«Όλα πήγαν καλά» δήλωσε η Γιάννα Τερζή!

Η Γιάννα Τερζή δήλωσε, μέσα από live στο Instagram, ότι «όλα πήγαν καλά» κι «όλα δούλεψαν» κατά τη σημερινή (06/05) τρίτη τεχνική πρόβα, που έγινε στη Λισαβόνα.

Όπως τόνισε χιουμοριστικά η Γιάννα Τερζή: «Είμαι ντυμένη με ροζ ρούχα κι ετοιμάζομαι για το Blue Carpet επομένως αν δεν πήγαιναν όλα όπως έπρεπε, θα ήμουν στα μαύρα». Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα (06/05), οι υπεύθυνοι της ελληνικής συμμετοχής συναντήθηκαν με τους Πορτογάλους διοργανωτές κι έκαναν τεχνικό έλεγχο όσων έχουν ζητηθεί κι επισημάνθηκαν σε χθεσινή (05/05) δημοσίευση του OGAE Greece.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

161 ΣΧΟΛΙΑ

    • ευχαρίστως …ποιά κρασιά θες να της πούμε ροζέ, ημίγλυκο,κόκκινο ξηρό;;

    • κοίτα Πάνο εγώ είμαι πιο πολύ του τσίπουρου αλλά κάτι κάνω και με το κρασί…αν κερνάς κιόλας πάμε να τα πιούμε

  1. Άντε να δούμε….Όλα καλά ευχόμαστε να πάνε και αύριο και μεθαύριο κι το Σάββατο!!!Καλή επιτυχία!Και μπράβο στην ομάδα κι στη Γιάννα που παλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα!
    Η αυριανή dress rehearsal(μεσημεριανή πρόβα) θα είναι ανοιχτή?θα έχουμε εικόνα για το αν έγιναν όλα όπως πρέπει για το βράδυ που είναι το jury show?

  2. Για να το λέει η Γιάννα έτσι θα είναι. Την εμπιστεύομαι. Άξια εκπρόσωπος! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  3. Κοντός ψαλμός……

    Να μην ξεχάσει να πάρει το κινητό της μαζί της η 38χρονη εφηβη στην σκηνή επάνω για να κάνει live στο Instagram…. To τραγούδι ας παίξει και playback….

    Τελικά εκεί που μου άρεσε η συμμετοχή μας φέτος με αυτά που ακούω θα αλλάξω γνώμη.

    • “αγαπητε”Alex άλλαξε …δεν ενδιαφέρει κανέναν …Αα και κάτι τελευταίο καλά κάνει και είναι 38 χρονών καλά κάνει και κάνει live και επίσης….ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΙΏΝΙΑ ΈΦΗΒΗ …έχεις και άλλα τέτοια άκυρα να πεις;

    • 37 είναι και καλά κάνει που παραμένει “μικρό παιδί”. Εσένα ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου; Τη ζηλεύεις ε; Χαχα κοίτα με τι ασχολείστε…

      • Αγαπητέ @alex, υπάρχει και ο κοινωνικός ρατσισμός ξέρεις. Όταν μια πράξη, ένα συναίσθημα φυσιολογικό (χαρά) δεν γίνεται αποδεκτό -και μάλιστα λοιδορείται- επειδή κάποιος ανήκει σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή “ομάδα” που – κατά τα κοινωνικά στερεότυπα- θεωρείται πως θα πρέπει να μην χαμογελάει και να μην δείχνει τα συναισθήματά της γιατί δεν είναι politically correct, κοινωνικός ρατσισμός του κερατά είναι. Οπότε, πριν κάνεις και σε μας μάθημα (πλην της Τερζή), φρόντισε λίγο να ενημερωθείς. Εκτίθεσαι.

    • Χαιρε κόμπλεξ αμέτρητο! Λες κι οι άλλοι εκπρόσωποι κάνουν πρόβες ανα είκοσι λεπτά ας πούμε… Μήπως είσαι κι εκεί και τους κρατάς τα λόγια ή τον προβολέα? Εντάξει, όλοι θα θέλαμε ένα ταξίδι στη Λισαβονα για δυο εβδομάδες, δεν λυσσαμε κι έτσι! Κουμάντο θα κάνουμε και στο instastory της? Μη χειρότερα..

    • Πολύ άκυρο το σχόλιό σου.Τι εννοείς 38χρονη έφηβη;; Έχει κάποιο πρόβλημα με την ηλικία της;; Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός;; Μπορείς να αλλάξεις ό,τι θέλεις…και γνώμη και άποψη….καλό θα ήταν να αλλάξεις και συμπεριφορά όμως. Δεν αξίζει τέτοια σχόλια η Γιάννα. Η παρουσίας της είναι αξιοπρεπής και εξαιρετική.

      • Παλιμπαιδιεσμος λέγεται…όχι ρατσισμός… μάθετε καμιά άλλη γλώσσα.

        Εκτίθεται με αυτά που κάνει και θα σπάσει το κεφάλι της είτε χτυπιέστε είτε όχι.

    • Για πες Αλεξ εσύ που τα ξέρεις όλα, θα προκριθεί η Ελλάδα στον τελικό ή όχι? Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου

    • @Alex
      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
      Κανένα περιθώριο δικαιολογίας η ανασκευής των όσων εγράφησαν!

    • και ειχαμε τωρα μια σκασιλα για τη γνωμη σου..!!!
      ε ρε θεματα..ψυχολογικα!!!

  4. Ερώτηση προς τον ogae:Ποια ήταν η έκπληξη τελικά; Γίνεται να αλλάξουν κάτι μετά την Δεύτερη πρόβα;Εννοω να προσθέσουν έκπληξη. Και αν δεν μπορείτε να αποκαλυψετε πείτε μας αν τουλάχιστον τελικά θα γίνει… Ευχαριστώ και συνεχίστε την υπέροχη δουλειά σας.

    • Η Γιάννα είπε πώς ό,τι ήθελαν να γίνει, έγινε σήμερα στην πρόβα.
      Μάλιστα, όταν κάποιος στο live της είπε “φαντάσου να μη γίνουν τα εφέ την Τρίτη στον ημιτελικό, είπε χιουμοριστικά «Αλήθεια, θα βγάλω το πολυβόλο αν γίνει κάτι τέτοιο».

      Για την έκπληξη τώρα, στην εκπομπή της Γερμανού, είπε ότι θέλουν στον στίχο “Και το μπλε μου να ξεβάψεις” να βαφτεί το χέρι μπλε με λέιζερ. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε, αλλά είναι κάτι σχετικό με το χέρι.

      Πάντως, αφού έγινε σήμερα στην τεχνική πρόβα, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

  5. Αυτη η προβα τελικα εγινε με αρκετη μυστικοπαθεια, κανεις δεν την αντιληφθηκε. Μακαρι οπως ειπε να λυθηκαν ολα τα τεχνικα ζητηματα, αν και κατα τη γνωμη μου, ενα καλο τραγουδι παραμενει δυνατο, ακομα και χωρις πυροτεχνηματα, λειζερ κτλ. Καλη μας επιτυχια, ανεξαρτητου θεσης και αποτελεσματος, εχουμε ενα απο τα πιο ομορφα τραγουδια που εχει στειλει ποτε η χωρα μας. Φτανει με τη γκρινια, τη μιζερια και τον ασκοπο ανταγωνισμο. Ολα θα πανε υπεροχα!

  6. Για να λέει η Γιάννα ότι όλα πήγαν καλά έτσι θα ναι. Άλλωστε αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα είχε μια αμηχανία και θα τα μασαγε.. Δεν έχει να κερδίσει κάτι λέγοντας ψέματα

  7. Αφού η ίδια είναι ικανοποιημένη τότε όλα θα πάνε όπως πρέπει. Θα ήταν κρίμα η δουλειά της ίδιας και της ομάδα της, να πήγαινε χαμένη.

    Όσο για αυτούς που έλεγαν ότι με την (αρνητική – εμπαθή) κριτική τους κατάφεραν να δημιουργηθεί ντόρος και να βελτιωθεί η εμφάνισή μας στη σκηνή, νομίζω ότι η χολή, τους δημιούργησε προβλήματα μνήμης, όρασης και ακοής.
    Αυτά που διορθώθηκαν και (επιτέλους) λειτούργησαν είναι αυτά για τα οποία η Ελληνική αποστολή δούλευε στην προετοιμασία της, πριν πάει Λισαβόνα. Δεν άλλαξαν ΤΙΠΟΤΑ λόγο της “κριτικής”. Απλά απαίτησαν (και καλά έκαναν) να είναι όλα όπως πρέπει και όπως είχαν σχεδιαστεί.
    Βρείτε άλλη “καραμέλα”, αυτή σας τελείωσε. Κάτι μου λέει ότι σε 2 μέρες θα καταπιείτε και την “καραμέλα” περι αποκλεισμού. Και έρχονται κι άλλες…
    Μέχρι το τέλος του διαγωνισμού θα έχετε ανεβάσει ζάχαρο απ’ τις πολλές θα χετε καταπιεί.

    Υ.Γ.1
    Ήταν το τελευταίο σχόλιο που έκανα για τους “καλοπροαίρετους”.
    Από εδώ και πέρα θα ασχοληθώ μόνο με το υπέροχο τραγούδι μας και φυσικά με τα δρώμενα του διαγωνισμού.

    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

    • Επιτελους σταματηστε τη γκρινια! Εσεις οι καλοπροαιρετοι. Ελεος!
      Καλη επιτυχια στη Γιαννα.

      • Αλλος λεει οτι το χερι της γινεται μπλε μεσω λειζερ. Ποιος ξερει;

    • Φήμες λένε ότι μετά το “μα γιατιιιι” θα ανοίγει τη παλάμη της, θα τη τεντωνει ενώ ταυτόχρονα στο φόρεμα της θα αποτυπωνεται “μου τα κάνατε τσουρέκια κομπλεξαρες”

      • Επίσης θα τραβάει τα μαλλιά της και θα αλαλαζει αστην να λέει αστην να λεει

    • Η γιαννα στο blue carpet ειπε οτι οταν ανοίγει το χερι της οριζοντια και κλεινει την παλαμη “πιανει το μπλε χρωμα (catches the blue colour), της σκηνης ισως? Και η αλλη απο πισω της καμαρωνε για το ευρημα, το αορατο ως τωρα… Επισης, η χαλκιτη με το γυαλι, την τσιχλα και το στομα ανοιχτο σαν την κατσικα, τι φαση? Αρχιζω κι εκνευριζομαι με το στυλακι των υπολοιπων, οσο κι αν προσπαθω να τα βλεπω καλοπροεραιτα ολα.

  8. Πρέπει ρε παιδιά να υπαρχει οπωσδήποτε μια έκπληξη; τι πράγμα είναι αυτό;
    έχει γίνει πλεον στοιχείο της κουλτουρας μας στη Eurovision η εκπληξη.
    Θα ηθελα να μοιραστώ το εξής:Σήμερα θυμήθηκα το τραγουδι της εστονιας το 2015, το οποιο και δεν με τρελένει. Θυμήθηκα όμως την παρουσίαση τους η οποία ήταν καταπληκτική. Δεν υπήρχε κάποια έκπληξη. Απλά ήταν αληθινό και οχι ψεύτικο
    Νομίζω οτι θα πρέπει να ψάχνουμε την αλήθεια και οχι την εκπληξη

    • Δεν ήταν ένα και μόνο ενα άτομο στη σκηνή λατρεία μου όμως!!! Η Γιάννα μας και μόνη της είναι, και σαν χαμένη στο διάστημα κοιτάει μ’αυτό το ολίγον βοϊδίσιο βλέμμα της απόγνωσης. Δεν είναι ούτε το κομμάτι μας (το μουσικο του στυλ και η ενορχήστρωση του) για ένα άτομο να περπατάει στη σκηνή και ούτε και η Γιάννα σε καθηλώνει τόσο πολύ σαν παρουσία και προσωπικότητα επί σκηνής, τι να κάνουμε τώρα. Τελικό θα προκριθεί λόγω Αλβανίας, Βουλγαρίας, Αρμενίας, Κύπρου, Βελγίου, Αζερμπαϊτζάν. Στον τελικό όμως?? Πάλι 3-4 χώρες θα μας ψηφίσουν μόνο, οι γνωστές… ΥΓ: Η ελληνική αποστολή να προσέξει τη μίξη του τραγουδιού. Βγαίνει ένα μπουκωμενο και άσχημο ηχητικό αποτέλεσμα λες και κάπνισαν ναργιλέ όλοι στην ομαδα πριν βγουν στη σκηνή.

      • Είσαι σίγουρος /η ότι μιλάμε για ναργιλε ή μήπως για τα τσιγάρα “Σερετης”?Πρέπει να το διευκρινισουμε για να τις δώσουμε τις ανάλογες παστιλιες και μετά να χορηγησουμε και σε σένα τις άλλες, τις γνωστές.” Για τον πόνο του άλλου “

    • Επί της ουσίας το σχόλιό σου και έχεις απόλυτο δίκιο! Και δυστυχώς αυτό δεν ισχύει μόνο στη Eurovision. Γενικά στη ζωή μας και στους άλλους ανθρώπους ψάχνουμε την έκπληξη και όχι την αλήθεια.

  9. Εν τω μεταξύ, μπήκα από περιέργεια να δω τα σχόλια από τις πρόβες μας το 2013 με Koza Mostra και Αγάθωνα. Ντάξει, η γκρίνια δεν είναι φετινό φαινόμενο. Υπάρχει από τότε και κάθε χρόνο. Πραγματικά, η πλειοψηφία των σχολίων είναι γεμάτη αρνητισμό. Τι να πει κανείς; Μπράβο μας…
    Αλλάξτε σκεπτικό όσοι γκρινιάζετε και απλά απολαύστε το!
    Φέτος έχουμε τραγούδι κι αυτό είναι που μετράει.

  10. Αφού το άρθρο σας παιδιά λέει “έκαναν τεχνικό έλεγχο όσων έχουν ζητηθεί κι επισημάνθηκαν σε χθεσινή (05/05) δημοσίευση του OGAE Greece”, Αυτό σημαίνει ότι ελέγχθηκε και η δυνατότητα να γίνει και η τρίτη έκπληξη? Ποια είναι αυτή? Πείτε στη συνταξιούχα να μη θυμώσει αν μας πείτε την έκπληξη αυτή τώρα μιάμιση μέρα πριν τον ημιτελικό. Δεν είναι μυστικό που αφορά την εθνική μας ασφάλεια.

    • Κανεις δεν ξερει.. Προφανώς δεν θελουν να μαθευτεί.. Γι αυτο λέγεται και έκπληξη..

    • Αα κι επισης αυτο ακριβως που λες.. 1,5 ημερα εχει μεινει.. Δεν μπορείς να κάνεις υπομονή; Θα τα μαθουμε όλα τη Τρίτη..

    • Σήμερα στις 7 η ώρα Ελλάδος.
      Αν μπεις στο κανάλι της Eurovision στο Youtube, θα έχει live μετάδοση.

  11. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο χωρίς βέβαια να έχω δει την παρουσίαση του τραγουδιού ολοκληρωμένα: όταν βγήκε το video-clip ακούστηκαν διάφορα περί χαμηλού πρϋπολογισμού, πρόχειρης δουλειάς κτλ. Κι όμως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, το video clip ήταν τελικά σούπερ επιτυχημένο κι αυτό το κατάλαβα και από την δική μου αντίδραση αλλά και από την αντίδραση ανθρώπων στο youtube που το έβλεπαν από τις 4 γωνιές του πλανήτη. Γιατί όμως ήταν τόσο πετυχημένο; Ήταν τόσο πετυχημένο διότι αφηγήθηκε μια ιστορία και προκάλεσε συναισθήματα τα οποία ήταν πανανθρώπινα από όπου και να είσαι (καταδίωξη, φόβος, αγωνία να σωθώ, να σώσω, να συνδεθώ συναισθηματικά με έναν άλλον άνθρωπο). Μόνο τα πρόσωπα των θεατών στη σκηνή που το χέρι του Βλάχου γραπώνει το χέρι της Γιάννας να δει κανείς, τότε καταλαβαίνει πόσο πανανθρώπινη ήταν αυτή η ιδέα και πόσο η ελληνικότητα του τραγουδιού ξεχύθηκε και έγινε μήνυμα που αφορά όλους, εξωτερικεύθηκε, απέκτησε εξωστρέφεια, οικουμενικότητα. Τώρα, με αυτά τα αποσπάσματα που βλέπω, δυστυχώς (κι εύχομαι να διαψευστώ) η σκηνική παρουσία κινήθηκε με εσωστρέφεια, σαν να ξέχασαν ότι πρέπει και πάλι να αφηγηθούμε μια ιστορία που να αφορά όσο το δυνατόν περισσότερο (μη Ελληνικό) κόσμο. Και πιστεύω ότι μια ιστορία τέτοια, ένα τέτοιο αφήγημα, δεν θα απαιτούσε τελικά και πολλά χρήματα, ίσως και λιγότερα από τα λέιζερ, τα φώτα κτλ. Νομίζω αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς πόσο δυνατό θα ήταν ένα στήσιμο μοντέρνο που να θυμίζει αρχαία ελληνική τραγωδία, σε παράσταση της οποίας και μόνο τα ακίνητα σώματα και τα βλέμματα στον ουρανό σε κάνουν να πιστεύεις όντως ότι μπορεί να εμφανιστεί ένας από μηχανής θεός. Υπήρχαν νόμίζω πράγματα να γίνουν και μάλιστα πολύ φθηνά. Αλλά νομίζω ότι η Ελληνική αποστολή σαν να ξέχασε ότι δεν θέλει να κάνει απλά τους Έλληνες περήφανους αλλά κυρίως να τους κάνει περήφανους μέσω της μεταμόρφωσης του Ελληνικού μηνύματος σε οικουμενικό και πανανθρώπινο. Αλλά αυτή την μπανανόφλουδα την πατάμε συνέχεια από τη στιγμή που νομίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από μας και ότι ο Ισλανδός θα καταλάβει αμέσως τι σημαίνουν τα βαμμένα μπλε χέρια κτλ κτλ. Η εθνική, εσωστρεφής αυτοαναφορικότητα στο μεγαλείο της δηλαδή. Κρίμα κι ελπίζω να διαψευστώ.

    • δεν θα διαφωνησω… σαφως και αυτο που γραφεις ειναι μια οπτικη και θα μπορουσε να ειναι και πολυ ωραιο αυτο που περιγραφεις…υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα που λεει οτι το τραγουδι μας λατρευτηκε πριν ακομη βγει το επισημο κλιπ….απο το πρωτο βιντεο….με μια στατικη εικονα της γιαννας σε μπλε φοντο…σε μια γλωσσα που δεν καταλαβαιναν και παρολα αυτα ειχε αμετρητα like και θετικα σχολια για το ποσο τους αγγιζε ολη αυτη η εσωτερικοτητα που εβγαζε…..αρα και τα δυο μπορουν να δουλεψουν αν βγουν σωστα

    • Συμφωνω και το λεω απ’την πρωτη στιγμη αυτο. Ο Βλαχος επρεπε να παιξει το δικο του ρολο στη σκηνη. Οι δυο τους σε συνδυασμο με τα φωτα θα μπορουσαν να διηγηθουν επι σκηνης οσα ειδαμε στο clip και μαλιστα στο κλεισιμο να ειχε το happy end που δεν ειδαμε στο clip.

    • Συνονοματε σταματα τις βαθυστοχαστες αναλυσεις. Εγω συμφωνω, αλλα κινδυνευεις να σε πουν οι σκληροπυρηνικοι φανς γκρινιαρη.

      • Το πρόβλημα δεν είναι τι λες, αλλά πως το λες 😉 Ο Νίκος-Αθήνα είπε τη γνώμη του μια χαρά ευγενικά, χωρίς γκρίνια, και επισήμανε ότι κρίνει απ’ αυτό το λίγο που έχει δει. xxx

    • Αυτό που περιγράφεις θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα σε οθόνες led που φυσικά απουσιάζουν φέτος.

      • Διαφωνώ λιγάκι, η σκηνή έχει πολλά σημεία για μια πιο δραματική προσέγγιση. Όταν είδα ότι θα υπάρχουν γέφυρες, ήμουν σίγουρος ότι θα τις χρησιμοποιήσουμε.

  12. Για να το λέει η ίδια ότι όλα πήγαν καλά, έτσι θα είναι. Και το θέμα είναι να είναι ικανοποιημένη η ίδια και η ομάδα της. Γιατί αν περιμένουν να ικανοποιηθούμε εδώ στην Ελλάδα, τότε θα περιμένουν για πάντα. Εξάλλου, αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς τι πρέπει να γίνει και τι είναι καλό για την συνολική εμφάνιση. Αλλά φυσικά στην Ελλάδα, οι περισσότεροι Έλληνες, είναι ειδικοί σε όλα και γνωρίζουν τα πάντα. Όλοι είναι μαθηματικοί, φυσικοί, αστρονόμοι, αστροφυσικοί, φιλόλογοι, γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, μετεωρολόγοι, σεισμολόγοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, χορογράφοι, σκηνοθέτες, κτλ, κτλ, κτλ…
    Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας απολαύσουμε τον διαγωνισμό με ότι αυτός φέρει και ας αφήσουμε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις απόψεις επί παντός επιστητού. Ότι είναι να δούμε και να ακούσουμε, θα το δούμε και θα το ακούσουμε σε μόλις δύο ημέρες.

  13. Παιδια δεν ειναι οτι το λεει μονο ιδια.Επειδη το παρακολουθησα πηγε η ελληνικη ομαδα και τα κανονισε δε κανανε δηλαδη οι πορτογαλοι οτι γουσταρανε.Παντως ολο αυτο το μυστηριο θα ναι πολυ ωραιο και σιγουρα θα εντυπωσιασει πολλους.

    Εντωμεταξυ καποια στιγμη επειδη μενει στο ιδιο ξενοδοχειο με την βουλγαρια,μπηκε η zhana με την κλασσικη περουκα και ολοι νομιζανε οτι μπηκε η σια χδ

  14. Πάλι καλά!Ελπίζω και εύχομαι να δούμε την Τρίτη ένα άρτιο αποτέλεσμα!

  15. Αυτό είναι ένα καλό νέο επιτέλους. Ελπίζω αύριο στην dress rehearsal να μπορέσουν πλέον να αποδώσουν το 100% αυτών που ήθελαν να πετύχουν.
    Φαντάζομαι όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε τι ακριβώς θα αλλάξει στην παρουσίαση, αλλά στην παρούσα φάση ας εμπιστευτούμε την Γιάννα, που φαίνεται ότι το έχει πάρει όλο πάνω της, γιατί αν περιμέναμε από την ΕΡΤ ζήτω που καήκαμε.
    Καλή επιτυχία λοιπόν και ελπίζω όχι άλλη γκρίνια, τουλάχιστον για τη Γιάννα που κάνει ό,τι καλύτερο για να εκπροσωπήσει επάξια τα ελληνικά χρώματα!

  16. Αφού πήγαν όλα καλά το μόνο που μένει είναι να παρακολουθήσουμε με ηρεμία και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ τον διαγωνισμό! Τα καλύτερα έρχονται….

  17. Οι γκρνιαρογατοι και οι μίζεροι θα υπάρχουν πάντα και κάθε χρόνο! Μην τους δίνεται σημασία! Μια θα τους φταίει ο ελληνικός στίχος, μια η μουσική, μια τα φωνητικά, μια το παλιομοδιτικο, μια η ΕΡΤ, μια το φόρεμα, μια το ένα μια το άλλο! Είδαμε και τραγούδια που ήταν άδεια στη σκηνή και τα πήγαν περίφημα! Γιατί απλα είχαν αγαπήσει το τραγούδι οι eurofans! Βλεπε π,χ Βέλγιο πέρσι! Καλά θα πάμε φέτος! μπορεί και πολύ καλύτερα απο όσο υπολογίζουμε…Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας!

    Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο, αν και υπερβολικα νωρις! Τι λετε να στειλουμε του χρονου?

    Ειχα ρωτησει και το ιδιο περσι τετοια εποχη πριν τον 1ο ημιτελικο, και ειχα γραψει θυμαμαι, οτι θα ηθελα φετος κατι καθαρα ελληνικο /εθνικ κτλ ή εστω μια Φουρειρα /Ταμτα/Καλομοιρα/Απεργη με κατι εξαιρετικα χορευτικο και ξένο στίχο!

    Για του χρόνου θα ήθελα εθνικό τελικο παντως…και παλι με κατι ελληνικο! Η μισο ελληνικο/ξενο! Και θα ηθελα επιτελους μια Ταμτα να παει!

    • Θα ηταν τελεια του χρονου να στελναμε κατι σε εντεχνο (χαρουλη,μποφιλιου κλπ.) η κατι σε ρεμπετικο σαν το 2013 αλλα ολοκληρο το κοματι η κατι πιο dance με ηλεκτρονικο ηχο οπως Playmen η ακομα και γκρουπακι (ονιραμα,μελισσες).Δεν ξερω για ποιο λογο οταν μιλαμε για Γιουροβιζιον λεμε για ποπ καλητεχνες η οταν θελουμε Ελληνικο στηχειο παμε με παραδοσιακο ηχο εχουμε τοσους πολους καλητεχνες που ειναι αστερια σε αυτο που κανουν και ομως δεν τους δινεται η ευκαιρια το αφηνω αυτο εδω.
      ΥΓ.sorry για την ορθογραφια μου

  18. με βάση τα posts που έχουν ανεβάσει τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο instagram, φαίνεται ότι τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, ωστόσο προσπαθούν να είναι positive και όπως η chalijennings γράφει ότι γίνεται, γίνεται για καλό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε θετικοί. Το αρνητικό κλίμα είναι ότι χειρότερο, κυρίως για τα άτομα που είναι Lisbon και δίνουν τον καλύτερο τους ευατό για μας.

    • ακόμα δεν έχω καταλάβει που βασίζεις ότι δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα

  19. Φτάνει πια με τους ειδικους και με τους γκρινιαριδες σε ολα….
    Αυτο μπορεσαν να κανουν στην παρουσιαση!
    Αν θελετε αλλα πραγματα ας δινατε εσεις λεφτα και να μπαινατε χορηγοι! ΕΛΕΟΣ πια! Οπως το ιδιο ισχυει και για τις σκηνοθετικες αποψεις μερικων εδω μεσα… θελω εκεινο θελω το αλλο, το παραλο θα ηταν καλυτερο… Ε φτανει!! Γιναμε ολοι ειδικοι σε ολα!!!

    Για το μονο που καποιος πρεπει να γκρινιαζει και να κατηγορει ειναι η ΕΡΤ που δεν στηριζει την eurovision ως τηλεοπτικο προγραμμα και με τον κομπλεξισμο που εχουν οτι θα κατηγορηθουν για εξοδα και σπαταλες… ,λες και ειναι δυσκολο να κανεις ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ και να τους δειξεις οτι εβγαλες ΚΕΡΔΟΣ…

    Αυτα…. και στο instagram καλα κανει και ανεβαζει ιστοριες και φωτογραφιες η Γιαννα… αν δεν σας αρεσει μην τα βλεπετε……..

    • Ενω εσυ δεν εισαι γκρινιαρης. ΕΛΕΟΣ!!!! Επιτελους!
      Καλη επιτυχια στη Γιαννα.

      • εγω δεν γκρινιαξα σε κατι…
        ε τωρα αν μου πεις για την χρονια με τους Argo… ε τοτε ναι…γκρινιαξα και θα ξανα-γκρινιαζα….

      • Ενταξει ρε φιλε, για την ΕΡΤ ειπα κατι το οποιο ειναι γνωστο … φυσικα και δεν δινει ενδιαφερον στο τηλεοπτικο προγραμμα που λεγεται eurovision.. όπως και σε πολλα αλλα προγραμματα… ουτε καν μια ελληνικη σειρα δεν εχει κανει τα τελευταια χρονια…

        Και το να δεχομαστε τα παντα δεν ειναι καλο! Η κριτικη ειναι καλη, η υπερβολη που γινεται εμμονη δεν ειναι καλη

  20. το θεμα δεν ειναι τα εφε αλλα η κοροιδια της Γιαννας που δουλευει ολο το κοσμο ψιλο γαζι…..αιντε τωρα …….

  21. Προς OGAE,INFE,Greek Eurofans:Σας παραθέτω μια άποψη για το πως περίπου θα πάει η Ελλάδα στον Α’ Ημιτελικό στο Voting.1)Σίγουρα η χώρα μας θα υποστηριχτεί από χώρες τύπου(Αζερμπαΐτζάν,Αρμενία,Βουλγαρία,Βέλγιο,Ισραήλ,Κύπρος),θα πάρει αρκετές βοήθειες.2)Επίσης ψηφίζουν οι 3 από τις 6 χώρες που είναι ήδη στον τελικό.(Ισπανία,Πορτογαλία σίγουρα δεν θυμάμαι τη 3η νομίζω είναι Ηνωμένο Βασίλειο ή Γαλλία).Αναμένουμε μια στήριξη και από ‘κει.3)Δεν πρόκειται να πάρουμε πολλές ψήφους από τις υπόλοιπες χώρες.Να πω επίσης ό,τι μαζί με τα Σκόπια και η Αλβανία φέτος και το αφήνω εδώ θα μας δώσει 0 βαθμούς ειδικά μετά την υπόθεση Φουρέϊρα με τον Αλβανικό αετό.4)Τι πιστεύω ό,τι θα γίνει.Είμαστε κάπου στη μέση.Μπορεί να χτυπήσει και κριτικές επιτροπές και κοινό.Ακόμα όμως παίζεται και να περάσουμε και να αποκλειστούμε.Πρέπει να περιμένουμε και την σκηνική παρουσία και την ερμηνεία της Γιάννας Τερζή τη Τρίτη.Αρχίζω και φοβάμαι δυστυχώς.Όλο ακούω πράγματα και όλο δε βλέπω τίποτα.Ας ελπίσουμε για το καλύτερο…

    • Και τι ειστε εσεις, Γιωργο και cloudbusted; Οι τροχονομοι του διαδικτυου; Την αποψη του εγραψε και μαλιστα πολυ ευγενικα. Τι φασισμος ειναι αυτος;

      • Άποψη που βασίζεται που? Όταν παραθέτεις με ύφος ειδικού γεγονοτα που έγιναν (κεκλεισμένων των θυρών άρα χωρίς να ξέρουμε στην ουσία τι έγινε) η θα γίνουν (προβλεψη δηλαδή) και που βασίζονται στην πεποίθηση του καθενός είναι μπουρδολογια και δεν προσφέρουν στην συζήτηση τπτ. Οπότε είναι άχρηστη. Άλλο να πάρεις θέση σε ένα αποδεδειγμένο γεγονός και να πεις την άποψη σου -η οποία βεβαίως είναι δεκτη- και άλλο να λες defacto πράγματα που δεν ισχύουν.

  22. Έχω πει μετά την πρώτη πρόβα ότι κάτι κρύβουν …… όσο παίρνουν οι μέρες το πιστεύω ακόμη περισσότερο,δε μπορώ όμως να καταλάβω γιατί τόση μυστικοπάθεια ?
    Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ogae για τον επαγγελματισμό που δείχνετε και μας μεταφέρεται όσο είναι δυνατόν την ατμόσφαιρα ,ελπίζω όλοι οι fun του διαγωνισμού να έχουμε μια απίστευτα ενδιαφέρουσα εβδομάδα και με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για την χώρα μας ?????????????

  23. Δήλωσε στο χαλί πως υποτίθεται πως πιάνει το μπλε φως με το χέρι. Βέβαια λέει δεν τ έχουμε δει ακόμα αλλά θα το δούμε την τρίτη
    Οπότε…όλα καλά

  24. Και το ότι τίποτα δεν λειτουργούσε πριν έκπληξη ήταν και αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για ευχάριστη έκπληξη;
    Καλή επιτυχία στην κομματαρα μας.
    Ότι και να λέμε, όσο και αν γκρινιάζουμε είναι γιατί θέλουμε να κερδίσουμε.
    Ας είναι η χρόνια μας φέτος

  25. Οτι ηταν να γινει απο αποψη προετοιμασιας. Ας ευχηθουμε στη Γιαννα καλη επιτυχια και ας χαλαρωσουμε. Οτι καβγα δεν ειδε η Γιαννα ολο αυτον τον καιρο τον ειδε τωρα που ηταν το τελευταιο που χρειαζοταν.

  26. Εγω θα ηθελα να κανω ενα απλο ερωτημα προς όλους αυτους που γραφουν σχολια που ξεφευγουν κατα πολύ απο την κριτικη και αγγιζουν τα ορια της προσβολης και του διαδικτυακου μπουλινγκ. Θα γραφατε τα ιδια αν τα σχολια ηταν με ονοματεπώνυμα;
    Δυστυχως οχι…

    • περιμενεις απαντηση απο θρασυδειλα ατομα;
      κατι τετοια ανθρωπακια ερευνες εχουν δειξει οτι βιωνουν την απολυτη δυστυχια σε προσωπικο επιπεδο, οποτε νομιζω δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε περισσοτερο μαζ τους…
      αλλωστε ολοι ξερουμε το γνωστο karma is a bitch..!! 😀

    • Εγω πιστευω ναι, θα εγραφαν τα ιδια. Αλλωστε στα σχολεια το μπουλινγκ γινεται με ονοματεπωνυμο. Απλα, εδω παιρνουν παραπανω θαρρος λογω ανωνυμιας.
      Μην εχεις ομως καμια αμφιβολια. Τα ζωα ειναι ζωα παντου.

  27. Η παροσίασή μας έχει πάρει το δρόμος με τα + κι τα – είναι όλα θέμα χρόνου. Ελπίζω στο μέγιστο των δυνατοτήτων και στην πολύ καλή πορεία του τραγουσιού και της Γιάννας! Παραθέτω απλά για όσους αναζητούν ακόμα την “άκρη” κάποιες εμφανίσεις πέραν της JAMALA και του Σαλβαδορ…
    1) Lisa andreas – Stronger every minute 2004
    2) Lena – Satellite 2010
    3) Anabel Conte – Vurlve conmigo 1995
    4) Chiara – The one that i love 1998,2005,2009
    5) Conchita – Rise like a phoenix 2014
    6) Aminata – Love injected 2015
    7) Poli Genova – If Love Was A Crime 2016
    8) Dami IM – Sound of silince 2016
    και άλλα δεν πάω πιο πίσω γιατι θα μου πείτε πωσ θα μαι εκτος εποχης…το “one man show” δεν ήταν ποτέ απαγορευτικό ή λιτό ή πιο εντυπωσιακό για μια καλή θέση αν ο ερμηνευτής κ το τραγούδι ειναι πολύ καλά….με αυτή τη σκέψη και θετικλη ενλεργεια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    • Να προσθέσω επίσης και την Blanche που ήταν κυριολεκτικά ακίνητη και καθήλωσε με την ερμηνεία της!

  28. Παιδιά τέλειο η Κύπρος πήγε 4η στα στοιχήματα!! Ίσως ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!

    • Αχ πραγματικα και εγω υποστηριζω κυπρος αλλα τα στοιχηματα ειναι ακρως υπερβολικα και δε ξερω αμα τα ατομα που εχουν πει σημερα οτι η κυπρος ειναι 4η αν ειναι τα ιδια.Μου φαινεται αδυνατο η φουρειρα στις επιτροπες να ναι τοπ 15.

      • Εντάξει παιδιά και γω θέλω να κερδίσει η Κύπρος κάποια στιγμή(αν και η Φουρέιρα έχει πει καλύτερα από το fuego)αλλά θα συμφωνήσω με το Γιώργο…Δε νομίζω οι επιτροπές να την έχουν τόσο ψηλά για να κερδίσει εν τέλει,για να πω την αλήθεια ούτε στο televoting δε πιστεύω ότι θα πάει τόσο καλά…σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη Κύπρο που εκτός από εμάς και κάποιες άλλες χώρες δεν αλιεύει πολλές ψήφους,ενω η καλύτερη θέση της σε televoting(100% τοτε) ήταν η 5η το μακρινό 2004 και στις επιτροπές η 12η το επίσης μακρινό 2012…
        Στο τελικό θα βρίσκεται κατά πασα πιθανότηα, ενδεχομένως και στη 15αδα η οριακά εντός δεκάδας αλλά σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι σαν το Ισραήλ πέρυσι…3η θέση στον ημιτελικό/23η στο τελικό…
        Όπως και να χει καλή επιτυχία και στις δύο χώρες!!

      • Η Μολδαβία δηλαδή ήταν πιο σοβαρή συμμετοχή πέρσι και πήρε 8η θέση στις επιτροπές;
        Η Κύπρος πάει για πεντάδα χαλαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι 15αδα στις επιτροπές.

      • Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Περσι η Μολδαβια ηταν μοναδικη στο ειδος της(dance-pop που μπορουσε να ακουστει) και ηταν εκπληξη ναι αλλα το ξαναλεω μοναδικη στο ειδος της.

        Φετος σαν την κυπρο ειναι παρομοιο στυλ ειναι Αζερμπαιτζαν,Τσεχια,Ισραηλ,Φιλανδια,Νορβηγια,Μολδαβια,Αυστραλια,Πολωνια,Μαλτα,Σουηδια,Σλοβενια(οχι και τοσο λογω γλωσσας).Με βαση αυτη τη λογικα ολες οι παραπανω χωρες θα ναι τοπ 10 κριτικων επιτροπων και κατι εσθονιες,λιθουανιες,ελλαδες στο πατο.Αυτο δεν εχει λογικη.
        Βεβαια μπορει να δουμε 1 αντε 2 το πολυ στο τοπ 10 των επιτροπων αλλα απο τις παραπανω εγω θα λεγα σιγουρα θα δουμε πιο πολυ σουηδια και νορβηγια/αυστραλια.

      • Είναι ένα μέτριο τραγούδι με έντονη σκηνική παρουσία. Ο ενθουσιασμός που επικρατεί είναι μόνο από το Press Center που κατά τη γνώμη μου καθορίζει φέτος την έκβαση των στοιχημάτων και ίσως και το τελικό αποτέλεσμα. Η τελευταία θέση σε εμφάνιση της έδωσε αυτό το προβάδισμα σε οποιαδήποτε άλλη θέση δεν θα υπήρχε αυτή η άνοδος. Αλλά επίσης ο κάθε επαγγελματία δημοσιογράφος και οι “καλοί” φαν μπορούν να καταλάβουν πόσο λάθος είναι τα στοιχήματα και να μην επηρεάζονται από αυτά. Στυλ σαν το fuego έχουν πολλές χώρες όπως την Τσεχία που είναι και στον ίδιο ημιτελικό και που θα πάει πολύ καλύτερα. Άλλωστε παιδιά μιλάμε για την Κύπρο, βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι στη τελευταία θέση, πως την έβαλαν εκεί;

      • Με άλλο στυλ τραγουδιού όμως το 2015…
        Όσο για την Μολδαβία που αναφέρθηκε πέρυσι,ας μη ξεχνάμε ότι έχει περισσότερες συμμαχίες…(ανατολικές χώρες κι Ρουμανία κυρίως)συν αυτό που είπε ο Γιώργος ότι φέτος υπάρχουν πολλά ποπ κομμάτια σε αντίθεση με πέρυσι
        Προσωπικά,αν και το ξαναλέω θα ήθελα κάποτε να δω τη Κύπρο να κερδίζει,ακόμα κι φέτος που δεν με τρελαίνει τόσο το fuego όσο αλλα τραγουδια της Φουρέιρα, οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές…. Εκτιμώντας όσο πιο ρεαλιστικα μπορώ τη συμμετοχή της Κύπρου (που σαφώς σώζεται από το εκτόπισμα της Φουρέιρα επί σκηνής) θεωρώ ότι η Κύπρος θα μπορούσε να βρεθεί μεταξύ των θέσεων 8-15 στον τελικό.Μακαρι βέβαια να τα πάει κι καλύτερα και να είμαστε και οι δύο χώρες στη 10αδα η και στη 5αδα!!

  29. “Όλα καλά πήγαν” και όλα καλά θα πάνε. Για να φτάσουν σε σημείο να ζητήσουν και να κάνουν επιπλέον πρόβα μάλλον είχαν σοβαρά θέματα. Σε κάθε περίπτωση πλέον η Γιάννα Τερζή πρέπει να απολαύσει την εμπειρία, να τραγουδήσει όσο καλύτερα μπορεί (τα τεχνικά, τα εφέ και τα σχετικά δεν μπορεί να τα επηρεάσει η ίδια οπότε ας επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπά) να περάσει εκείνη καλά επί σκηνής να περάσουμε και εμείς καλά που θα την παρακολουθούμε.

  30. Ας δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη στη Γιάννα και ας θυμηθούμε τα συναισθήματα που νιώσαμε κι εμείς κι οι ξένοι όταν πρωτοακούστηκε το τραγούδι… Έχει μεγάλη δύναμη από μόνο του, όποια κι αν είναι η εμφάνιση στη σκηνή. Ας ευχηθούμε απλά καλή δύναμη στην ελληνική αποστολή και καλή επιτυχία! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, εγώ αισθάνομαι περήφανη για αυτό το τραγούδι μας!

  31. Κι όλα καλά θα πάνε! Από αύριο που θα δούμε ολόκληρες τις πρόβες και όλο το πακέτο της παρουσίασης θα σκορπίσουν και οι τελευταίοι φόβοι για την εμφάνιση μας.

    Στον τελικό είμαστε σίγουρα παίδες, σταθερά 6οι στα στοιχήματα για πρόκριση… Φτάνει και με την καραμέλα του “δύσκολου ημιτελικού”, αν εξαιρέσεις 3-4 χώρες, όλες οι άλλες συμμετοχές είναι πολύ κατώτερες για να μας περάσουν.

    Πάμε Γιάννα! Πάμε Ελλάδα!!!

  32. Ο μπαμπάς, Πασχάλης Τερζής ειναι στη Λισαβόνα? Ξέρει κανεις να μας πει?

    • όχι, μόνο η μαμά της και ο αδελφός της από την οικογένειά της αν δεν κάνω λάθος. Πάντως ο πατέρας της σίγουρα όχι.

  33. Αφήστε ποια την γκρίνια και ας απολαύσουμε ακόμη μια Eurovision σε μια πολύ καλή χρόνια από άποψη ποιότητας τραγουδιών !
    Αύριο τι ώρα είναι παρουσίαση τραγουδιών στους κριτές ;

  34. Μακάρι να βγει το αποτέλεσμα για το οποίο έχουν δουλέψει. Προσωπικά για μένα το τραγούδι δε χρειάζεται τίποτα σε ειδικό εφέ. Θα του αρκούσε μια δραματική σκηνοθεσία με έξυπνη χρήση φωτισμού και γρήγορη εναλλαγή στην κορύφωση (τύπου Suus). Σκηνοθέτης δεν είμαι οπότε δεν μένει παρά να ευχηθώ στην Ελληνική αποστολή, Καλή επιτυχία!
    Η βάση για ένα καλό αποτέλεσμα είναι εδώ. Η μαζική πλειοψηφία των σχολιων που διάβασα αυτές τις μέρες, στερείται διαύγειας και κλίνει προς τον φανατισμό μαζί με υπερδραματοποίηση, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε !

  35. Σαν κονσεπτ το έχετε καταλάβει? Εγώ όταν το κατάλαβα ειλικρινά θυμήθηκα τα λόγια της Γιαννας το τραγούδι μας ειναι ατμοσφαιρικό…ειναι εξυπνο αυτο που κανουν και με τα σωστα πλανα και φωτισμο θα βγει τελειο. Καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ και όλα να πάνε καλά

  36. Ο πουλοπουλος ειπε πως η παρουσιαση της γιαννας θυμιζει αυτη τη διαφημιση παροχου ηλεκριικου ρευματος https://youtu.be/rX669wflylE .. Αντε να δουμε πως θα ειναι…

    • Phge na apocalypsei kai thn ekpliksh kai den ton afhsan na milisei ton Poulopoulo. Akoma mia mera agwnia. Ax re Yianna ante na mathoume. Poly mustikopatheia re paidia telika

      • Το σταρ δημοσιευει καθε μερα ολη την εκπομπη τους οποτε μπορει σε λιγη ωρα να την εχουμε ολοι κι να το δουμε αν λεει κατι

      • Βασικά αυτό που ήθελε να πει είναι ότι η ελληνική συμμέτοχη μαζί και κάποιες άλλες χώρες κάνουν αυτή την στιγμή κανονικές πρόβες με τους τραγουδιστές και με τα πάντα πάνω στην σκηνή, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην dress rehearsal σε λίγες ώρες…

    • Λέτε να υπάρχει κάτι σαν υδρόγειο και να την φέρνει κοντά της με μια κίνηση ? ?

  37. Εχθές είδα ένα βιντεάκι στο ίντερνετ τη καταιγίδα στην Αθήνα σύννεφα και αστραπές….θυμηθείτε το την Τρίτη αυτό…

  38. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ
    .ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    • ειναι λαθος αυτο ειπε στο ινστα της… δεν εχει σημερα γενεθλια 😛

    • δεν ειναι τα γενεθλια της σημερα… το ειπε και σε LIVE. Τον Δεκεμβριο εχει

  39. Οκ από ότι κατάλαβα η έκπληξη είναι πως η Γιάννα μας θα παίζει με τα φώτα και έτσι το μπλε χρώμα θα ξεβάψει στο χέρι της. Νομίζω πως όπως είπε η ίδια θέλει πολλά χρήματα για πιο μεγάλη παραγωγή το οποίο κατανοώ απόλυτα. Και όπως ξέρουμε η μεγάλη παραγωγή δεν σημαίνει πάντα και καλή θέση δες πέρσι. Απλά έχω αγωνία γιατί
    έγινε ντόρος με τα τελωνεία κλπ και μετά στη πρόβα δεν καταλάβαμε τη διαφορά. Πρέπει η Γιαννα να στηριχθεί γιατί ακούγεται λίγο κουρασμένη και λίγο πεσμένη με όλα τα αρνητικά σχόλια. Πάμε γερά Γιαννα σαγαπαμε

    • Λίγο αργά το θυμήθηκαν κάποιοι ότι η Γιάννα δέχεται όλη αυτή τη χολή ενώ προσπαθεί να μας εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια. Καλύτερο θα ήταν να τη στηρίξουμε μαζικά και να σταματήσουμε να βγάζουμε αρνητική ενέργεια γιατί ό,τι βγάζουμε αυτό θα πάρουμε πίσω.

    • Δεν χρειάζεται χρήμα.
      Η προσέγγιση όμως του κομματιού με αυτή τη χορογραφία δεν αποδίδει το μήνυμα που θέλει η αποστολή , το μήνυμα που όλους μας συγκίνησε στο βίντεο.
      Και η παραγωγή του βίντεο δεν έχει μεγάλο κόστος.
      Απλά είναι εκτός θέματος η χορογραφία για μένα.
      Δε λέω καλά τα εφέ με τα φώτα….αλλά που είναι το μήνυμα του τραγουδιού;
      Έχει τη ίδια οπτικοποιηση με το βιντεο;
      ΟΧΙ

  40. Για όσους αμφιβάλουν ότι η Κύπρος θα μπει δεκάδα:
    Μπορείτε να μου πείτε ποια ήταν η τελευταία χώρα που μετά τις πρόβες είχε τέτοιου τύπου μεγάλη άνοδο στα στοιχήματα και παρ’ολ’αυτά δεν πήγε εν τέλει καλά;

    • Προφανώς θα μπει δεκάδα. Όχι νίκη όμως.Εγώ την έπαιξα για δεκάδα και τετράδα όταν είχε ακόμα καλή απόδοση

    • Να σου παραθεσουμε καθε χρονο χωρες στοιχηματων που πλασαρονταν υψηλα και πατωσαν?

      Γιατι οποιος πιστευει οτι η κυπρος μπορει να παει καλα στις επιτροπες(και οποιοδηποτε τετοιου στυλ τραγουδιου),αρα τοτε γιατι υπαρχουν οι επιτροπες?

    • Με μία πρόχειρη σκέψη…Κροατια 2010(εκτός τελικού), Σουηδία 2010(εκτός τελικού, Γαλλία 2011,Εσθονία 2011, Ουγγαρία 2011, Νορβηγία 2012, Ισλανδία 2012,Δανία 2012,Γερμανια 2013,Αγιος Μαρίνος 2013(εκτός τελικού), Ισραήλ 2013,(εκτος τελικού) Ελλάδα 2014, ισραηλ 2014(εκτος τελικου)Ηνωμένο Βασίλειο 2014, Ισπανία 2015, Ισπανία 2016, Αρμενία 2017, Φινλανδία 2017… εκτός τελικού μάλιστα!
      Δεν σου λέω ότι δε μπορεί να πάει καλά η Κύπρος πραγματικά το εύχομαι αλλά η eurovision έχει αποδειχθεί πολύ απρόβλεπτη κυρίως τα τελευταία χρόνια.Εδω πέρυσι το Ισραήλ με παρόμοιο κομμάτι με το fuego(εθνοποπ) και στον ημιτελικό της Πέμπτης πέρασε 3ο ενώ μετά από δύο μέρες,το Σάββατο στο τελικό τερμάτισε (23ο!)

    • Εγώ προσωπικά δν το θεωρώ απίθανο η Κύπρος να μπεί 10αδα αλλά 5αδα δεν την βλέπω να μπαίνει…. Όσον αναφορά τις πρόβες το πλάνο που μα έδωσε το eurovisiontv ειναι το πιο εντυπωσιακο ολης της εμφανησης… Αν εχεις δει ολη την προβα θα δεις οτι στο υπολλιπο κομματι σκηνοθετικα δν υπαρχει κατι δυνατο…. Αλλά φυσικά εύχομαι καλή επιτυχία και στην Κύπρο και στην Ελλάδα

  41. Είναι λίγο άνευρη και απόμακρη. Η Εντελα αν και δεν την συμπαθώ εινσι πιο προσιτή και το παίζει καλά το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων. Επομένως η Εντελα θα είναι μέσα στη τριάδα , η δε συμπαθέστατη Γιαννα γύρω στη 17-19η θέση

    • Την γυναίκα την λένε Έλενα. Έχει βαφτιστεί έτσι. Μάζεψε το ρατσιστικό σου μυαλό..

  42. Φημες η έκπληξη που κρύβει η Γιάννα μας είναι κάτι πρωτοποριακό για την Eurovision…!!!

    Θα βγάλει τα φωνητικά να πούνε το τραγούδι και αυτή θα τραβάει live βίντεο στο instagram σουφρώνοντας το στόμα της για τους τρελαμένους φαν της.

    Μετά την άφωνη περσινή μας “εκπρόσωπο” (λέμε τώρα..) δεν πίστευα σε κάτι παρόμοιο….και η τωρινή λόγω της ηλικίας της και του “ποιοτικού” ρεπερτορίου της θα κριθεί πολύ πιο σοβαρά…..

    • Επειδή νευριάζω πολύ με κάτι τέτοια σχόλια και δεν μπορώ απλά να τα προσπερνάς, τι ζόρι τραβάς εσύ και όλοι οι υπόλοιποι με τα live στο Instagram; Έτσι γουστάρει, έτσι κάνει. Και μη μου πείτε ότι ασχολείται με το Instagram αντί να κάνει πρόβες. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή. Σας πειράζει που προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους φαν και να μας ενημερώνει για ό,τι γίνεται; Τις πρόβες που είναι να κάνει, τις κάνει μια χαρά. Και ούτε το Instagram έχει αντίκτυπο στην απόδοση του τραγουδιού. Απλά να σκέφτεστε πιο λογικά πριν πετάξετε την κακία μόνο για να την πετάξετε.

    • Το πρωτοποριακό που θα κάνει η Γιάννα είναι όλο αυτό που είπες συν το ότι με το μπλε της χέρι θα σου ρίξει μία μούτζα τη βραδιά του ημιτελικού, αφιερωμένη προσωπικά σε σένα. Ηθικό δίδαγμα : Μην τρολάρεις για να μην τρολάρεσαι…

  43. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΖΕΡΙΚΗ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΠΑΡΑ ΓΟΡΙΛΑΣ ΙΤΑΛΙΚΟΣ ( ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) . ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑΣ. Στο πρώτο μέρος αυτό που θέλησα να πω ,είναι ότι σαφώς δεν είμαστε μια ευρωπαική χώρα ,ασχέτως αν η Ευρώπη χρωστά σ’εμάς το όνομά της, από την μια λόγω της μακραίωνης τουρκικής κατοχής και των επιδράσεων από έναν ανατολικό πολιτισμό και από την άλλη λόγω της κυρίαρχης μετά την μεταπολίτευση αριστερής παλαβομάρας ( η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που λέει και ο Άδωνις και που μας κυνηγάει και στην eurovision) και που είναι αυτά τα 2 πράγματα οι όψεις του ίδιου νομίσματος , η έκφραση σε πολιτικό επίπεδο (αλλά και σε γιουροβιζιονικό), ενός ανορθολογισμού. Η κουλαμάρα εκφράζεται και στον τρόπο που ψηφίζουμε και στην επιλογή των τραγουδιών ακόμη κι σ΄αυτά που λέει κάποιες φορές ο spokesperson.Το ότι υπάρχουν χειρότεροι δεν θα πρέπει να μας αφορά καθώς θα πρέπει να τείνουμε να μιμηθούμε τους καλύτερους για να βελτιωθούμε και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.Ας πάρω την επιλογή των τραγουδιών . Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει στείλει τόσα πολλά τραγούδια με πατριωτικό περιεχόμενο,νομίζω πως όχι.Δε μπορώ να κάθομαι να κάνω αναλύσεις.Μήπως αυτά που έχουν αρκετή δόση κλάψας όπως το φετινό , δεν έχουν ανάλογη αποδοχή γιατί οι Ευρωπαίοι θέλουν απλά να διασκεδάζουν και δεν το βλέπουν σαν κι εμάς, σαν βήμα πολιτικής διαμαρτυρίας ή σαν βήμα του τύπου:Εμείς το κάνουμε έτσι ( π.χ. φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα και θαυμάστε μας) ενώ εσείς το κάνετε αλλιώς. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα φέραμε τη δεκαετία 2001 -11 εφαρμόζοντας το σουηδικό μοντέλο ( ωραία αγόρια και κορίτσια σε εύπεπτα χορευτικά συνήθως τραγούδια με έθνικ πινελιές και έμφαση στην σκηνική παρουσία και όχι τόσο στην αξία του τραγουδιού) . Αντιμετωπίσαμε δηλαδή τον διαγωνισμό λογικά, σαν αυτό που είναι :Πιο πολύ ένα show festival, παρά διαγωνισμός τραγουδιού .Oι Σουηδοί το εφαρμόζουν για δεκαετίες .Δεν είναι μόνο τα τελευταία χρόνια που παίρνουν σκανδαλωδώς υψηλές θέσεις Αν τα κρίνουμε ως τραγούδια δεν είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά , αλλά επειδή το show είναι αυτό που μετράει οι υψηλές τους θέσεις δεν θα έπρεπε να ξενίζουν.Το αντίθετο είναι το ιταλικό μοντέλο, δηλαδή καλά ως πολύ καλά ,σε γενικές γραμμές τραγούδια , με όχι τόσο καλή σκηνική παρουσία.Νομίζω ότι αυτό πάμε να εφαρμόσουμε κι εμείς φέτος και θα φάμε τα μούτρα μας.Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις , όπως ο Πορτογάλος πέρσι, που τραγούδησε ένα υποτίθεται σοβαρό , ποιοτικό και ερωτικό τραγούδι με ύφος Θέμη Ανδρεάδη στο: Λούλα που είσαι Λούλα και η πεθερά μου μου το είπε νέτα σκέτα να μην ξοδεύω το χαρτί στη τουαλέτα, δηλαδή με χάλια κατ’ εμένα παρουσία και πήρε βραβείο . Αυτές όμως είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Συνήθως χρειάζεται και καλή σκηνική παρουσία και αυτήν δεν την έχουμε. Δύσκολα μπαίνουμε 15άδα . Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο , σαφώς και δεν πρέπει να αποχωρήσουμε ως ριψάσπιδες αλλά να μάθουμε να λειτουργούμε με τους κανόνες του παιχνιδιού.Και οι Ιταλοί αποχώρησαν για 14 χρόνια ( κατά φαντασίαν νταουλιέρηδες κι αυτοί) , όταν το 1997, το αριστουργηματικό fiumi di parole , που δε ήταν όμως καλά παρουσιασμένο σκηνικά, όπως και τόσες άλλες ιταλικές συμμετοχές περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.Επέστρεψαν με την ουρά στα σκέλια επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος ,αντιμετωπίζοντας δηλαδή την eurovision σαν το ευρωπαικό san remo .Εγώ θα προτιμούσα 13η θέση με τραγούδια σαν την άνοιξη παρά βραβείο με τραγούδια σαν το i wanna του 2002.Κάθε ένα από αυτά τα 2 μοντέλα , ιταλικό και σουηδικό έχει τα υπέρ και τα κατά του , ενώ δεν αποκλείεται κι ένας συνδυασμός τους. Υπάρχει επίσης και το μοντέλο ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ (λάδωμα ) που όμως δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην συγκεκριμένη συγκυρία για να φέρουμε το ποθητό αποτέλεσμα και για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί δεν μας ταιριάζει και από ηθικής απόψεως, θέλω να πιστεύω. Εγώ προτείνω σουηδικό, είναι πιο αποτελεσματικό, για να θυμίσω κι αυτά που έλεγα περί ορθολογισμού στην αρχή .

    • Απλά ξέχασες να αναφερθεις στην Ουκρανία με το 1944 που δεν ηταν απλα εθνικό αλλά εθνικιστικό και το οποίο κέρδισε. Ξέχασα μόνο η Ελλάδα κουράζει….. επιλεκτική μνήμη
      Και να σου θυμισω είναι το 3ο με εθνικό περιοεχόμενο τραγούδι. το 1 ηταν με την Κωχ , το 2 με την Κωνσταντοπουλου το 95 και το 3 ειναι αυτό.
      Συμφωνώ με άνοιξη αλλα προτιμώ να στέλων την ΤΕΡΖΗ με αυτό και να βγαινω τελευταιος παρά πρώτος με την ΚΟΝΤΣΙΤΑ και την ΝΤΑΝΑ…… (Ξέρω θα με πεις ομοφοβικό αλλά αν αυτό κατάλαβες τότε λυπάμαι)

  44. Παιδια ο πουλοπουλος ανεβασε φωτο την εκπληξη στο λογαριασμο του στο ινσταγκραμ ειναι τελειοοοοο πραγματικα ανυπομονω να το δω αυριο καλη επιτυχια

    • Είναι όντως αληθινό; ένα παιδί γράφει από κάτω ότι είναι fanmade…
      Καλά ό,τι και να ναι θα μάθουμε σε λίγο… πάντως φαίνεται εντυπωσιακό.

    • Και όταν ξεκίνησε η Netta λίγο πριν το ρεφρεν σταμάτησε να υπάρχει ήχος….
      Άντε να δούμε στα live… Πολλά προβλήματα τελικά και φέτος…

    • Πριν από λίγο και το τραγούδι των Σκοπίων σταμάτησε ο ήχος 2 φορές….

      • Δεν σταματησε ο ηχος. Βιντεοσκοπησαν τα 10 πρωτα δευτερολεπτα του τραγουδιου γιατι θα εμφανιστουν απο αλλο σημειο της σκηνης στον ημιτελικο.

  45. Απιστευτο!Αμα φαινεται απο εδω μια φορα ωραιο φανταστειτε ποσο θα φαινεται απο την τηλεοραση!

    Να τη η τερζη που την κραζετε.Η Ελλαδα θα ανεβει ξανα στα στοιχηματα!

    (Μη χαλασετε τη παραδοση αναμενω κανα σχολιο που να την κραζει μεχρι να ξαναμπω.)

  46. Επιτελους. Ελπίζω να δουμε το στησιμο που ονειρευτηκε ολη η ομαδα για να επικροτησουμε η να κραξουμε (εγω ποτε) το συνολο κι οχι την Εξαιρετικη Τερζη. Καλη επιτυχια Γιαννα. Καλη επιτυχια Ελλαδα

  47. Αυτό που ανέβασε ο Πουλόπουλος είναι αληθινό; γιατι αν είναι, είναι ότι καλύτερο!!!

  48. ESC UNITED ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΚΗ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΩΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕN ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

    ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

  49. στο ESCunited ειπαν οτι δεν υπηρχε το μπλε χερι… το παρατησαν σαν ιδεα φαινεται…

  50. Εγώ πάντως μπαίνω εδώ Σ αυτή τη σελίδα πρωτη χρονιά Γιατί πιστεύω πολύ Σ αυτο το τραγούδι… αν δε μου άρεσε απλά δε θα έμπαινα στη διαδικασία να μπω εδώ η να ψάξω για τη γιουροβιζιον γενικότερα.. ορισμένοι δεν έχετε τι να κάνετε φαντάζομαι και λέτε εεεε δε μπαίνουμε στο ogaegreece να πούμε καμιά μαλακια… Ευχαριστούμε πολύ Βάνα για τη πληροφόρηση γι αυτό μπαίνω κι εγω εδώ για να δω αν έχετε μάθει κάτι παραπάνω . Υπάρχουν και άνθρωποι που το γουστάρουν πολύ αυτό το τραγούδι πως να το κάνουμε

  51. Στο livestream του escunited είπαν ότι δν ήταν και το καλύτερο live της αλλά το staging είναι καταπληκτικό!

  52. Εχουν ανεβασει τη προβα τζενεραλε της γιαννας στο gossip.tv για οποιον ενδιαφερεται… Το μπλε χερι και το λειζερ οντως δεν υπαρχει! Παρα ταυτα ωραια η σκηνικη παρουσια και φωνητικα ακουγοταν πολυ καλυτερα σε σχεση με το λαιβ της escunited

  53. esc united: Το στήσιμο ηταν FANTASTICCCCCC υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός!!!!!!
    Βελτίωση θέλει στα φωνητικά τα οποία μέχρι το βράδυ θα είναι έτοιμα.. Υπήρχε κάποιο προβλημα όπω και στα σκόπια.
    Μην αρχίστε γκρίνια…. Επίσης στο recap έχουμε το τέλος του τραγουδιού…

  54. Ειδα την προβα απο το gossip tv, μια χαρα μου φανηκαν ολα! Μπλε χερι δεν υπαρχει ! Αποτι καταλαβαινω στην γεφυρα τελικα παιζει με τους καπνους και οχι με τα φωτα!
    Το αλλο με το χερι που φωτιζεται απο το συγκεκριμενο βιντεο τηλεοπτικα δεν μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως ειναι, αλλα φωτιζεται το χερι , λογικα ειναι οπως η φωτογραφια που ανεβασε ο Πουλοπουλος στο ινσταγκραμ

    Προσωπικα νομιζω οτι ειναι θετικα τα πραγματα…ακομη και οι κινησεις της στην αρχη μου αρεσαν!

    Ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις!

    Καλη Επιχτυχια αυριο στην Ελλάδα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ