. Από την ώρα που πάτησε το πόδι της στη Λισαβόνα η Γιάννα ακούει το κοντό και το μακρύ του καθενός και στις πρόβες μονίμως οι Πορτογάλοι να μας κάνουν τη ζωή πατίνι για τα λίγα πράγματα που ζητάμε.
    Καλή επιτυχία κορίτσι μας ελπίζω να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα!!!

    • Αχ φτάνει κ με αυτό όμως. Ναι, πολλοί ‘Ελληνες ειναι νουμερα κ υπερ-παθιάζονται με τον διαγωνισμό. Αλλα, guess what, αυτό κρατάει τον διαγωνισμό ψηλά στις προτεραιότητες στο εσωτερικό, αυτό δίνει δημοσιότητα κ λεφτά στην όλη φάση. Αλλιώς θα πήγαινε ακόμη ο Κάλοου- ποιός;- κ δε θα το πέρναμε χαμπάρι. Και αν δε το ήξερε αυτό η Γιάννα κ εκπλήσσεται λέει πολλά για το πόσο απροετοίμαστη κ ανίδεη ήταν για το εγχείρημα της. Αν ήθελε προώθηση χωρίς κόπο, ας ήξερε τουλάχιστον να τραγουδάει.

      • Α, δεν το ξερα ότι η κατινια κρατάει τον διαγωνισμό τόσα χρόνια.. Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια..

  10. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν δεν υπάρχει λέιζερ. Μόνο και μόνο που υπήρξε αρτιότατη ερμηνεία φτάνει για να περάσουμε θριαμβευτικά τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!!!!

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑ!!! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ!!!

  11. Να ρωτήσω εγώ κάτι? Έχει σκεφτεί κανένας Μήπως η Ελληνική αποστολή δε δείχνει το εφέ με το λέιζερ επίτηδες? Μήπως το δούμε τελικά πρωτη φορά όλοι σήμερα το βράδυ? Μου περνάει κι αυτό από το μυαλό Γιατί τόσες ατυχίες σε εμάς δεν παίζει

  12. Ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει απόψε η Γιάννα, είναι ήδη επιτυχία της ότι μετά από χρόνια η ελληνική συμμετοχή αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε μαζικά. Έστω και αν σε αυτό το τραγούδι καταλήξαμε συγκυριακά και όχι από αξιοσύνη, σχέδιο και οργανωτικότητα της ΕΡΤ. Για τα υπόλοιπα που είναι πέρα από την ίδια, θα μιλήσουμε από αύριο.

  13. Επειδή τόσα τεχνικά προβλήματα παύουν να θεωρούνται τυχαία όσο και γραφικό να ακουστεί έστειλα ένα ωραίο mail στο RTP, EBU και τα έγραψα καταλλήλως στο twitter. Όχι ότι θα γίνει κάτι αλλά μην με θεωρούν ΜΑ****Α.
    Φυσικά αν λάμβαναν εκατοντάδες mail θα είχε αντίκτυπο.

    Σημείωση: Σύμφωνα με τον κ. Καρακίτζο η Παπαρίζου απέρριψε το euphoria???

    • Η Ελενα γενικα κανει ακατανοητα πραγματα αφησε το euphoria και προτιμησε το survivor?Καλως αφησε το φουεγκο γιατι δεν θα μπορουσε να το υποστηριξει σκηνικα με τιποτα!Παντως καποιος απο το Ogae Greece ειχε θαψει το φουεγκο και ειπε οτι ηταν κατι σαν το Αιντε της Παπαριζου(στην αρχη οταν το ακουσε.Κατι τετοιο).Για εμενα δεν υπαρχουν ειδικοι κ.τ.λ στην γιουροβιζιον εχουν πεσει χιλιαδες φορες εξω αλλα και οταν πεφτουν μεσα ειναι σε τραγουδια που ολοι οι γιουροφαν εχουν δει πριν απο μηνες οτι πανε για νικη(Loreen.Rybak e.t.c.).

  14. Ρε παιδια ολη αυτη την γκρινια εδω μεσα δεν μπορω να την καταλαβω…ειναι ενας διαγωνισμος ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ για να περασουμε καλα….ελεος!!! Ας μην περασουμε τελικο και τι εγινε?? Σε οσους αρεσει το τραγουδι μπορουν να συνεχισουν να το ακουν σε οσους δεν αρεσει απλα να μην του δινουν σημασια!! Νομιζω πως πρεπει η ελλαδα να σταματησει για καποια χρονια να συμμετεχει μπας και καποιοι καταλαβουν το ωραιο να υπαρχει μια οποιαδηποτε συμμετοχη!!!

    • Συμφωνώ απόλυτα Εξάλλου με αυτή την ΕΡΤ μεγαλύτερη ζημιά γίνεται
      Έχει καταφέρει να υποβαθμίσει το τραγούδι μας με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ γιατί ας μη γελιόμαστε οι πρόβες πρέπει να είναι άρτιες αν θες να είσαι σοβαρός και να πας καλά Άλλωστε ίσως και οι στίχοι δεν αντιπροσωπεύουν την ηγεσία της ΕΡΤ όποτε με όλα αυτά που έχουν γίνει και με τα συλλαλητήρια δε νομίζω ότι θέλουν να περαστεί η επιτυχία ενός ελληνικού τραγουδιού που μιλά για την Ελλάδα Ας με πείτε και φαντασιοπληκτο αλλά ακόμη σκίζει τα μνημόνια ο Αλέξης
      Ακόμη και πρώτη να βγει η Ελλάδα η κατάσταση που υπάρχει στην Λισσαβώνα είναι ΑΠαραδεκτη και υπάρχουν ευθύνες σε ΕΡΤ και PANIK
      Ειλικρινά εάν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος από την Panik και τα διαβάζει αυτά νιώθει επαγγελματίας με όσα βιώνει η ελληνική συμμετοχή ; Δεν ξέραμε ότι δεν θα υπήρχαν LED ; Δρν ξέρανε την αδιαφορία της ΕΡΤ;
      Λυπαμαι αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω ότι η ίδια εταιρεία στέκεται τόσο σοβαρή απέναντι στην κυπριακή αποστολή και τόσο ερασιτέχνης στην ελληνική Θεωρώ ότι στην Κύπρο παίζει το μέγα κυρτό ρόλο ο συνθέτης με τους Σουηδούς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣ!!!!
      Καλή επιτυχία στην Ελληνική αποστολή και ότι καταφέρει θα ναι των ερμηνευτών και ποσών προσπαθούν πραγματικά
      Πάντως η πικρή αλήθεια είναι ότι και η Τερζη και η κάθε Τερζη τα τελευταία χρόνια ξέρει ότι έχει να κάνει με μια αδιάφορη ΕΡΤ.

  15. Αφού το εφέ με το λέιζερ δεν βγαίνει ποιος ο λόγος να υπάρχει μπλε μπογιά στο χέρι? Είναι κιτς και αστείο έως τραγικό αν βγει μπλε χέρι χωρίς λέιζερ και θα στοιχίσει σε ψήφους .Καλύτερα απλό και λιτό παρά το ρίσκο με τη μπλε μπογιά στο χέρι. Ας στο σκεφτούν σοβαρά εκεί στην ελληνική αποστολή. Οι τηλεθεατές σήμερα θα δουν ένα απλά μπλε χέρι χωρίς να ξέρουν σε τι εξυπηρετεί.

  16. Εντυπωσιακή εμφάνιση!Τα πυροτεχνήματα,οι εκρήξεις καπνού και η ερμηνεία της όλα μαζί μας καθήλωσαν!!Καλή μας επιτυχία!!!

  17. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΕ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ. Έλεος πια! Τρώτε αμάσητη κάθε μπούρδα που λέει ο οποιοσδήποτε με μικρόφωνο στο χέρι. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος οι διοργανωτές να μην το εκτελούσαν αν είχε τεχνικά σχεδιαστεί ώστε να αποδοθεί τηλεοπτικά.
    Απλά η ελληνική αποστολή δεν έχει τα @@ να παραδεχθεί δημοσίως ότι δεν προετοίμασε τεχνικά τίποτα για τη σκηνική παρουσία. Πάλι τελευταία στιγμή ασχολήθηκε. Κι επίσης δεν είναι κακό που δεν είχε budget. Όλοι θα καταλαβαίναμε ότι η δισκογραφική έχει να στηρίξει φέτος ΔΥΟ συμμετοχές. ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ με όλη αυτήν την παραφιλολολογία που συντηρείται ως μύθος για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.
    Επιμένω: ΕΡΜΗΝΕΙΑ από τη Γιάννα. Θα βγει κερδισμένη. Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν! Χ….με για το ποια άποψη έχει ο κάθε πικραμένος στο press center. Οι τύποι είναι κυκλοθυμικοί. Τη μια μέρα έτσι, την άλλη αλλιώς. Ουστ!

    Εύχομαι απόψε να περάσουν ΜΟΝΟ οι 10 συμμετοχές με τις καλύτερες ΜΟΥΣΙΚΕΣ & ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ αποδόσεις. ✌

  18. Πράγματι βρισκόμαστε σε έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό.. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται αδικίες κι δεν περνάνε τραγούδια που αξίζουν. Φέτος φοβάμαι μην καταλήξουμε κι εμείς στα αδικημένα τραγούδια. Και πραγματικά τόσες δυσκολίες με την εμφάνιση και φέτος δεν την καταλαβαίνω.. κι υποτίθεται ότι είναι πιο απλή εμφάνιση σχετικά με την περσινή. ‘Ο,τι και να γίνει όμως δεν πειράζει! Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη φετινή μας συμμετοχή! Είναι αξιοπρεπέστατη κι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες συμμετοχές. Όσο για την Κύπρο την θεωρώ δεδομένη! Τώρα για τον τελικό θα δείξει.. Καλή επιτυχία και σε Ελλάδα και σε Κύπρο! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα! Σημασία έχει να το απολαύσουμε!

  19. Δυστυχώς μια ακόμα κακή χρονιά για την Ελλάδα. Από τη μια ένα τραγούδι, που κατ’αρχάς χαιρετίστηκε ως ορίτζιναλ, “επιστροφή στις ρίζες”, εμπνευσμένο και φιλόδοξο, για να χαθεί στη συνέχεια στη μετάφραση μιας ισχνής και άτσαλης επικοινωνίας στη Λισαβόνα, και από την άλλη η συμμετοχή της αδελφής Κύπρου με μια καλλιτέχνιδα, που αφού έχει επί σειρά ετών φάει πόρτα από την ΕΡΤ, σήμερα φλερτάρει με την πρωτιά χρησιμοποιώντας ακόμα και μέσα εξόχως ενοχλητικά για τον μέσο νουνεχή και ευαίσθητο Έλληνα. Είμαστε πάλι στη δίνη της ατυχίας αλλά και της κυνικής λογικής των fans, των bookmakers, των εταιριών παραγωγής του διαγωνισμού και πάει λέγοντας… Αν αυτό δε λέγεται τραγικό τότε πώς αλλιώς να το πούμε;

  20. ΕΛΕΟΣ με την γκρινια απο τους γνωστούς αγνώστους!!!!
    Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! !
    Εχουμε ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!!!
    Πιστέψτε το επιτελους και αφηστε για αλλες χωρες τα τσιρκα,ταχορευτικα και τα ζογκλερικα!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ!

    • Tραγουδάρα έχουμε….ΜΟΝΟ….

      ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ
      ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
      ΟΥΤΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ
      ΟΥΤΕ ΕΡΤ
      ΟΥΤΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ

      Την επόμενη φορά ας ακούμε τουλάχιστον live τι στένουμε να

  21. Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να κάνουμε κι εμείς ότι κι οι υπόλοιποι juries ,δηλαδή γλύψιμο βαθμολογικό στην Σουηδία .Οι άλλοι που την ψηφίζουν είναι βλάκες κι εμείς οι έξυπνοι και οι μάγκες;Επειδή όμως σε θέματα δημοσίων σχέσεων είμαστε πολύ πίσω θα ψηφίσουμε πάλι Αζερμπαιτζάν. Ο τριτοκοσμικός τον τριτοκοσμικό δηλαδή.

    • Όλη η Ελλάδα είναι με το τραγούδι… με την τραγουδίστρια μην εισαι σίγουρος

  22. Ποιοι Ουκρανοί, οι Πορτογάλοι ξεπέρασαν κάθε όριο. Τι διοργάνωση είναι αυτή; Δηλαδή που είναι το δύσκολο να συγκεντρωσουν μερικά φώτα σε ένα μέρος; Ακόμα και τη τσάντα του Mikolas δεν μπορούσαν να βάλουν! Η χειρότερη διοργάνωση!

  23. Η κοπέλα το προσπάθησε, αλλά δεν είχε βοήθεια ουσιαστική από άτομα που εμπιστεύθηκε, όπως φαίνεται σιγά σιγά.

    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο!!!

    [Πόσο βαριέμαι που μετά τον ημιτελικό θα αρχίσουν “Μπράβο Φουρέιρα έτριψες στη μούρη της ΕΡΤ την επιτυχία σου, ενώ αυτοί σε απέρριπταν γιατί είσαι αλβανίδα” και τα σχετικά μπλα μπλα μπλα.]

    • Ε όχι συγγνώμη δεν το προσπάθησε.
      Ένα μα γιατί έπρεπε να πει.
      Αν δεν μπορεί που δεν μπόρεσε φυσικά να καθόταν σπίτι της.
      Αυτό που γράφουν τα τραγούδια στα μέτρα τους και δεν μπορούν να τα τραγουδήσουν με ξεπερνά.
      Το σκότωσε ερμηνευτικά και σκηνικά.
      Το χαλί το μαύρο.

  24. Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο ….πήγαμε εκεί χωρίς να ξέρουμε τι θελουμε να κάνουμε στην σκηνή ,μη ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους ,μάθαιτε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας ,πολύ βαρετή παρουσία, πια φώτα κ πιο καπνό ,αυτά είναι εφέ της Eurovision και την ώρα που είναι να εμφανιστούν κουνά τα χέρια της, δε θα το σχολιάσω ,άντε γεια και σοβαρευτητε ,του χρόνου πάλι αααα και ξέχασα όπου και να γεινει η Eurovision θα μας αδικούν πάλι ???

    • μαθε ορθογραφία, απέκτησε iq Πανω απο 10 και μετα πες μας τι να κανουμε

      • Με δυο μεταπτυχιακά τραβά στους καθηγητές μου να τους πεις για την ορθογραφία μου ,τώρα ξυδάκι με την Γιαννα που δεν έβγαλε ούτε μια πρόβα αλλά ξέχασα μας φταίνε οι Πορτογάλοι iq ραδικιού !!!!! Άντε κοιτά και το καπνό και τα βεγγαλικά και λέγε τρομερό stage bravo Γιαννα
        Που μου έμαθες και το iq σούργελο

      • Και μάθε να χρησιμοποιείς ονοματάκι και κανονικό email ,αλλά αυτοί είναι οι τρόποι του αμόρφωτου και αγράμματου νεοέλληνα ,ξυδάκι, αλλά το επίπεδο σου είναι τραγουδάκια σαν το όνειρο μου ,μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνω το επίπεδο σου

  25. Καλη επιτυχια Γιαννα!
    Καλη επιτυχια Ελλαδα!

    Εστω και αμα δε πανε τοπ 10,ελπιζω σε μια θεση στον τελικο.Αυριο παντως θα δουμε ποιες σημερινες αποδοσεις ισχυουν.

  26. Να ρωτήσω κάτι το Eurovision-app που ζητάνε την ψήφο οι υποψήφιοι μέσα από το λογαριασμό της eurovision στο instagram τι είναι??
    Θα υπάρχει διαδικτυακή ψηφοφορία?

  27. Άντε βρε παιδιά μια ωρίτσα έμεινε… 🙂 Θερμές ευχές μέσα απ’την καρδιά μου για καλή επιτυχία στα κορίτσια μας! Και ελπίζω να υπάρχουν δυο φάκελοι με τα ονόματα των χωρών μας. Το τραγούδι μας φέτος είναι από τα ομορφότερα ελληνικά που έχουν διαγωνιστεί ποτέ και ελπίζω να μην μείνουμε στον ημιτελικό, λόγω των οιονδήποτε παραγόντων. Αλλά κι έτσι να είναι υγεία και καλή καρδιά, θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το “Όνειρό μας”. Θέλω να δω ερμηνεία και ψυχή, τίποτα άλλο… Καλή θέαση σε όλους, καλη επιτυχία Γιάνα και Ελένη!

  28. Η δική μου πρόβλεψη για τον α ημιτελικό :

    1. Κύπρος
    2. Εσθονία
    3. Τσεχία
    4. Βουλγαρία
    5. Ισραήλ
    6. Ελλάδα
    7. Κροατία
    8. Λιθουανία
    9. Αυστρία
    10. Ελβετία
    ———————-
    11. Αλβανία
    12. Βέλγιο
    13. Αζερμπαϊτζάν
    14. Φινλανδία
    15. Αρμενία
    16. Ιρλανδία
    17. Λευκορωσία
    18. Σκόπια
    19. Ισλανδία

    Καλή μας επιτυχία !!! <3

  29. Δεν εξηγείται Όσο το σκέφτομαι με αυτή την διαφορετική αντιμετώπιση της Panik και το ότι κανείς δρν μιλά πιστεύω ότι ειναι πολιτική απόφαση για χαντάκωμα
    Την πάτησαν με το πως εξελίχθηκε η φαρσοκωμωδία της επιλογής Είδαν πως το τραγούδι αγαπήθηκε από τους Έλληνες γιατί μιλά για Ελλάδα και οι συνιστώσες ξεσάλωσαν
    Φαντασιόπληκτος ;;; Μπορεί

  30. Δεν εξηγείται Όσο το σκέφτομαι με αυτή την διαφορετική αντιμετώπιση της Panik και το ότι κανείς δρν μιλά πιστεύω ότι ειναι πολιτική απόφαση για χαντάκωμα
    Την πάτησαν με το πως εξελίχθηκε η φαρσοκωμωδία της επιλογής Είδαν πως το τραγούδι αγαπήθηκε από τους Έλληνες γιατί μιλά για Ελλάδα και οι συνιστώσες ξεσάλωσαν
    Φαντασιόπληκτος ;;; Μπορεί αλλά όσος σκέφτομαι τόνους έχουν αφήσει την Τερζη στο έλεος τόσο το σκέφτομαι
    Ας μην ανάψουν κανένα πυροτέχνημα κάνε σας καπνός ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ

  31. Αυτό που συνεχίζουν κσι κάνουν κάποιοι μια ώρα πριν το τελικό, είναι ψυχολογικος πόλεμος στην Γιάννα, χωρίς όρια. Έλεος ρε παιδιά. Πάμε γερά Ελλάδα μου, πάνε γερά!!!!!!

  32. Πάντως, Γιάννα μου, αν δεν πετύχει ούτε απόψε το εφέ με το μπλε χέρι ο Πορτογάλος, ρίξε έναν “Παλιόκαιρο” ακαπέλα, πέτα το μικρόφωνο κι αποχώρησε Κυρία!

  33. Τελική πρόβλεψη
    1.)Κύπρος
    2.)Εσθονία
    3.)Βουλγαρία
    4.)Τσεχία
    5.)Ισραήλ
    6.)Αυστρία
    7.)Κροατία
    8.)Λιθουανία
    9.)Ελλάδα
    10.)Αζερμπαιτζάν

    Καλή Επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο!

  34. Καλή επιτυχία Γιάννα, καλή επιτυχία Ελένη τις καλύτερες ευχές από όλους μας!

  35. ,από τους 4 πρώτους μόνο η Αλβανία αξίζει, με ανατριχιασε. Το Βέλγιο με απογοήτευσε πραγματικά.

  36. Αζερμπαϊτζάν χάλια.. Αλβανία έτσι και έτσι.. Τσεχία τελικά βαρετοοο… Πάμε Ελλάδα ?

  37. 1.Κυπρος
    2. Εσθονια
    3. Βουλγαρια
    4. Ελλαδα
    5. Τσεχια
    6. Ισραηλ
    7. Λιθουανια
    8. Λευκορωσια
    9. Αυστρια
    10. Ελβετια

    Καλη μας επιτυχια (Ελλαδα και Κυπρος)

  38. Μεχρι τωρα η Βουλγαρια μοιραζει vibes νικητή και τα Σκόπια η χειροτερη συμμετοχή

  39. Μπορεί να μην μου άρεσε φωνητικά η Γιάννα, όμως το συναίσθημα το εδωσε και με το παραπάνω. Μου άρεσαν τα πάντα εκτός από την φωνή που περίμενα κάτι άλλο. Παρόλα αυτά περνάμε τελικό γιατί το συναίσθημα που μου μετέφερε ήταν επικό…και τρελάθηκα.

  40. Το χαλί το μαύρο.
    Σαν να κακαριζε η κότα του Ισδραηλ.
    Μα έλεος ένα Μα γιατί δεν μπορεί να το πει;

  41. Τελικά της πήγαινε της Ελλάδας να μην έχει πολλά… όπου έβαζαν εφέ ή έκαναν διαφορά ήταν χάλια… και Βουλγαρία που αγαπώ το τραγούδι δε μ άρεσε σαν σκηνική παρουσία… αλλά η Εσθονία ρε παιδιά… ακόμα μου χει μείνει.

  42. Με κάθε σεβασμό, η ερμηνεία της Γιάννας δεν ήταν η καλύτερη..

  43. Η καλύτερη μας εμφάνιση ! Σκηνοθετικά έπιασαν τα παντα ! Η πιο καθηλωτικη για μένα εμφάνιση μετα την Εσθονία ! Αξιζουμε να περάσουμε ! Haters gona hate ! Περαστικά σας και καλη μας επιτυχία !!! ??????

    • Καλοχώνευτος ο αποκλεισμός μεγάλε,άιντε μας τα κάνατε ζέπελιν με την ατάλαντη!

  44. μια απλη παρουσιαση οπως η σερβια το 2004 ηταν τοοοοοοοοσο δυσκολο να το σκεφτουν?

  45. Λιγο παραπάνω τονο στο μα γιατί το ήθελε νομίζω…αλλά ολο το άλλο μου άρεσε πραγματικά ….μπραβο μας….

  46. Μια απορία προς το παρόν: γιατί επιλέγουν τραγούδια που δε μπορούν να βγάλουν;

  47. Παιδια φτανει πιααα… στηριξτε την Ελλαδα γιατι ηταν superrr…!! Για μας και την χωρα μας ειναι Σουπερ!! Φτανειιι πιααα το στομα σας!!! Για ολους ας ηταν χαλια.. που δνε ηταν γιατι περναει ανεεεεταααα… για μας Ηταν Τρομερη Στιγμη!!! Τελος!!! Οποιος δεν ανατριχιασε με αυτα που ειδε και ακουσε πρεπει να το κοιταξει!!!

  48. Το χερι μονο μπλε δεν ηταν… γκρι ήταν… η δευτερη κινηση με τα φωτα καπου χαθηκε… φωνητικα δεν ηταν καλη….
    ακομη και να περασουμε, δεν σημαινει οτι ηταν καλη εμφανιση

  49. περασει -δεν περασει…δεν με ενθουσιασε….αφου δεν μπορουσε να το βγαλει live τι το ηθελε τοσο δυσκολο τραγουδι….μετρια φωνητικα…μετρια εκφραστικα…χειροτερα απο τους argo εβγαλε τον αμανε….

  50. Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την εμφάνιση εάν περάσουμε βλέπω δύσκολα δεκάδα
    Συνεχίζω να υποστηρίζω το τραγούδι και τη Γιαννα αλλά όλοι οι άλλοι γύρω της έκαναν τα πάντα για το αντίθετο
    Η χορογράφος της παίρνει μηδέν
    Και μην αρχίσουν τα κακεντρεχείς άτομα να λένε διαφορά γιατί φάνηκε πως η Γιαννα έχει επηρεαστεί πολύ

    • Πέρα από τη χορογραφία…την ακουσες;
      Ποτέ δεν κατηγόρησα την ελληνική συμμετοχή αλλά το σκότωσε.
      Κριμα

  51. Ακούω παραφωνίες στο τραγούδι της Ελένης; πάντως Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας

  52. Ρε παιδιά μπας και παίζει και τίποτα άλλο με την η ηθική υποστήριξη;; Δεν γίνεται σε μας τέτοιο πράγματα Αλιμοινο μην είναι όλοι τόσο σωστοί

  53. Άλλα λένε στο youtube…τώρα τι είδατε και ακούσατε εσείς δεν ξέρω. Πιο επικό δε γινόταν!!!!

  54. Παιδια δεν θα περασουνε.

    Δεν ειμαι αρνητικος απλως δειτε στοιχηματα.Πεφτουμε…Δε πειραζει.

  55. Υποτίθεται η Ελένη Φουρέιρα ήταν η άφωνη της υπόθεσης. Επίσης βρε παιδιά, με κάθε σεβασμό προς τη Γιάννα μας, συγκρίνεται η φωνητική απόδοση της Γιάννας μας με τη φωνητική απόδοση της Saara Aalto που ακολούθησε και, ακόμα περισσότερο, με του Αρμένιου που έβγαλε φωνή καμπάνα; Τα λέω αυτά πάντα με σεβασμό στην προσπάθεια και ευχόμενος καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας, αλλά οι αλήθειες να λέγονται.

    • Ειμαστε πολυ κοντα με αρμεβια φιλανδια ελβετια.

      Μια απο τις 4 λογικα θα μεινει εκτος

      • Η Ελβετια ολο ανεβαινει και η Φιλανδια…..εμεις με Αρμενια ειμαστε..

  56. Οφείλω να παραδεχτώ, ως ένας από τους φανατικούς αρνητές της κυπριακής επιτυχίας, ότι η Φουρέιρα τελικά απλά έσκισε. Όχι μόνο δεν είναι άφωνη, αλλά έχει 100% το χάρισμα του να ισοπεδώνει τη σκηνή. Μου θύμισε αρκετά εποχή Καλομοίρας για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Ήταν εξαιρετική! Εμείς πάλι, δεν ξέρω…κάπου το χάσαμε και μείναμε να το ψάχνουμε. Σίγουρος τελικός και για μας. Αλλά…
    By the way, μου φάνηκε η φετινή παραγωγή επιεικώς ελεεινή. Έβλεπα τις συμμετοχές με κάκιστα, φτωχά γραφικά, σαν πρόβα παράστασης σε δημοτικό σχολείο. Η δε σκηνή παναθλια. Κατάφεραν οι Πορτογάλοι να ξεπεράσουν την Ουκρανιανή εποχή…εύγε

  57. ΔΕΝ σας ζήτησε κανείς ποτέ να υποστηρίξετε κάτι που δεν σας αρέσει… Μόνο θετική ενέργεια ζητήθηκε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχετε το επίπεδο για να την έχετε, πόσο μάλλον μα την νιώσετε και να την περάσετε προς τους άλλους…

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

    Γιάννα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ (ό,τι κι.αν συμβεί στα επόμενα λεπτά – μέρες)!!!!

  58. Το ξαναλέω θα χαθούν πολλά λεφτά φέτος….κ σεις που γκρινιάζετε….Σας άρεσε η Βουλγαρία…Ένα από τα Γκραντ φαβορί…εμένα καθόλου…Η Λιθουανία μου άρεσε πολύ

  59. Βουτιά στα στοιχήματα δυστυχώς… 8η για την πρόκριση πλέον αλλά κάποια πρακτορεία την δίνουν ήδη εκτός.
    Κρίμα… Φτωχή παρουσία από κάθε άποψη. Ακόμη κι αν περάσει δεν θα πάμε καλά στον τελικό.
    Η Κύπρος σαρωτική! Πάει φουλ για πρωτιά!

  60. Τι καλά να περάσουμε κ οι δύο…Εγώ θα άφηνα έξω τη Βουλγαρία με απογοήτευσε…Όχι ότι μου άρεσε αλλά…Πολύ χάλια μου φάνηκε κ ο αγαπημένος μου ο Τσέχος Πολύ πιο κάτω από τις προσδοκίες μού…κάτι γίνεται εφέτος

  61. Εάν μετά από τη φετινή εκπροσώπηση μας ο OGAE Και το INFE δε πουν τίποτα και όλοι εμείς δεν διαμαρτυρηθούμε στην ΕΡΤ για να κάθεστε να βλέπετε ελληνικό τελικό 2018 και κάθε ερμηνευτή να τρέχει μόνος τι να πω
    Σιγά μην άφηνε η ΕΡΤ μα κερδίσουμε με την ΕΒU με δυο χρονιές χάλια Μαρεσε που π δημόσιος υπάλληλος σχολίασε ειρωνικά για τα 65000 που δεν είχαν οι Εστονοι Εμεοα τι είμαστε ; Αυτοί τα βρήκαν

  62. Ειναι δυνατον να βλεπετε τα στοιχηματα και να λετε οτι δεν θα περασουμε; οι εταιρειες δεν ειναι το κοινο της γιουροβιζιον. Συνελθετε βραδιάτικα

  63. ΣΚΑΣΤΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!!!ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!γιαννα συγχαρητήρια ότι και να γίνει !

  64. Κρίμα. Κρίμα. Κρίμα. Άπειρη και άνευρη! Δυστυχώς μείναμε Απ έξω ! Η φουρειρα πάει για πρωτιά και της αξίζει ! Next year guys !

  65. Αυτά….Διότι πρέπει να βγει η φωνή. Πρέπει ακόμα και στον σκουπιδοδιαγωνισμό της Eurovision να βγει η φωνή. Η φωνή. Καλή τύχη στην Γιάννα Τερζή από δω και πέρα. Λιγότερη σιγουριά και λιγότερος ντιβισμός θα σταθούν πολύτιμοι σύμμαχοι στην από δω και πέρα καριέρα της.

    • Όταν η αισιοδοξία γίνεται “πολλη σιγουριά” και όταν η προσγειωμένη γίνεται “ντίβα”. Είναι αυτό που δε περιμενα να ακούσω. Μπραβο της για αυτό που έκανε!!! Εγώ το τραγούδι δε θα σταματήσω να το ακούω! Και αυτό μου αρκεί!

  66. Του χρόνου οι fun’s να είναι αντικειμενικοί με την Ελληνική συμμετοχή ,μόνο έτσι βοηθάμε πραγματικά .Το να αποθεώνουμε το οτιδήποτε είναι ελληνικό δεν είναι σωστό , η παρουσία του τραγουδιού ήταν τραγική και απλά ερασιτεχνική .

    • Το τραγούδι ήταν καλό φίλε μου
      Δεν περίμενα προσωπικά τέτοια παρουσίαση

  67. Αναμενόμενος αποκλεισμός για την ελλαδα με μια μέτρια συμμετοχή για τα γούστα μου. Πάμε για αλλα. Αυτα εχουν οι διαγωνισμοί. Καλη επιτυχία στην Κύπρο μας και το καταπληκτικό fuego της!!

  68. Συχγαρητηροα και στη χορογράφο που δε καταλάβαμε το ήθελε να πει
    Ένα από τα καλύτερα τραγούδια και έκανα να τα πάντα να το καταστρέψουν
    Κακές επιλογές
    Πάντως το να περάσει η ΙΡΛΑΝΔΙΑ με ξεπερνά
    Νικητής θα ναι η Λιθουανία

  69. Στενοχωρήθηκα πολύ, ως ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής μας. Δεν το περίμενα. Και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ σωστό να βρουν ευκαιρία οι κράχτες να αναλύσουν την επιθυμία τους για κράξιμο. Έγινε ό,τι ήτανε να γίνει, απλά ίσως τελικά δεν ήταν αρκετό. Δεν πειράζει Ελλαδάρα μου. Για εμάς αξίζει ακόμα αυτή η κομματάρα.
    Ενωθείτε τώρα και ψηφίστε Κύπρο σαν να ψηφίζετε Ελλάδα. Ας το δώσουμε στα αδέρφια!!!

  70. H Γιάννα απλά δεν έχει αυτό που λέμε χάρισμα. Δεν θέλω να γίνω αγενής αλλά η ερμηνεία της δεν έχει τίποτα το εντυπωσιακό. Η παρουσία της απλά αδιάφορη.
    Το κομμάτι αυτό θέλει πάθος, ψυχή μια μεγάλη ερμηνεύτρια και δυστηχώς δεν την είχε.
    Και δεν μιλάω μόνο για τεχνική όταν μιλάω για ερμηνεία.

  71. Οταν γραφαμε λεγατε οτι μισουσαμε την Συμμετοχη μας η οτι οι ξενοι μας μισουν η οτι το ενα η το αλλο.Ηταν εμφανες οτι δεν θα περασουμε και μαλιστα εμειναν πιο καλα τραγουδια εξω απο το δικο μας.Για να γεμισεις μια σκηνη θελει ΑΣΤΡΟ δεστε ποσοι ηταν μονοι και τα καταφεραν.Λυπαμαι την κοπελα αλλα τετοιο τραγουδι επρεπε να το εδινε σε πιο εμπειρο τραγουδιστη απλα το σκοτωσε και ας αφησουμε την σκηνικη εμφανιση κ.τ.λ νομιζω οτι και να καναμε εξω θα μεναμε γιατι δεν ειχε το εκτοπισμα για αυτο το τραγουδι μονη στην σκηνη.

    • Περσυ η Ντεμυ ειχε πολυ μα παρα πολυ χειροτερο τραγουδι και οχι ιδιαιτερη σκηνοθεσια(η χειροτερη του Φωκα)αλλα ειχε αστρο ελαμπε στην σκηνη και ας ηταν μετρια φωνητικα.Η Σκηνη της γιουροβιζιον θελει λαμψη(οχι ομορφια αλλα λαμψη αυτο το κατι).Ασχημη μερα για τους ελληνες και ο Κοντοπουλος με τον φωκα πατωσαν με το Αζερμπαιτζαν και ο αλλος με την Λευκορωσσια και η Γιαννα εμεινε εξω τουλαχιστον να χαρουμε τον τελικο με την Κυπρο καλη επιτυχια Ελενη!

  72. Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος… Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα που στείλαμε ποτέ, αλλά δεν πειράζει…
    Ελπίζω να μην ξεχαστεί αυτή η υπέροχη συμμετοχη ποτέ και από κανέναν!!!
    ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!

  73. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί πραγματικά ήμασταν πολύ καλύτεροι από Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία κτλ . Πολύ άδικο! Όπως και να έχει εγώ το τραγούδι συνεχίζω να το αγαπώ και πάντα θα λέω ότι είναι από τα καλύτερα που έχουμε στείλει! Μπράβο στην Κύπρο μας, μακάρι αν το σηκώσει!

  74. Κρίμα αλλά είναι διαγωνισμός, γίνονται και αυτά… Σοκ με Αλβανία και Ιρλανδία!
    Του χρόνου μας βλέπω με κάτι φτηνό και ξεκ*λέ, γιατί δε θα μάθουν ποτέ. Δυστυχώς στην Ελλαδίτσα μας λείπει η πείρα επί του θέματος και φυσικά τα λεφτά!
    Η Κύπρος και η Ελένη πραγματικά μακάρι να κερδίσουν. Είναι ηκαλύτερή τους ευκαιρία!

  75. Απογοήτευση αλλά η φωνή δεν βγήκε παιδιά…η ρημάδα αυτή η φωνή…κρίμα, κρίμα …μπραβο στην Κύπρο…μακάρι να σκίσει το Σάββατο…αντε αυρθπ τα υπόλοιπα..νύσταξα

  76. Κρίμα….Πως να βγει η φωνή….; με το όπλο στον κρόταφο η από το φόβο μη σου σκάσει κανένα πυροτέχνημα στο μάτι….Ότι δεν ήταν Καλή σήμερα δεν ήταν…Αλλά κι εκτός τελικού…Τέλος πάντων αυτό Είναι..τελείωσε…να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο τωρα

  77. Για του χρονου ας στείλουμε 1 Τάμτα ή Μέλισσες μπας κ δούμε άσπρη μέρα
    Ας στείλουμε κ οι φαν μειλ στην ερτ με τα παραπονα κ τα επιχειρηματα μας…και τα σωματεια,ας καταθεσουν 1 επισημη προταση

  78. Φααααααααπππππππ οταν σας τα λέγαμε μας κραζατε τώρα φιλάκια ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  79. Vlepontas ton diagonismo sti norvigiki TV … opou os eisagi sto tragoudi eipothike to mpaxalo me ton ethniko diagonismo – anathesi kai oti to tragoudi epilextike dioti mporouse na plirosei tis oikonomikes apaitiseis tis ERT … eixa mia elpida oti to apotelesma toylaxiston tha itan analogo ton aksiosion mas kathos stin tileoptiki paroysiasi pro ligon imeron edo to apotheosan … dystyhos … ntrapika … apo tin paroysiasi, tin panteli elleipsi fantasias kai kyrios tin foni …. sympathis i Gianna … alla epelekse na diagonistei sti Euroviison … kai gi ayto prepei na krithei

  80. Η ψωναρα και άφωνη Γιάννα Τερζή πήρε αυτό που της αξιζε. Καλή συνέχεια με το ινσταγκραμ της γιατί μόνο με αυτό ασχολήθηκε όλο αυτό το τρίμηνο. Φέτος πέρασαν οι φωναρες. Ντροπή στην ερτ και στο φασισμό της. Είδαμε φέτος ένα τραγούδι σαν της Ντέμης (το Αζερμπαϊτζάν 2018) πού κατέληξε… εκεί που θα κατέληγε και η ντεμη χωρίς δημόσιες σχέσεις με Μαυροβούνιο κτλ Γι’αυτό τέρμα σ’αυτή τη ντροπιαστική διαδικασία που ακολουθείται το 2012 , το 2016, το 2017 και φέτος το 2018. Θέλουμε να ακούμε ζωντανά αυτά που μας εκπροσωπούν και μάλιστα να τα διαλέγουμε μέσα από πολλά υποψήφια.

    • Και να γινόταν εθνικός τελικός η Τερζή θα κέρδισε σε σχέση με τα άλλα δύο ανεκδιήγητα στα οποία κατέληξε η ΕΡΤ. Η διαδικασία ήταν εξαρχής βλακώδης και λανθασμένη.

  81. Δεν νομίζω ότι κανένας εξεπλάγη τελικά από το αποτέλεσμα. Φαινόταν πια.

    Πρέπει να ξηλωθεί όλη η ομάδα που ασχολείται με τον διαγωνισμό, Τσολιάδες κλπ, είναι άσχετοι και αδιάφοροι. Ούτε ξέρουν πως να το κάνουν, ούτε και τους ενδιαφέρει να μάθουν. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον από πιο πάνω. Και δεν αφήνουν οι ιδεολογίες να υπάρχει.

  82. Όταν δεν το έχεις στη σκηνή, όταν ζορίζεσαι στη κορώνα, απλά κάνεις άλλα πράγματα που θα εντυπωθούν στη μνήμη του τηλεθεατή. Τα λέγαμε αλλά ήμασταν οι κακοί, όλοι οι άλλοι έβλεπαν εξαιρετικές πρόβες που δεν έδειχναν τίποτα. Και το τραγούδι έπεφτε συνεχώς στα προγνωστικά. Δε πειράζει. Και του χρόνου να είμαστε γεροί.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο το Σάββατο.

  83. Δικαιώθηκαν οι χειτερς με αυτόν τον αποκλεισμό!!! κέρδισαν οι καλύτερες σκηνικές παρουσίες κάτι που η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια την έχει εγκαταλείψει…

    το τραγούδι ήταν και είναι ένα απο τα καλύτερα που έχουμε στείλει πιστεύω άσχετα αν δεν πέρασε… κέρδισε τους Έλληνες και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία…

    Σκηνικά η συμμετοχή μας ήταν άδεια, δυστυχώς. Δεν φάνηκαν πολλά πράγματα σε σχέση με βίντεο που είδα από την χθεσινή μας εμφάνιση….

    Τεσπά… α ξέχασα να πω… ΕΡΤ πήγαινε κλείσε απο μόνη σου

  84. Οκ να κριθεί η ελληνική συμμετοχη κ γω μαζί σας εδώ όμως κάποιοι ειρωνεύονται χαίρονται σχεδόν…

  85. το τραγουδι μας ηταν υπεροχο….αλλα μονο η studio version….ζωντανα χαθηκε…. κριμα….

  86. Η αποτυχια της Γιαννας οφελεται κατα πρωτον στο στησιμο που δεν ηταν το αναμενομενο γι αυτο το τραγουδι αλλα για μενα ΚΥΡΙΩΣ στους [ φανς ] που ανοιξαν τον οχετο τους και καταρρακωσαν ψυχολογικα τη Γιαννα με αποτελεσμα να βγει παρα μα παρα πολυ αγχωμενη!
    Δεν πειραζει, δεν θελατε να ακουστει η Ελληνικη γλωσσα στον τελικο του σαββατου και υπευθυνοι ειστε ολοι οι ειδικοι γιουροβιζιονολογοι! Αισχος! Του χρονου ετοιμαστειτε για Αργκω στυλ και μην ξαναπεριμενετε προκριση για τα επομε να 10 χρονια.
    Ευχαριστουμε πολυ ολη την ομαδα του ΟGAE GREECE για την υπεροχη δουλεια και τον κοπο που κατεβαλαν για την καλυτερη ενημερωση αυτου του διαγωνισμου!
    Ευχαριστουμε τη Γιαννα γι αυτο το υπεροχο τραγουδι ΥΜΝΟ προς την πατριδα που τοσο εχει ταλαιπωρηθει τα τελευταια χρονια!
    Καλη τυχη Γιαννα, μας δωσατε ενα αριστουργημα, και μην λυπαστε για τους λιγοψυχους, ο καθενας παιρνει οτι δινει και ειναι αξιος της μοιρας του! Και του χρονου! Τελος καλη επιτυχια στην Κυπρο!

  87. Απαράδεκτοι οι παρουσιαστές που ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑΝ τα 65,000 της Εστοβνίας λέγωντας ειρωνικά για υπερογκο ποσο όταν η ΕΡΤ δεν είχε ουτε βρακί να αλλαξουμε στην Λισαβώνα.
    ΕΡΤ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΠΑΝΙΚ ΜΕ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

    ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΟΑ ΝΑΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ;;;;;

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ

  88. Ναι μπορεί να μην το τραγούδησε τέλεια ναι μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη σκηνική παρουσία αλλά ήταν 100% καλύτερο από Αλβανία και Ιρλανδία!!!!100%!!!
    Πρέπει να βγουμε από αυτό το πανυγηρακι και να μην πληρώνουνε οι Έλληνες για αυτή την αηδία και το τσίρκο που λέγετε eurovision!!!οσο φαν και αν είστε σας αρέσει δεν σας αρέσει είναι απλά γελοίος διαγωνισμός!!μουσικα 10 χρόνια πίσω!
    Κάτι ξέρει η Τουρκία και δεν συμμετέχει σε αυτό το ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ!!!!!!
    Μπράβο στην γιαννα για την προσπάθεια που έκανε χωρίς καμία στήριξη και καλή επιτυχία στην Κύπρο και με την νίκη!

  89. Οκ με πείραξε που μείναμε έκτος τελικού… Αλλά σοβαρά αν δηλαδή κάναμε εθνικό τελικό και πήγαινε ή η κέτιμε ή οι χοροσταλίτες θα έπαιρναν καλύτερή θέση;;; Δεν περνούσαν ούτε αυτοί… Έμενα ακόμη μου αρέσει το τραγούδι μας πάρα πολύ και ας βγήκαμε και τελευταίοι σε αυτόν τον ημιτελικό (που λέει ο λόγος)… Κατά την γνώμη πολύ άδικη η ψηφοφορία που εκτός από εμάς άφησε έκτος και το Βέλγιο…Εγώ το τραγούδι μας το λάτρεψα και ακόμη το λατρεύω…Όσο για του χρόνου (αφού τελείωσε τόσο άδικα και άδοξα φέτος το ταξίδι μας) θα πρότεινα κάτι ποπ… αφού στους Ευρωπαίους δεν άρεσε το ελληνικό αλλά και απόχη αν η ερτ συνεχίζει να τον απαξιεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια…

    • Μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο απο ολους τι συνεβη με εμας (φαινεται αυτο στο σχολιο σου)! Το τραγουδι μας δεν αρεσε απλα, λατρευτηκε!! Ολοι μα ολοι μιλουσαν για ενα υπεροχο,μελωδικο κομματι με χαρακτηρα, ανεφεραν οτι επιτελους η Ελλαδα γυρισε στον παλιο καλο της εαυτο και πως τα ελληνικα ηχουσαν πολυ ωραια στα αυτια των Ευρωπαιων και απο την πρωτη στιγμη το κατεταξαν αναμεσα στα φαβορι για φετος! Στα στοιχηματα ημασταν μεσα στην 10αδα και αλλες φορες ακομη πιο ψηλα
      Ολοι ομως τονιζαν οτι περιμεναν να την ακουσουν να το ερμηνευει live και να το δουν αποτυπωμενο σε εικονα
      Το προβλημα ηταν οτι live το κατεστρεψε φωνητικα και σκηνικα απογοητευσε απολυτα!!! Μην δουλευομαστε περα απο το τραγουδι ως τραγουδι ολα τα υπολοιπα ηταν για κλαματα! Αν ειχε την φωναρα του studio version και το ερμηνευε φανταστικα δεν θα χρειαζοταν ουτε καπνο ουτε laser ουτε τιποτα! Αυτο ηταν το προβλημα μας!!

  90. Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι στα social media προσκυνάνε Φουρέιρα.
    Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες μια ζωή λαός κωλοτούμπας.
    Μπράβο στην Ελένη που βούλωσε και θα συνεχίσει να βουλώνει πολλά στόματα!

  91. Πραγματικά η Ελλάδα σήμερα μπορεί να μην άξιζε να προκριθεί…αλλά δε γίνεται να περνάει η Ιρλανδια..η ποια; Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ! Να μου λεγατε την Ελβετια, την Αρμενια οκ.. ΙΡΛΑΝΔΙΑ?
    Ελενάρα σήκωσε το! Για την Ελλάδα και την Κύπρο!

  92. Το περίμενα. Συμμετείχαμε σε έναν από τους πιο δύσκολους ημιτελικούς! Περίμενα όμως στήριξη από τις χώρες που παραδοσιακά μας στηρίζουν. Απορώ πως κατάφεραν να περάσουν οι Αλβανία και Ιρλανδία που δεν περνάνε ποτέ και πέρασαν από ένα δύσκολο ημιτελικό. Έκπληξη για μένα! Πρώτος αποκλεισμός για το Αζερμπαϊτζάν. Νομίζω πέρασε η μπογιά της Dream Team. Πέρσι περάσαμε 10οι στον ημιτελικό. Βέλγιο εκτός; Λευκορωσία; Κρίμα ρε παιδιά! Μεγάλη απογοήτευση! Τώρα όλοι θα πέσουν να την φάνε την κοπέλα! Καλή επιτυχία Κύπρος!

  93. Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα..απογοητευτηκα απο την Τερζη σημερα και απογοητευτηκα γιατι δεν υπηρχε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..Και στεναχωρηθηκα για ενα τοσο ωραιο τραγουδι που αν ειχε την καταληλλη σκηνικη παρουσια και συναισθημα θα μπορουσεε να φτασειιι πολυ πολυυ ψηλα..οσο για την ερτ ψυλλους στα αχυρα ψαχνετε..αν ηθελαν θα το ελυναν το προβλημα εδω και χρονια..αλλα βλεπεις η προχειροτητες και η αναπαυλα εχουν και τα αποτελεσματα που αξιζουν..

  94. Τελικά όντως έπρεπε Γιάννα μου να πετάς λέιζερ από τα μάτια να θαμπώσεις το κοινό… χαχαχαχα
    Σου έγραψα 2 μέρες τώρα για ΕΡΜΗΝΕΙΑ. Αλλά δεν… κρίμα! Και φυσικά ήμουν υπέρ μιας άλλης συμμετοχής το περασμένο χειμώνα. Έπεσαν τοτε οι φανς σου να μας φάνε. Πάρτε τα τώρα τις απευθείας αναθέσεις. Όταν ο κόσμος επιλέγει σε εθνικό τελικό, ποτέ δεν κάνει λάθος.
    Από την άλλη βέβαια καλά θα κάνει η ΕΡΤ να σοβαρευτεί και να υποστηρίζει τους καλλιτέχνες που μας εκπροσωπούν. Γιατί την ίδια μοναξιά και κακομοιριά θα είχε και η Αρετή. Αλλά δε το βλέπω να γίνεται ούτε τα επόμενα χρόνια με δαύτους που μπλέξαμε στην κρατική.
    Το Fuego για τα γούστα μου το θεωρώ άθλιο. Η Φουρέιρα όμως το απογείωσε σκηνικά. Ποια Netta και ποια Sara. Φάνηκε ότι το δούλεψε. Και τηλεοπτικά μέτρησε αρκετά. Μπράβο της. Αλλά δε ξεχνώ ότι είναι ΜΟΥΣΙΚΟΣ ο διαγωνισμός κι όχι… χοροπηδηχτάδικος. Κάθε επιτυχία πάντως της εύχομαι στο εξωτερικό. Κι όχι μ αυτά τα άθλια τραγούδια που την αναγκάζουν να τραγουδά εδώ στην Ελλάδα.

    • Το Ονειρό μου θα κέρδιζε τα άλλα δύο ανεκδιήγητα και εθνικός τελικός να γινόταν. Η διαδικασία ήταν μία φάρσα εξαρχής.

      • Το Όνειρο Μου δεν θα κέρδιζε τα άλλα δύο γιατί ο εθνικός τελικός θα ήταν ΖΩΝΤΑΝΑ, live πως το λένε… και θα το ερμήνευε όπως σήμερα= ΦΛΑΤ. Αντιθέτως οι άλλοι δύο ίσως διαπιστώναμε πως ζωντανά έχουν περισσότερο νεύρο ερμηνευτικά. Αφήστε τις studio version. Γι αυτό πρέπει να γίνεται εθνικός τελικός. Είδαμε και τα περσινά με τα playback την τεράστια “επιτυχία” μας.

  95. Να ρωτήσω θα μάθουμε αργότερα τι ψήφισαν επιτροπές κ κοινό; έχω απορία να δω τι ψήφισαν οι επιτροπές…εχθές έγινε χοντρό θέμα με τα πυροτέχνημα που έσκασαν παραταιρα κ φόβισαν τη Γιάννα κ ζητούσαν να αιτηθεί η ερτ να ξαναγίνει η πρόβα Γιατί ψήφιζαν οι επιτροπές…Φυσικά δεν έγινε

  96. Παρολα αυτα καλη επιτυχια στην Ελενη και ας μην ειμαι φαν του τραγουδιου της..και πραγματικα ντροπη για τα ελεεινα σχολια που εχω διαβασει εις βαρος της..αλλα εκεινη ξερει να απανταει καταλληλως σε ενα ματσο χαμενους..

  97. Αλλαξτε το τιτλο με κανει και γελαω

    ΕΛΛΑΔΑ: Η καλύτερη ερμηνεία της Γιάννας Τερζή …μέχρι την επόμενη!(σπιτι της).
    Μεγαλη πικρα δεν το πιστευω οτι θα περιμενω να αλλαξει κυβερνηση για να δουν σοβαρα η καινουργια ΕΡΤ τον διαγωνισμο.Ελπιζω να γινουν εκλογες μεχρι του χρονου….!

  98. Προκαλεί λύπη ο τίτλος του άρθρου….!! Όλες οι φιλοδοξίες μας για να λάμψει η Ελλάδα … έστω και λίγο… εξανεμίστηκαν!!

  99. Παιδιά δυστυχώς αυτό ακούω κ από ξένους. Ότι στο Spotify ήταν τέλειο αλλά live τζίφος.
    Δεν ξέρω τι έφταιξε κ δεν έχει κ νόημα πλέον.
    Απλά η γιαννα φαινόταν πραγματικά πολύ ψυχολογικά πεσμένη στη σκηνή, ήταν τόσο φανερό. Κρίμα που δεν μπόρεσε τουλάχιστον να το απολαύσει.

    Επίσης, επειδή κάποιος ανέφερε την ανταπόκριση στη Νορβηγία , και στη Σουηδία τα ίδια λέγανε. Κοροϊδεύανε την διαδικασία ανάθεσης, με τις εγγυητικές από τις δισκογραφικές κλπ , προσωπικά το βρίσκω πολύ προσβλητικό. Ακόμα μας κοροϊδεύουν για το 2012 που διαλέξαμε τραγούδι στο Mall.

    Και κάτι τελευταίο κ άσχετο: να ξέρετε ότι οι Σουηδοί ήδη ετοιμάζονται να καρπωθούν τη νίκη της Κύπρου, τα σουηδικά μέσα γράφουν για σουηδικό κομμάτι (σύνθεση χορογραφία κλπ).

    • Αυτος που εγραψε το τραγουδι ειναι Ελληνοσουηδος σαν την Παπαριζου(εχει γραψει πολλα τραγουδια Αλεξ Παπακωνσταντινου).Ας κερδισει η Κυπρος και ας λει η Σουηδια οτι θελει το θεμα ειναι να κερδισει και νομιζω ειναι η ευκαιρια της.

  100. Όσον αφορά την ΕΡΤ αυτό που παρατηρώ είναι, ότι από τότε που επαναλειτούργησε,”ξαφνικα” ότι τραγούδι και να στείλουμε παίρνει πάντα μία χαμηλή θέση! Θεωρώ, ότι αυτή η συμμετοχή κάποια ΑΛΛΗ χρονιά και με ΕΡΤ που κάποτε έστελνε τραγούδια ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην δεκάδα , αυτό το υπέροχο τραγούδι δεν θα είχε αυτή την τύχη! Ας κάτσει να αναλογιστεί τι λάθος κάνει και ας λάβει μια απόφαση για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα! Γιατί όσο υπάρχει αυτό το κλίμα και Παπαρίζου να ξαναστείλουμε πάλι χαμηλή θα είναι η θέση μας!

  101. Καλησπέρα και απο μένα παιδες! Λοιπον εχω καποια πραγματακια να πω και εγω που ισως αρεσουν και ισως οχι.Οταν εγινε η ανεκδιηγητη διαδικασια της ερτ φετος ολοι παθαιναμε πολλαπλα εγκεφαλικα για το τι θα στειλουμε. Ακολουθησαν το δικο τους σχεδιο και εφεραν στη επιφανεια ενα τραγουδι Μοναδικο και μια κοπελα που ηθελε να δωσει κατι διαφορετικο. Την Γιαννα. ολοι στην αρχη απορουσαν αλλα σιγα σιγα αγαπησαν τρομερααα το κομματι και ελεγαν τα καλυτερα. Τ views ηταν τρομακτικα πολλα για δεδομενα eurovision Ελλαδα αλλα και η αποδοχη απο τους Ελληνες και τους ξενους φανς. Λατρεβατε ολοι τη Γιαννα την εμπιστευοσασταν , διαβαζα εδω η Θεαααα, ξερει τι κανειιιι, εχει παρει σοβαρα το διαγωνισμο, τραγουδαρα παμε για ΝΙΚΗ. τελικα σημερα μετα απο Τεραστια προβληματα δικα μας αλλα και του διαγωνισμου και της παραγωγης το αποτελεσμα ηταν αρνητικο. Τα σχολια σας ομως υπερβαινουν καθε φαντασια εδω και 2 εβδομαδες. Σαν ενας ανθρωπος που αγαπαει το διαγωνισμο και τον παρακολουθει χρονια και τον ενδιαφερει ιδιαιτερα ομολογω οτι δεν ηταν σαφες τελικα αν το προβλημα σας ηταν η παρουσια η το αρνητικο αποτελεσμα που βλεπατε στα στοιχηματα. Ορισμενοι ειστε σε σημειο γελοιοτητας κυνηγοι των στοιχηματων. Οταν τα στοιχηματα ανεβαινουν την αγαπουσατε τη Γιαννα οταν πεφτουν τη μισουσατε. Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε? Εσεις αγαπατε το διαγωνισμο? Τι ντροπη ειναι αυτη? Οταν αγαπας το τραγουδι το στηριζεις και αναφερεις τα προβληματα που εμφανιζονται οπως τη σκηνικη παρουσια. Δεν αρχιζεις να βριζεις μανες, καναλια, Γιαννες, Τερζιδες και ολα. Ρε ποτε θα σοβαρευτειτε εσεις οι δηθεν φαν? Πριν 3 μηνες στα σχολια λεγατε επιτελους η ΕΡΤ το ειδε σοβαρα. Για σας ειναι σοβαρα μονο οταν παμε να περασουμε η περναμε Τελικο? Εχετε γνωμη επι της ουσιας η κινουνται οι γνωμες σας με βαση τα στοιχηματα και το αποτελεσμα? Το λατρευω το τραγουδι μας και παρολο που η παρουσιαση δεν ηταν ανταξια και το αποτελεσμα επισης θα πω Μπραβο στη Γιαννα γιατι αυτο που εφτιαξε αγαπηθηκε και αγαπηθηκε και απο εσας μεχρι και πριν 2 εβδομαδες!!! Τωρα το βριζετε και το σχολιαζετε με οση χολη δεν βγαζετε στα προσωπικα σας προβληματα ξεσπωντας σε καναλια, σε χορογραφους σε ολη την ομαδα και την ιδια τραγουδιστρια. για το instagram για οτι ελεγε και εκανε… Ντροπη σας ρε!!! Οι μισοι απο εσας αλλαξατε γνωμη για ολα ακομα και για το τραγουδι. Καλα λενε οπου φτυνεις γλυφεις ειμαστε οι Ελληνες. Οταν κατι που μας αρεσει δεν αρεσει στους αλλους το διαγραφουμε. Να λετε αφωνη? ναι να το λεγατε και πριν 3 μηνες (οτι και καλα δε ξερατε τη φωνη θα εβγαζε) να λετε για τα τρκ στη σκηνη, που λατρευατε το μπλε χερι. Και μολις δεν περασαμε ολα χαλια πανω της. Τι κριτες ειστε εσεις ρε? Ποσο ασταθη γνωμη εκφραζετε στο τι σας αρεσει και τι οχι? ΟΤΙ και να λετε οτι μας αρεσε το τραγουδι… τα λογια σας οταν το τραγουδι δε σας εδωσε προκριση αλλο δειχνουν!!! Ντροπη!!!

    • Το στοιχημα ως ενα σημειο δειχνει το ρευμα μετα τις πρωτες προβες.Οταν η Τερζη απο 7 επεφτε καθε μερα και εφτασε 17 και ελεγαν οτι ειναι αδεια η σκηνη κ.τ.λ(ενω αγαπουσαν το τραγουδι στο στουντιο και η Ελενη απο 20 ανεβαινε καθε μερα και πιο πολυ και εβλεπες ενθουσιασμο , αλλα ακι εμεις εχουμε ματια και βλεπαμε τις προβες και βλεπαμε οτι στην ελλαδα κατι δεν πηγαινε καλα αντιθετα στην κυπρο κατι πηγαινε πολυ καλα).Δεν λεω οτι θα κερδισει η Κυπρος αλλα θα παει καλα.Εγω απο τις πρωτες προβες ξεχωρισα Αυστρια και Ληθουανια και τελικα οχι αδικα γιατι ηταν καλυτεροι απο τα τραγουδια τους που δεν τα ειχα εκτιμησει αναλογα.Το τραγουδι μας ηταν πολυ καλο η ερμηνευτρια και η παρουσιαση το κατεβασαν καποια επιπεδα απλα πραγματα.Ειναι τοσοι δημοσιογραφοι εκει απο διαφορες χωρες με διαφορα γουστα και ολοι ελεγαν τι ωραιο τραγουδι εχουμε και πως χανοταν στην σκηνη και για τα φωνητικα οτι υπαρχει προβλημα μας μισουν ολοι δηλαδη ελεος.
      Νομιζω οτι ο καθενας μπορει να γραφει την γνωμη του αρκει να μην ξεπερνα καποια ορια δεν μπορουμε ολοι να λατρευουμε οτιδηποτε στελνει η Ελλαδα επειδη ειμαστε Ελληνες.Νομιζω η γκρινια με την Φουρειρα τα βρισιματα και τα ηλιθια σχολια για το γιουρο του 2004 και με την διοργανωτρια χωρα οτι θελει να μας εκδικηθει και οτι ζητησαν το ενα ζητησαν το αλλο και η σπουδαια χορογραφος θα ηταν απο πανω να πατησει αυτη το κουμπι κ.τ.λ κοστισαν στην συμμετοχη μας.

  102. Τίτλος: Ευτυχώς που δεν θα υπάρξει επόμενη ερμηνεία!
    Όταν πρωτοάκουσα τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου στα αυτιά μου ήχησαν δυο μέτρια κομμάτια. Ειδικότερα για το ελληνικό, ενοχλούσε και ο τρόπος επιλογής και η ανυπαρξία άλλων και καλύτερων τραγουδιών.
    Πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στον ημιτελικό. Και ενώ η Κύπρος εντυπωσίασε (σε σημείο που πολλοί ονειρεύονται ότι θα κερδίσει το διαγωνισμό) η Ελλάδα αποκλείστηκε (και καλά να πάθει).
    Προσωπικά απορώ γιατί κάποιοι θεωρούν αυτό το τραγούδι υπέροχο και την Τερζή τέλεια. Μελωδία κοινότυπη και ανούσια που δεν μένει στην μνήμη, σκηνή άδεια, μια κελεμπία για φόρεμα, ανόητες και χωρίς ειρμό κινήσεις και μια τραγική ερμηνεία.
    Εύχομαι η ΕΡΤ να σοβαρευτεί και πρώτα από όλα να αλλάξει την ομάδα που διαχειρίζεται τις ελληνικές συμμετοχές με ανθρώπους έμπειρους και με όρεξη να δουλέψουν.
    Κύπρος καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ